leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2009, 12:26

no ruch mniejszy ale i ja sama nie siedze caly czas przy kompie :ico_haha_01: :ico_oczko:

ciekawe jak tam Rybka sie czuje :ico_oczko:

no i nie moge sie doczekac na wiesci od Helen :ico_brawa_01: ciekawe czy bedzie kolejny chlopak czy dziewczynka :-D :ico_brawa_01:
No jesteśmy umówieni na jutro na południe,że nam przywiozą ten wózek.
fajnie :ico_brawa_01:

a mi dzisiaj kolezanka powiedziala ze moze mi oddac wozek, co prawda tylko spacerowy...
musze sie kiedys do niej przejsc i oblukac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2009, 12:33

ciekawe jak tam Rybka sie czuje :ico_oczko:
No ciekawe,ciekawe.Ale ona chyba pod koniec tego tygodnia wraca,jeśli dobrze zapamiętalam :ico_noniewiem:
no i nie moge sie doczekac na wiesci od Helen :ico_brawa_01: ciekawe czy bedzie kolejny chlopak czy dziewczynka :-D :ico_brawa_01:
Mnie samą ciekawość zżera co tam u niej w brzuszku siedzi i jak się zmieni nasza płciowa statystyka na wątku.Czy styczniówki faktycznie zdominują chłopaki,czy jednak troszkę więcej niz ta jedna dziewczynka się pojawi.
a mi dzisiaj kolezanka powiedziala ze moze mi oddac wozek, co prawda tylko spacerowy...
musze sie kiedys do niej przejsc i oblukac :ico_oczko:
Eee to fajnie,zawsze się spacerówka przyda.Ja teraz kupilam ten 2-funkcyjny,ale jak tylko dzidzia zacznie sie trzymać w pozycji siedzącej to kupujemy nową spacerówkę,którą będę mogła gdzieś w szafie złożoną trzymać.
Ten wózek teraz kupiliśmy tanio,ale ja go będę na dole na klatce w takim pomieszczeniu gdzie są skrzynki z licznikami prądu i kable od TV,tam jest sporo miejsca i dużo ludzi tam rzeczy trzyma typu wlaśnie wózki,sanki.Jak się z tym wózkiem coś stanie to nie będzie szkoda,bo kupiliśmy go na prawdę za grosze.A potem sobie kupie wypasioną spacerówkę którą będę w stanie na gorę do domu wnieść.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2009, 12:38

Ale ona chyba pod koniec tego tygodnia wraca,jeśli dobrze zapamiętalam
chyba tak :ico_oczko:
Czy styczniówki faktycznie zdominują chłopaki,czy jednak troszkę więcej niz ta jedna dziewczynka się pojawi.
no ciekawe :ico_brawa_01:
Jak się z tym wózkiem coś stanie to nie będzie szkoda,bo kupiliśmy go na prawdę za grosze.A potem sobie kupie wypasioną spacerówkę którą będę w stanie na gorę do domu wnieść.
no pewnie, dobre rozwiazanie :ico_oczko:

ja jeszcze nie wiem co u nas wyniknie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2009, 12:46

no pewnie, dobre rozwiazanie :ico_oczko:

ja jeszcze nie wiem co u nas wyniknie :ico_haha_01:
No na początku miałam plan żeby kupić wypasiony wózek 3-funkcyjny od razu z fotelikiem.Potem jednak dostaliśmy propozycję od znajomych że nam odsprzedadzą 2 foteliki za ok 150zł. (ten pierwszy fotelik na którym dziecko leży i ten następny już większy na którym dziecko też można delikatnie przechylić do pozycji leżącej).Znajomi i tak mieli te foteliki do komisu oddać na sprzedanie,więc im wszystko jedno.
Cieszę się bardzo że mam już tą sprawę z wózkiem załatwioną,za miesiac poproszę tatę by znalazł wreszcie łózeczko u siebie w piwnicy,bo muszę ocenić czy się na pewno nadaje jeszcze do użytku i wtedy tylko dokupię jakiś materac,bo rodzice pościel już mi kupili,tylko jeszcze materiał na poszewki sie kupi ładniutki i mama mi uszyje ze 2-3 zestawy.Wyjdzie znacznie taniej,

