Witam i ja. Przyszłam się zameldować i zobaczyć co u Was. Rodzice są od wczoraj
Jest bardzo miło I bardzo się cieszę że mogę z nimi spędzić trochę czasu.
Zmykam, bo jutro już niestety wyjeżdżają
ululałam właśnie małego i już nawet nie chce mi się zchodzić na dół oglądać tv....padam z nóg
ale nie wiem czy już się kłaść, posiedzę jeszcze chwilę w internecie, poszukam: "jak szybko utulić do snu nniemowle"
Witam z rana.
Byłam wczoraj na imprezie firmowej było super naśmiałam się chyba za wszystkie czasy z kolegów z pracy wszyscy się tak spili że szok
A teraz właśnie jem śniadanie na 12 idę do kościółka a potem znowu niestety do teściów bo mój obiecał że na obiad przyjedziemy co za masakra
witam
ale tu puchy
od wczoraj siedzę i robię dżemik ze śliwek z kakao wczoraj już zrobiłam 10 słoików a dzisiaj już będzie jeszcze 22 słoiki schodzi mi bo A tylko zrywał śliwki z drzewka a ja resztę-od pestkowania do pakowania w słoiki
Pożyczę Tobie moją córcię Doskonale jej to wychodzi
Miałam z lekka zabiegany weekend, bo wróciła moja mama z 6ciotygodniowego pobytu w Niemczech...
Ale już jestem i nie\gdzie się nie wybieram, no chyba, że za codziennymi obowiązkami
Asiu, gratulacje za piąty miesiąc Rany, jak ten czas leci... Dopiero teścik robiłaś przecież, a tu już piąty hak... Miłego dzionka wszystkim
Witam się również AsiaNL, gratulacje kobietko 5 miesiąca nie obejrzysz się a wskoczy 9 Karolina2411, nie martw się kobietko nie jesteś jedyna co nie miała czasu w weekend ja tak samo w sobotę impreza firmowa, w niedzielę niestety wizyta u teściów i tak mi weekend zleciał jak cholera szybko.
Miłego dnia babolki i do usłyszenia później