Ja osobiscie nie wiem, bo nie mam takich problemow - nie wymiotuje, ale znajoma bardzo zachwalala, a siedziala prawie caly dzien w WC i wogole czytalam ze jest naprawde skutecza :)
Dzis ostatni dzien pracki przed wolnym byl jutro przyjezdza do mnie psiapsiola z Polski, musze ja odebrac o 13.30 z Aalborga. doczekac sie juz nie moge
opaski tez o nich slyszalam nawet jak ktos ma np chorobe lokomocyjna to moze je uzywac i podobno dzialaja!
nowe kwietniowki witam witam coraz wieksze grono nas sie tu robi
bolace piersi niestety i mnie dokuczaja, wyspac sie nie da bo ten bol mnie budzi! Ale cos za cos, wymiotow jak narazie nie mam
lidziasc, dokladnie ja tez tak mowie mdli mnie i mdli ciezko mam tak w brzuszku straszne to jest zamowilam te opaski mam nadizeje ze pomoga zaplacilam 8funtow z przesylka , ale byly tez za 2 funty za 3 , wzielam te drozsze bo moze lepsze sa
A ja wlasnie pochlaniam mleczko w tubce - kakaowe z drobinkami cukru ymmmmm pyyyychaaaa Mala rzecz a cieszy heee...Na obiad zaserwowalam sobie pierogo z serem i jagodami z polskiego sklepu i tez byly pyszne :)
A dzisiaj juz zlozylam zamowienie dotyczace obiadow jak bede w Pl u babuni heee...