Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

09 wrz 2009, 13:26

asianl daj nam znać czy będzie chłopak czy dziewuszka
Dam znac napewno. :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

09 wrz 2009, 15:09

Asika - z tym wychodzeniem sobie porodu to ja tez mam takie odczucie, jak zasnełam o 13 to dopiero teraz wstałam i ledwo zyje a zasnełam w momencie jak znowu zaczełam odczuwac bol na @ hmmm juz sama nie wiem, zjadłam obiadek ale tylko ziemniaczki i mizeri i ledwo co dałam rade a za godz smigam po synka takze chyba sie jeszcze połoze na 40 min bo oczka mi sie kleją, a ty uwazaj zebys od małego sie nie zaraziła

Awatar użytkownika
bigottka

09 wrz 2009, 17:43

No ja o dziwo dzisiaj nic nie spałam w ciągu dnia ale za to mnie już teraz muli ale nie pójdę spać bo w nocy znowu będę miała problemy z zaśnięciem :-/ Byłam na spacerku z koleżanką z listopadówek i pochodziłyśmy sobie po mieście zjadłam pysznego lodzika i kolacyjkę więc już nic w siebie nie wduszę a mała jak zawsze szaleństwa na całego.

asika82
4000 - letni staruszek

09 wrz 2009, 19:47

Antoś zaraził się od mojej bratanicy a ta z przedszkola ten prezent przyniosła. Uważam jak mogę żeby nie załapać kataru ale same rozumiecie ,ze ciężko jak cały dzień i noc jestem z synkiem. Jak na razie jest ok a jemu też już lepiej, wiem juz po prostu co się robi w takim przypadku.

Sabcia oj uważaj Ty uważaj i moze się już spakuj a może juz masz torbę w pogotowiu.

Karolina ja czuję się dobrze, brzuszek rośnie, mała kopie więc wszystko w porządku :-)

Awatar użytkownika
Sabcia

09 wrz 2009, 21:32

asika82, nie jestem spakowana, ale jakby co wiem co gdzie mam :ico_noniewiem:
Antoś zaraził się od mojej bratanicy
no to ładnie
A moj mezus dzis wrocił z pracy chory na maksa ale oczywiscie jutro idzie do pracy

SANDRUSIA))

09 wrz 2009, 22:08

czesc dziewczyny wpadlam poczytac co u Was :ico_haha_02: widze ze porod coraz bizej :ico_brawa_01: Sabcia, ty sie kobito pakuj juz powoli :-D :-D :-D
u mnie dobrze brzuszek rosznie jak szalony :ico_szoking: az sie dziwie czy napewno jedno dziecko tam siedzi :-D heh czuje sie fatalnie ale mam nadzieje ze niebawem minie :ico_sorki: Pozdrawiam dziewczynki bede zagladala teraz czesciej bo juz wszystko moze sie u was zdazyc :-D

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

10 wrz 2009, 07:13

Witam,
dziś ma zły humor, a trzyma mnie od wczoraj. :ico_zly:
Wczoraj około połoudnia pojechałam do firmy zawieźć L4, a wróciłam około 20-ej, bo dwie godziny spędziłam na komisariacie. Zanim pojechałam do pracy, poszłam do sklepu po coś do picia i po bilet. Płaciłam stówką, a kobita wydając mi resztę dała mi fałszywą dwudzietkę. Nie zorientowałam się na początku i włożyłam pieniądze do portfela. Wracając z firmy wstąpiłam do innego sklepu, bo chciałam kupić lampkę do pokoju Zosi i płacąc niczego nie świadoma dałam między innymi te pieniądze. Babeczka od razu powiedziała, że są fałszywe i poprosiła o inne. POdjechałam więc do sklepu, w którym dostałam ten banknot (a innych pieniedzy w portfelu nie miałam), oczywiście nic nie załatwiłam i jeszcze babsztyl do mnie pyskował żebym udowodniła, że u nich byłam. Miałam paragon, oni mają monitoring, więc żaden problem. Powiedziałam też, że skoro przyjęła od kogoś takie pieniądze, to powinna zgłosić to policji, a nie naprawiać swoje błędy wciskając ludziom taki bubel i że jej obowiązkiem jest sprawdzać pieniądze. Ona coś popyskowała, a ja się wkurzyłam i pojechałam na policję. NIby 20 pln to niedużo, ale tak mnie wkurzyła sklepowa, że powiedziałam, że nie daruję im tego. Policjantka powiedziała, że dobiorą się do d... i babie z jednego i z drugiego sklepu, bo skoro ta druga zauważyła fałszywkę, to ona powinna zatrzymać banknot, spisać protokół i powiadomić policję, a nie ja. Ja powiedziałam, że moja noga więcej nie postanie w tym sklepie. Wolę pojechać dalej niż kupować coś u oszustów.
Poza tym czułam się wczoraj fatalnie. Następne zwolnienie zawiezie już Piter, bo mnie okropnie bolało spojenie i boli do dziś. Chyba coraz bardziej się rozciąga i bolą też ścięgna w okolicach pachwin. W ogóle to brzuch mi się wczoraj stawiał i nie wiem czy to z nerwów czy już się powli szykuje :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
bigottka

10 wrz 2009, 09:04

Witam się również ;-)
Magda33, kobietko ale żeś miała wczoraj przeżycie z tym 20 zł. Co za wstrętna baba co wydala je Tobie powinna była zauważyć że nie są dobre a ta druga to nic lepsza. Współczuję Tobie kobietko na maxa. Leż dzisiaj i odpoczywaj ile wlezie.
SANDRUSIA)), witaj kobieto. To super że u Ciebie wszystko w porządku może pochwal się swoim brzuszkiem skoro tak rośnie ;-)
Ja już wstałam jestem po śniadanku oczywiście a dzisiaj rano znowu mnie bolało jak na @. Muszę sobie już przygotować kompletną torbę bo dziwne od 2 dni mam przeczucie.
Dobra kobietki to miłego dnia i buziolki

asika82
4000 - letni staruszek

10 wrz 2009, 10:03

Witam i ja!

Magda ale przezycia, tez bym nie darowała babaie.

Antek nadal chory i mnie tez juz bierze :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sabcia

10 wrz 2009, 10:05

Witam!!!!
Ja juz po porannym spacerku, dzis było troszke lepiej i nocka mniej bolesna ale za to mała fika od rana jak nigdy
Magda33, wspólczuje wczorajszego dnia - mam nadzieje ze dzisiejszy bedzie juz lepszy, co do spojenia to ja tez mam te bole i to ciagniecie, a wczoraj o 22 to miałam takie skurczyki ze powiedziałam mezusiowi ze chyba orgazm zaraz dostane heheheh
bigottka, ja chyba tez sobve przygotuje pomału torbe, chociaz planowo miałam to zrobic na poczatku pazdziernika
Ja dzis gotuje rosołek bo cos mnie naszło, przynajmniej wiem ze zjem :-D

[ Dodano: 2009-09-10, 10:07 ]
Antek nadal chory i mnie tez juz bierze
oj to niedobrze, do wyrka z małym i jakies baje sobie pusc ja zawsze jak synek chorował to cały dzien z bajkamv miałam heheheh

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”