jutro nie mam szkoly, wszystkie pierwsze semestry wybieraja sie na wycieczke, poplywamy sobie wsrod Hamburga, a po rejsie jakis piknik godzinny i do domu

a wieczorem na usg polowkowe - cos mi sie pokrecilo, ze to w srode, a to juz jutro

No mnie się też wydawało że w środę,bo coś kiedyś wspominałaś o 9września jeśli dobrze pamiętama wieczorem na usg polowkowe - cos mi sie pokrecilo, ze to w srode, a to juz jutro
u nas maz moglby codziennie jesc ogorki kiszone no i wsumieto robiA kiszonki ja też uwielbiam. Dostałam od teściowej ze 20 słoików a zostało chyba z 5 bo u nas wszyscy ogórkożerni :)
No też to właśnie zauważyłam,ciekawe czemu.Ja staram się wpadać za każdym razem jak mój mąż łaskawie zechce odejść od komputera chociaż na 5 min.Teraz akurat pojechał do pracy jakąś sprawę załatwiać,więc nie będzie go ze 2 godz.cos maly ruch u nas
Oj trzymamy,trzymamy i to bardzo mocno.Jestem pewna że wszystko będzie okHelen, to trzymamy kciuki i na pewno wszystko będzie dobrze.
Jak lekarz zobaczy wyniki na pewno coś poradzi lilo.A ja też mam skierowanie na badania ale zrobię dopiero w poniedziałek od razu przed USG żebym nie musiała 2 razy do Medi jeździć.lilo, oj to nie dobrze, ale pewnie dostaniesz jakieś leki i będzie ok. Mam nadzieję że moje wyniki będą w porządku, a muszę je zrobić w tym tygodniu.
No jesteśmy umówieni na jutro na południe,że nam przywiozą ten wózek.Najpierw sama dokładnie oblukam sobie tenże pojazd,porobię fotki i wam wstawię...jak mnie mąż do kompa dopuścigeheimnis, fajnie ze wozeczke juz kupiony, czekamy na fotki
Ja też bym mogła ogórki kiszone codziennie,tylko mnie po nich strasznie wydyma i bolą bebeszki.Ale nic to.Dziś robię ogórkowąA kiszonki ja też uwielbiam. Dostałam od teściowej ze 20 słoików a zostało chyba z 5 bo u nas wszyscy ogórkożerni :)
u nas maz moglby codziennie jesc ogorki kiszone no i wsumieto robi
przywiezlismu z PL chyba z 30sloikow a zostalo moze z 7![]()
![]()
Gratulacje za kolejne okienko no i brawa za cudny brzuchalekja stawiam za 6te okienko![]()
![]()
![]()
![]()
no i z tej okazji pstryknelam dzisiaj fotke![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość