Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 wrz 2009, 23:16

Patrycja.le gratuluję 6 m-ca :ico_brawa_01:
wpadam tylko na chwilke, zeby postawic za skonczony 21 tc
i kolejne gratki za kolejne tygodnie :-D
Wracając do wizyty,wszystko jest ok.Szyjka długa i zamknięta,macica mięciutka.No i wreszcie mam wyznaczony termin USG na 14.09.No i mój mężuś będzie mógł ze mną pojechać bo od rana ma wolne Oby było wszystko dobrze
no to świetnie :-) i zobaczysz jak CI szybko zleci te kilka dni :-)
,zawsze raźniej będzie iść razem,bo mam niezłego pietra przed tym badaniem.
pewnie, że raźniej, poza tym tatuś niech też zobaczy maleństwo. Każdy się chyba stresuje tym badaniem ale zobaczysz że to będzie w końcu miłe przeżycie i szybko usłyszysz, że wszystko jest dobrze :-)

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 wrz 2009, 08:15

Dzień dobry,
geheimnis, ani się obejrzysz a już będzie dzień USG.
U mnie dziś się deszczowo zapowiada. A rano jak miałam wstać z łóżka to tyle przekleństw poszło, że szok. Na szczęście tylko w myśli :) Obudziłam się z bólem w kręgosłupie :(

lilo

03 wrz 2009, 08:53

Witam się i ja z rana.

Z moim samopoczuciem też nie najlepiej. Podjęłam decyzję że przy następnej wizycie biorę zwolnienie. Nie mam już sił, muszę dopocząć, w pracy i tak sama widzę że robię się coraz mniej energiczna i przydatna. Może jak odpocznę, poczuję się lepiej to wrócę znowu na trochę. Zobaczymy...

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2009, 09:53

hejka

ja niedawno wstalam

u nas tez kiepska pogoda, chyba idzie jesien :ico_placzek: ponuro, chlodno i wietrznie :ico_noniewiem:

lilo, sluszna decyzja z tym zwolnieniem :ico_oczko:

lilo

03 wrz 2009, 10:15

lilo, sluszna decyzja z tym zwolnieniem
Też tak myślę, w tym tygodniu czuję się po prostu fatalnie. Mąż mówi żebym nie czekała do przyszłego tygodnia ale wraca wtedy kolega z urlopu i muszę mu trochę spraw poprzekazywać.
Odpocznę trochę, doprowadzę dom do porządku, okna muszę pomyć po tym ocieplaniu, Piotrusia będę mogła wcześniej odbierać z przedszkola, może jakieś przygotowania, zakupy zacznę dla dzidzi - planów jak widać mam sporo :ico_haha_01: :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-09-03, 10:38 ]
Ja ostatnio rzucam mężowi pomysły na imię dla dziecka - jakoś dla chłopców tylko coś mi przychodzi do głowy a ten na wszystko się krzywi :ico_olaboga: Krzyś??? Eeeeeeeeeeee...... Michaś???? Eeeeeeeeeeee....... Teraz Piotruś ciągle mówi o Igorze bo ma jakiegoś nowego kolegę w przedszkolu. Igor??? Może Igor???? Eeeeeeee....... No przecież nie będzie Piotr Trzeci :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2009, 10:46

okna muszę pomyć po tym ocieplaniu,
no przy tym to odpoczniesz :ico_nienie: :ico_olaboga:

ja sie boje myc okien, takze chyba sobie daruje, moze tesciowa umyje jak przyjedzie :ico_oczko:
Krzyś??? Eeeeeeeeeeee...... Michaś???? Eeeeeeeeeeee....... Teraz Piotruś ciągle mówi o Igorze bo ma jakiegoś nowego kolegę w przedszkolu. Igor??? Może Igor???? Eeeeeeee.......
u nas bylo podobnie, chociaz to on mial wymyslec... wszystkie moje typy odpadaly
a jak przegladalam kalendarz i wymienialam imiona to on dodawal albo przydomki albo nazwiska z jakimi mu te imiona sie kojarza :ico_puknij:

mi podobalo sie imie Igor ale tutaj odpada bo "igor" znaczy wczoraj :ico_noniewiem:

lilo

03 wrz 2009, 10:50

ja sie boje myc okien, takze chyba sobie daruje, moze tesciowa umyje jak przyjedzie
No mi nie ma kto pomóc a można sobie wyobrazić jak wyglądają po tych robotach :ico_olaboga: W pierszej ciąży myłam 2 razy, mam nadzieję że nic mi nie będzie :ico_noniewiem: Poza tym w domku to chyba trochę łatwiej niż gdzieś w bloku wysoko. Mam drabinę więc będę zz niej korzystać żeby nie podnosić bardzo rąk do góry i nie wspinać się po parapetach...

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2009, 10:57

No mi nie ma kto pomóc a można sobie wyobrazić jak wyglądają po tych robotach
to na pewno :ico_olaboga:

ja okna mam dosyc nisko, zwykly stolek by wystarczyl
zobaczymy
zreszta moje okna i tak sa w miare czyste w porownaniu z oknami niektorych sasiadow, oni tutaj latami nie myja okien, przez niektore to chyba nic nie widac :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 wrz 2009, 12:36

Witam :-D
Co do mycia okna,to ja jedno umyłam w sypialni bo było takie brudne ze :ico_szoking: Ale ja mam okna tak nisko że na stojąco dałam sobie radę,nigdzie nie wchodziłam na żadne stołki,drabiny.Moze troszkę u gory mniej się przyłożyłam ale co tam.Najwyzej w przyszłym roku nadrobię.Bez przesady.
u nas bylo podobnie, chociaz to on mial wymyslec... wszystkie moje typy odpadaly
a jak przegladalam kalendarz i wymienialam imiona to on dodawal albo przydomki albo nazwiska z jakimi mu te imiona sie kojarza :ico_puknij:
No ja sobie daruję na te 1,5tyg wybieranie imion.Dla chłopca już mam,dla dziewczynki niczego nie wybrałam.Może się okaże że nie muszę wymyślać niczego nowego bo będzie chłopak i już,a jeśli nie to zacznę działać z kalendarzem,bo już połowę netu przejrzałam i niczego fajnego nie znalazłam...albo inaczej podobają mi się imiona ale sa bardzo popularne,a nie chcę mieć kolejnej Oliwki czy Lenki w bloku.A Julek i Zuziek tutaj od groma :ico_olaboga:
geheimnis, ani się obejrzysz a już będzie dzień USG.
oby :ico_sorki: Na szczęście teraz przez 2 tyg mój mąż ma urlop i codziennie mam co robić,więc jakoś ten czas mija.Przynajmniej sie nie nudzę.

lilo

03 wrz 2009, 13:25

Mi się Lenka podoba i jak narazie w naszym otoczeniu nie ma takiej dziewczynki. Ale kto wie co tam wymyślimy. Też zacznę poważnie wertować książki po USG - gorzej jak dalej nie będzie wiadomo co tam siedzi :ico_oczko:
Ale może na zwolnieniu będę miała więcej czasu na myślenie???

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”