leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2009, 11:46

hejka

ja od rana wzielam sie za robienie kopytek, wlasnie skonczylam :ico_oczko: :ico_oczko:

u nas leje i wieje :ico_noniewiem:
Wczoraj mnie moja mama zaskoczyła bo przyjęchala z torbą pełną nowych ciuszków dla maluszka.Samych bodziaków mam chyba z 10,4 pary spodni takich z jeansu,dresik,2 prary śpiochów,4 pary skarpetek.Także coś już zaczyna się dziać w szafie Groszka.
no to mamuska zaszalala :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja juz nie moge doczekac sie ciuszkowych zakupow :ico_sorki: :ico_sorki:

geheimnis, to wypiczywaj z paluszkiem w gorze :ico_oczko: :ico_oczko:

justka:)), gratuluje syna :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
trzeba zmienic na pierwszej stronce :ico_oczko:
chlopaki na razie rzadza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 wrz 2009, 12:20

justka:)) no to nieźle z tą płcią.Jednak nie ma to jak przeczucia kobiety.Gratuluję syneczka.
no to mamuska zaszalala :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja juz nie moge doczekac sie ciuszkowych zakupow :ico_sorki: :ico_sorki:
No mamuśka bardzo zaszalała,nie przypuszczałam nawet że już tak wcześnie ją ruszy.
trzeba zmienic na pierwszej stronce :ico_oczko:
chlopaki na razie rzadza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No ja też mam przeczucia na chłopaka,więc podejrzewam że styczniówki będą zdominowane przez płeć męską.

Ależ ja mam dzisiaj paskudny humor.Pakowałam mężowi garnitur w pokrowiec i wieszak nie chciał mi przejść przez dziurkę,jak się nie wściekłam.Pierdzielłam tym garniakiem na łóżko,co tam że 5 min wcześniej skończyłam koszulę prasować i po rzucie znów się troszkę wygniotła.Wyszłam do kuchni i zaczęłam ryczeć,ale łzy to mi ciurkiem leciały.Potem mąż wszedł i zaczął mnie pocieszać...tzn próbował bo mnie na jego widok się agresor włączył. :511: Nie mam pojęcia dlaczego. :ico_olaboga: Taki humor mam cały czas.To wszystko chyba przez hormony bo ja inaczej nie umiem tego wyjaśnić.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2009, 12:30

No ja też mam przeczucia na chłopaka
no zobaczymy czy sie sprawdzi :ico_brawa_01: :ico_oczko:
Taki humor mam cały czas.To wszystko chyba przez hormony bo ja inaczej nie umiem tego wyjaśnić.
oj mi tez czesto sie takie akcje zdarzaja :ico_noniewiem:

ja posprzatalam i chyba trzeba teraz polezec przed tv :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 wrz 2009, 12:42

no zobaczymy czy sie sprawdzi :ico_brawa_01: :ico_oczko:
No też jestem ciekawa :065: Niedlugo już się wyjaśni.Jeszcze "tylko" 9dni.
oj mi tez czesto sie takie akcje zdarzaja :ico_noniewiem:
No mnie właśnie dość rzadko,ale dzisiaj to przeszłam samą siebie.Mój mąż się spakował i pojechał wcześniej to rodziców na wieś.Nie mógł ze mną wytrzymać :ico_olaboga: A to przecież nie moja wina. :ico_noniewiem: Zapytał się dzisiaj nawet czy będąc w ciąży moge brać Persen. :ico_nienie: No niestety,musimy sobie z tym jakoś sami poradzić.Podejrzewam ze z tymi wybuchami nerwów to bedzie coraz gorzej.
ja posprzatalam i chyba trzeba teraz polezec przed tv :ico_oczko:
A ja dzisiaj mam odpoczynek,wczoraj wysprzątałam z meżem całą chałupke bo mieliśmy gości,tak więc dzisiaj miałam tylko zmywanie.Obiad też już mam zrobiony :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2009, 12:47

No mnie właśnie dość rzadko,ale dzisiaj to przeszłam samą siebie
ja zawsze bylam nerwowa :ico_noniewiem:

a moze meliske sobie wypij :ico_oczko:

lilo

05 wrz 2009, 13:06

geheimnis, mam nadzieję że szybko nerwy się uspokoją :ico_sorki: Ja też tak miewam, hormony to okropna sprawa :ico_zly:

justka:)), a to niespodzianka - ciekawe czy ostatnia :ico_oczko: Gratuluję synka :ico_brawa_01:

Ja tradycyjnie jeśli jestem w sobotę w domu - mega sprzątanie :ico_oczko: Tak to jest jak się pracuje. Ale już całkiem przyzwoicie wygląda chałupka :ico_oczko:

Najadłam się przeokropnie kopytkami bo miałam okropną chętkę na nie od tygodnia. Jak tak dalej pójdzie to dla męża nic nie zostanie jak wróci z pracy :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2009, 13:08

Najadłam się przeokropnie kopytkami bo miałam okropną chętkę na nie od tygodnia.
u mnie tez kopytka :ico_brawa_01:
tylko jeszcze nie jadlam, ale zaraz ide sobie podsmazyc :-) :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
justka:))
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

05 wrz 2009, 13:46

to niespodzianka - ciekawe czy ostatnia Gratuluję synka
mam nadzieje ze ostatnia... wizyte mam dopiero za 3 tygodnie... ale jednak mowilo sie do brzuszka od poczatku per Bartlomiej :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 wrz 2009, 15:01

a moze meliske sobie wypij :ico_oczko:
już nie muszę,męża nie ma,nerwy przeszły. :ico_brawa_01:
justka:)), a to niespodzianka - ciekawe czy ostatnia :ico_oczko: Gratuluję synka :ico_brawa_01:
Ja chyba mimo wszystko będę traktować tą wiadomość o płci dziecka z przymrużeniem oka.Potem po porodzie mogę sie zdziwić. :ico_olaboga: Jeśli w ogóle teraz się dowiem co tam u mnie w brzuchu siedzi.
u mnie tez kopytka :ico_brawa_01:
tylko jeszcze nie jadlam, ale zaraz ide sobie podsmazyc :-) :ico_brawa_01:
A ja dziś papryczka faszerowana i dodatkowo leczo z wczorajszej kolacji mi zostało.
mam nadzieje ze ostatnia... wizyte mam dopiero za 3 tygodnie... ale jednak mowilo sie do brzuszka od poczatku per Bartlomiej :-D :-D :-D
A to Tobie za każdym razem robią USG?

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2009, 15:20

już nie muszę,męża nie ma,nerwy przeszły.
:ico_brawa_01:

moj niedlugo pewnie wroci z pracy, mam nadzieje ze mi nie popsuje humoru :ico_haha_01: :ico_oczko:
Ja chyba mimo wszystko będę traktować tą wiadomość o płci dziecka z przymrużeniem oka.Potem po porodzie mogę sie zdziwić.
ja tez na poczatku tak mowilam, ale teraz caly czas mowie do synka, oj szok by byl jakby sie okazalo ze to dziewczynka :ico_haha_01: wazne zeby wszystko bylo ok :ico_sorki:
A ja dziś papryczka faszerowana i dodatkowo leczo z wczorajszej kolacji mi zostało
pychotka :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”