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2009, 13:24

geheimnis, to ty niedlugo wszsytko dla dzidzi bedziesz miala :ico_brawa_01: :-D
mama wpadnie jeszcze z dwa razy z ciuszkami i gotowe :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2009, 13:44

geheimnis, to ty niedlugo wszsytko dla dzidzi bedziesz miala :ico_brawa_01: :-D
mama wpadnie jeszcze z dwa razy z ciuszkami i gotowe :ico_haha_01: :ico_oczko:
:-D Nie no jeszcze sporo zostało.Najgorszy dla mnie będzie do kupienia jakiś kombinezon na zimę.Oglądałam w sklepie i ceny były okropne.Reszta już nie będzie takim problemem.Jakbym się uparła to bym to w tym miesiącu załatwiła,gorzej tylko z kosztami.Trzeba je jakoś rozłozyć na 2 mce przynajmniej

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2009, 13:50

no ceny kombinezonow sa kosmiczne :ico_noniewiem:
dobrze ze mi udalo sie kupic za grosze, chociaz teraz takie piekne widzialam... :ico_haha_01:
Jakbym się uparła to bym to w tym miesiącu załatwiła,gorzej tylko z kosztami.Trzeba je jakoś rozłozyć na 2 mce przynajmniej
no wlasnie, zawsze ta kasa

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2009, 14:45

no ceny kombinezonow sa kosmiczne :ico_noniewiem:
dobrze ze mi udalo sie kupic za grosze, chociaz teraz takie piekne widzialam... :ico_haha_01:
No to gratuluję,ja może zacznę na allegro przeglądać,tam zawsze taniej.Nie ważne czy ładniutki czy nie,najważniejsze żeby był ciepły i wygodny do zakładania na malucha.
No chyba ze w sklepie uda mi się jakiś w miarę sensownej cenie znaleźć.Reszta ubranek to pikuś przy tym kombinezonie.Zawsze trafi sie na jakąś promocję.
no wlasnie, zawsze ta kasa
Ano niestety,co zrobić.Ja to od samego początku kombinuję żeby ta wyprawka jak najtaniej nas wyniosła.No i fajnie ze rodzicę pomagają choć trochę. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2009, 14:49

Reszta ubranek to pikuś przy tym kombinezonie.Zawsze trafi sie na jakąś promocję.
dokladnie :ico_oczko: ja juz mam na oku kilka promocji tzn 3 w cenie 2 itp :ico_haha_01: :ico_oczko:

koncze robic obiad
a taka zmeczona jestem ze szok :ico_spanko:

w nocy wstalam do kibelka a pozniej przez dwie godz nie moglam usnac :ico_puknij:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2009, 15:03

dokladnie :ico_oczko: ja juz mam na oku kilka promocji tzn 3 w cenie 2 itp :ico_haha_01: :ico_oczko:
To prawda,ja też już wypatrzyłam promocję na ciuszki,tylko musze męża do sklepu zaciągnąć jak już wypłatę dostanie. :-D Pewnie zaczekamy do przyszłego poniedziałku,po USG będziemy mogli zacząć szaleć. :ico_brawa_01:
koncze robic obiad
a taka zmeczona jestem ze szok :ico_spanko:
No ja się właśnie z ogorkową męczę.Już prawie skończyłam.A co do zmęczenia to po tym staniu w kuchni i krojeniu warzywek to mi kręgosłup wysiada.
w nocy wstalam do kibelka a pozniej przez dwie godz nie moglam usnac :ico_puknij:
Mam tak baaardzo często.Budzę się ok 4 nad ranem i do 6 mogę leżeć i nie daje rady zasnąć.Potem robie się głodna,więc idę przekąsić owoca,znów się kładę i dopiero zasypiam. :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”