Witajcie
przez ostatnie dni jakos niemialam checi do pisania brzuuch mnie boli jak na @ i musze brac nospe bo czasem niedaje juz rady
do tego ból kregoslupa ale pocieszam sie tym ze jeszcze troszke i bedzie z glowy hehe
ja mam wizyte w poniedzialek i tez sie martwie moja waga niby mam na plusie 12,5kg ale pewnie do wizyty dojda kolejne kg
ale juz ogolnie to mam 80kg przy wzroscie 161cm

i jest tego troche i mam nadzieje ze uda mi sie schudnac choc troche
a co do wózka to ja juz mam kupiony znaczy sie odkupilam okazyjnie od kolezanki za 400zl gondola ze spacerowka i taki ciemny czerwony takze mam nadzieje ze bedzei sie dobrze prowadzic
taka jest spacerowka
a zdjecia gondolki niemam bo wykasowalam
bo teraz wozek jest u znajomych bo ja niemam za bardzo miejsca w domku
kilolek, super ze sie wszystko wyjasnilo z tymi badaniami a dzidzia naprawde spora
wazne ze jest zdrowa reszta niewazna
matikasia, masz bardzo ładny brzuszek taka pileczka a ciekawe gdzie ty zmiescilas te 20kg

bo jestes bardzo zgrabna
a wozek super
no a firanki drogie

ale na tyle pokoi pochwal sie zdejciami jka juz powiesisz
siunia, fajnie ze bedziesz miec pomoc z mama i tesciowa zawsze to kolejna para rak do pomocy szczegolnie gdy sie bedzie miec 3 dzieciatko
a jak tam dzieci juz zdrowe??
Ja dresy kupiłam jakiś miesiąc temu i już się nimi długo ciesze. :)
ja sobie tez chyba sprawie jakies dresy bo niebede mial w czym chodzic niedlugo
a najbnardziej sie boje jak bedzie zimno to niemam zadnej kurtki

a tez bezsensu kupowac na miesiac wieksza kurtke i co potem z nia zrobie
ide dzis do szkoly Wiki na zebranie musze juz zaplacic za ubezpieczienie i pani juz zapowiedziala zeby wziasc ze soba zeszyty bo bedziemy duzo notowac
zrobilam sobie wczoraj gulasz z kasza gryczana i dzis tez mam ten obiadek Wiki juz sie pyta kiedy ta kasza sie wkoncu ugotuje hehe
ide zaraz go zjesc bo jestem strasznie glodna
no i potem prasowanko poscieli do łozeczka i innych rzeczy
buziaki