Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

02 wrz 2009, 14:51

uff, udało się - jutro mam wizytę na 14.50 i dowiem się co słychać u mojej niuni :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 wrz 2009, 18:13

No ja już po wizycie i po pysznych lodach :ico_brawa_01:
No więc co u nas: lekarz powiedział że on widzi dwóch chłopaków :-D ja tam nic nie widziałam bo tak szybko to zrobił że nie zdjążyłam, ale jak tak mówi to pewnie tak jest!!! Wic moje dzidziulki rosną pieknie mają teraz po 2390g i 2300g!!!!! Lekarz stwiedził że rosna równiutko do terminu i wszytsko jest w najleszym porządku :ico_brawa_01:
Za dwa tygodnie znowu wizyta i na niej lekarz powie w który dzień mam się zgłosić do szpitala. Mam być już w szpitalu w 37tc na samym początku i będe mieć cesarke. Wiec ide do niego w ostatni dzień 36 tygodnia i to oznacza że za dwa tygodnie będe się już rozpakowywać :ico_szoking: jejciuniu szybko zleciało. Teraz tylko wytrzymać jeszcze te dwa tygodnie i będe mieć moje dzieciaczki koło siebie. Jestem zadowolona chociaż naprawde jest już cięzko ciągle gdzieś dostaje kopa w żebra i najgorsze że wychodzą i pchają się w żebra, no i to to twradnie brzucha. Ale damy rade już tak blisko!!!

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 wrz 2009, 18:17

magduś81, bardzo fajne wieści :ico_brawa_01: ty jeszcze 2 tygodnie a ja 8.... ciekawe jak ja wytrzymam

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

02 wrz 2009, 18:18

magduś81, super masz powiem szczerze też chciałabym tulić tak szybko moją niunię zazdroszczę Tobie. :ico_brawa_01: dla maluszków za ich wagę i w ogóle. Kurczę 2 tygodnie i niedługo będziesz miała swoje pociech przy sobie też tak chcę a tutaj jeszcze tyle czasu normalnie nie wytrzymam. A co do kopniaków to moja też nie żałuje sobie jak jej się coś nie podoba to od razu daje o tym znać ale bo w pęcherz albo w żebra zależy jak jest ułożona w tym czasie.
Ja byłam u mojego w sumie sprawdził jak serduszko bije i jutro mam znowu wizytę ale dopiero na 19 bo dzisiaj w sumie po samo zwolnienie poszłam nic więcej a jutro się dowiem więcej i mam nadzieję że też się dowiem ile mała waży bo jestem strasznie ciekawa.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 wrz 2009, 18:25

też chciałabym tulić tak szybko moją niunię
czas szybko leci więc zanim się obejżymy wszytskie będziemy mieć dzidziulki przy sobie!!!!

Awatar użytkownika
bigottka

02 wrz 2009, 18:44

magduś81, no jest tylko jeden problem że mi ten czas się strasznie wlecze a nie szybko leci a jeszcze teraz Ty będziesz szybciej niuńki tulić to już w ogóle nie mogę się mojej doczekać. A jestem ciekawa czy faktycznie masz dwóch chłopców czy los spłata Tobie niespodziankę i będzie parka ;-)

Awatar użytkownika
Magda33

02 wrz 2009, 20:11

Magduś81 :ico_brawa_01: gratuluję kochana takich dużych chłopaczków. Super, że juz za dwa tygodnie będziesz mieć synusiów przy sobie. Mnie ostatnio czas leci jak szalony. To chyba przez to, że myślę o porodzie i zaczynam się bać, ale dam radę. Nie mam wyjścia. Pocieszam się tym, ze po cierpieniach będzie piękna nagroda.

Bigottka zobaczysz, ze ani się obejrzysz, a niunia będzie z Tobą.

Awatar użytkownika
bigottka

02 wrz 2009, 20:17

Magda33, no zobaczymy jak to będzie ale już doczekać się nie moge jak cholera a to jeszcze 8 tygodni normalnie masakra

Awatar użytkownika
Magda33

02 wrz 2009, 20:43

U mnie trochę mniej, bo troszeczkę ponad 6 tygodni :-) ale mimo strachu też nie mogę się doczekać. Jestem ciekawa jak wygląda i jaka duża będzie nasza córunia.

[ Dodano: 2009-09-03, 06:53 ]
Witam z rana!
Dziś mam wizytę i już nie mogę się doczekać :ico_brawa_01: Wreszcie udało mi się przespać całą noc, ale za to już od 5.30 nie śpię Zjadłam śniadanko, wypiłam sok brzoskwiniowy i oczywiście jestem na forum. Być może dzisiaj po wizycie pojedziemy po łóżeczko (jeśli będzie to co chcę, bo mieli przywieźć) :-D

Awatar użytkownika
bigottka

03 wrz 2009, 08:31

Witam się również.
Magda33, ja również mam wizytę dzisiaj kontrolną ale bardzo późno jak dla mnie bo dopiero na 19. A jak wrócisz z wizyty to prosimy o sprawozdanie z niej i oczywiście jak będziesz miała łóżeczko to o fotki ;-)
Wreszcie udało mi się przespać całą noc
ja ostatnio to nie sypiam najlepiej ale cóż może dlatego że i niunia i mąż się strasznie rozpychają a ja mam zajęczy sen od razu wszystko słyszę i jestem obudzona.
Dobra kochane to do usłyszenia i czekamy na wieści ;-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”