Witam październióweczki, jesteście zaraz za nami do rozpakowania, u nas cisza na morzu, żadna dzidzia nie chce wyjść przed terminem nawet dzień, początek września się im nie podoba. A i doczytałam że magduś się zapowiada może nawet na końcówke września a jaki brzusio, nie no większy niż mój
A jakie koloski w brzusiach nosicie moja Kruszynka dwa tygodnie temu miała 2500g
Witam!!!!
Stawiam za 33 tydz
Magdus - brzuszek przesliczny i jaki duuuzzzyyyy - maluchy maja przesliczna mame
A ja od paru dni nie mam apetytu - sniadan nie jadam bo jakas pełna jestem, na obiad standardowo zupka warzywna a kolacji najchetniej tez bym nie jadła a co do przekąsek to jabłko i tyle - jem bardzo mało nie wiem czemu i nie czuje glodu a dzis weszłam na wage i mam 105 kg jestem załamana - moj organizm jest porąbany na makasa, acha ja mam 166cm wzrostu.
No to marudzenie mam juz za soba ide poczytac
isiawarszawa, no to niezłe tłuscioszki z nas heheheh ale ty przynajmniej nic nie tyjesz takze twoje ciałko tak na tym nie cierpi jak moje, a mi na nogach od zew strony ud zaczeły pojawiac sie rozstepy
Ja od początku ciąży przytyłam 15,5 kg i ważę teraz 80,5 kg, ale myślę, że uda mi sie to zrzucić Najbardziej chciałabym wrócić do wagi sprzed pięciu lat, czyli 55 kg.
Dziś nie będę się odzywać, bo za chwilę jedziemy po łóżeczko, a później do mamy na cały weekend. Życzę więc Wam miłego i udanego weekendu i do poniedziałku
a mi to wisi tak naprawde....
strój kąpielowy moge założyc jednoczesciowy a piotr musi zaakceptowac - chciał dziecko to musi sie pogodzic z tym.... aczkolwiek na niego akurat nie mam co narzekac bo jest cudowny
dobra zbieram sie bo nie wyjde, a musze jeszcze ziemniorki kochanemu na obiad obrac...