Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 wrz 2009, 12:20

A ja juz wróciłam, w sumie to nic nie kupilismy tylko obejrzelismy wszystko co nas interesuje - zobaczylismy ceny i poszukamy dzis cos jeszcze na allegro, a jak nie to za tydzien jedziemy juz na zakupy. teraz biore sie za obiadek bo dzidzia domaga sie jedzonka :)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 wrz 2009, 13:07

WItam dziewczynki moje ukochane :ico_brawa_01:
Ja siedze i się nudze ale zaraz musze się wreszcie zabrać za nauke :ico_placzek: bo jak mam iść już niedługo do szpitala to do środy musze odesłać test ze studiów bo później będzie ciężko. A test zrobili taki masakryczny że siedze już trzeci dzień i dopiero 4 pytania opanowałam a jeszcze 11 przede mną. Może dzisiaj do 10 dam rade dobić!!!
Miłęgo dnia i napenwo będe zaglądac ale wiem że w weekend to wszytskie gdzieś wybyły i będą pustki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 wrz 2009, 13:59

wiem że w weekend to wszytskie gdzieś wybyły i będą pustki
no własnie wybyły, a ja też siedze i sie nudze, mężuś ogląda F1 a śledze aukcje łóżeczka które kupie jak mi sie uda wygrać...

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

13 wrz 2009, 16:54

Ja już jestem po wizycie u teściów jestem zmęczona i wszystko mnie boli zwłaszcza krok od kilku dni daje mi się we znaki i to zajebiście mocno.
królik ja jestem z Gdyni dokładnie ;-)
A co do snów to mi ostatnio nic się nie śni jakoś tak wychodzi bo w nocy to kiepsko śpię często się budzę. Dobra uciekam bo mnie głowa boli jak cholera :-/

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 wrz 2009, 18:30

ja z warszawy - jak w nicku...
i niestety, nie udało mi sie wygrać tego łóżeczka :(

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

13 wrz 2009, 18:37

a mnie nadal boli kregosłup jak na @ i nadal biegam do wc ze stolcem dosc luznym ale za to krocze mniej boli, ale za to co zauwazyłam to ze sluz zmienił kolor na pomaranczowy :ico_szoking: w zyciu takiego nie miałam a mam go ostatnio tyle ze chodze normalnie w podpaskach bo wkładki juz nic nie daja - macie moze tez tak?
isiawarszawa, przykro mi z powodu łózeczka :ico_noniewiem:
a ja dzis moje poskładałam i sobie stoi i czeka - a co heheheh- czyli mam juz dwa jedno w jednym pokoju drugie w drugim heheheh
dzis znalazłam kombinezon dla małej na polskie około 80zł i jest fajny bardzo fajny ale kupie za tydzien
Królik - Ja jestem z Bytomia takze niedaleko ciebie ale obecnie mieszkam w Londynie

Awatar użytkownika
Królik
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

13 wrz 2009, 19:59

w zyciu takiego nie miałam a mam go ostatnio tyle ze chodze normalnie w podpaskach bo wkładki juz nic nie daja - macie moze tez tak?
ja mam rano bardzo obfity śluz, ale jest biało-przezroczysty, nie miał innego koloru. A kiedy masz wizytę umówioną? Może warto zadzwonić do swojej lekarki - ja bym tak przynajmniej zrobiła, albo pojechała na oddział położniczy (jak ostatnio, kiedy się zaniepokoiłam). Tam pielęgniarki zrobią ktg i lekarz dyżurny powinien Cię zbadać. Ale może ja jestem zbyt przewrażliwiona...Choć z drugiej strony wolała bym dmuchać na zimne...
Ja jestem z Bytomia
brrr...mój były facet był z Bytomia...:/ Ale Cię wywiało zagramanice tak daleko, fiu fiu... Ja to najdalej w Czechach byłam xD W Pilznie, gdzie z resztą poznałam mojego męża, który pochodzi z Mazur ^^
ja jestem z Gdyni dokładnie ;-)
ee, to całkiem niedaleko - zapraszam jutro popołudniu na kawę :ico_brawa_01:

\Wychodzę po męża z psem - jeszcze na urząd z piłeczką, bo juz wariaci przestali się ścigać.
Dobrej nocki i samych przyjemnych snów, hehe :D

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 wrz 2009, 20:11

a mnie nadal boli kregosłup jak na @ i nadal biegam do wc ze stolcem dosc luznym
ja tak mam gdzieś od półtora tygodnia, myślałam że się strułam czymś ale nie przechodzi.
Ale Sabcia ten śluz to może lepiej się zapytać i zobaczyć czy szyjka jest cała?? Tak uważam i wcale to nie będzie przewrażliwienie, bo lepiej być spokojnym a poza tym ciebie od paru dni męczą te skurcze. A tu jeszcze troszke trzeba wytrzymać!!!!!

Ja jestem z Wrocławia :-D

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 wrz 2009, 20:25

Sabcia, nie chce Cie denerwować ale z opisu to mi wynika na to iż poród baaaardzo sie zbliża, co prawda nie rodziłam wiec nie wiem (Ty powinnaś wiedziec bardziej niż ja) ale tak gdzieś czytałam że to są objawy iż poród sie zaczyna....
kurcze szkoda że nie udało mi sie tego łóżeczka wylicytować, ale znalazłam bardzo podobne w ogłoszeniach na gumtree.pl za 200 zł wiec może jutro zadzwonie do kolesia i zapytam czy jeszcze aktualne
poprasowałam dzis czesc rzeczy i zmeczona jakas jestem.... a sama w sumie nie wiem czym

asika82
4000 - letni staruszek

13 wrz 2009, 20:53

Witam!

Sabcia ale super sen miałaś :ico_brawa_01: szkoda,ze to tylko sen.

Sabcia a moze czop zacczyna odchodzic :ico_noniewiem: Bo z tego co piszesz to moze tak być

Królik ja jestem z Siedlec

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”