Ja jestem spuchnieta tak tylko tylko troszkę. Po butach tylko to widzę a obrączki i tak nie noszę.
U nas jest cały czas złożone łóżeczko a pościeli jeszcze nie kupiłam tylko same poszewki jeszcze wypełnienie i ochraniacz trzeba kupić
Widzialam wczoraj w H&M super kombinezonik, workowaty który można było też zasunąć na nóżki... świetny poprostu i cena chyba przyzwoita 130 zł, ale nie kupiłam bo kolor miał taki brązowo bury, dla chłopca super, ale dla dziewczynki to jakis taki smutny...
ja w tym tygodniu obejrzałam kombinezony jakie są dostepne w sklepach i szukała takiego śpiworkowatego , ale z miejścem na pas , żeby można było dziecko w foteliku zapinac i musze wam powiedzieć ,że ciężko jest z takimi , dopiero w takiech naprawde drogich sklepach sa takie dostępne , ale koszt to 250zł![]()
ja nie wiem czy producenci tańszych ubrań są bez wyobraźni
wiolaw napisał/a:
ja w tym tygodniu obejrzałam kombinezony jakie są dostepne w sklepach i szukała takiego śpiworkowatego , ale z miejścem na pas , żeby można było dziecko w foteliku zapinac i musze wam powiedzieć ,że ciężko jest z takimi , dopiero w takiech naprawde drogich sklepach sa takie dostępne , ale koszt to 250zł
ja nie wiem czy producenci tańszych ubrań są bez wyobraźni
ja dopiero w 2 ost. tygodniach spuchłam a najgorzej palce bo nóżki wcale, a po porodzie automatycznie opuchlizna zeszła :)Ja jestem spuchnieta tak tylko tylko troszkę
jak się spełni to spadnę z fotelaurodze za 2 tygodnie i 5 dn
ja ten o którym pisałam za 130 zł to nawet bym kupiła gdyby nie kolor...Ale mnie oczy na wierzch wychodzą, jak przedstawiacie ceny...130, 150, 200...Paranoja...!
dziękujęMagda za kolejny tydzień
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość