oczywiście,że nie czujesz jako bolesne , po to jest znieczuleniesłyszałam ,że ze znieczuleniem nie czuje sie skurczy

Ja przy Antosiu nie chciałam znieczulenia ale w trakcie nie byłam w stanie oczu z bólu otworzyć dlatego tym razem tez chcę ZOO
oczywiście,że nie czujesz jako bolesne , po to jest znieczuleniesłyszałam ,że ze znieczuleniem nie czuje sie skurczy
no, ja również znajduje kilak nawet "ZA" co do "tego bez szprych", tylko pytanie jak "to bez szprych" się nazywa?Królik, mi sie wydaje ze lepszy jest bez szprych
ZOO podaja jak jest 4 cm rozwarcia. U mnie to było po 4 godz od podania oksytocyny. Czasem nie ma sensu juz na znieczulenie bo poród tak szybko postępuje i od razu masz z 5 cm. Ty masz już delikatne rozwarcie więc tak moze właśnie być. A czy trzeba załatwiać wcześniej to zależy od szpitala.znieczulenie niech podają jesli będzie bardzo źle... Czy tak w ogóle się da?
bardzo dobry objaw, ćwiczy w ten sposób połykanie, więc ciesz sie tym a nie martw. A zobaczysz jaka i Mareczek piękną smółkę z tego czkania zrobiZastanawiające to jest, bo ostatnimi czasy miewa ją dość często...
zobaczysz jaka i Mareczek piękną smółkę z tego czkania zrobi
mnie osobiście się podoba nr33 (czerwony z dodatkiem czarnego w białe kwiaty). Szukałam raczej takiego "uniwersalnego" koloru, czyli nie za jasnego, co by nie było widać każdej brudnej łapki, ani ciemnego, na którym z kolei odbije się bardzo wyraźnie każdy niedojedzony banan, kapnięty soczek, czy mleko i takie tam. Mnie ten się wydaje najfajniejszy jak do tej pory, ale tam można jeszcze wybrać swoją własną kompozycję. Poza tym maż jeszcze nic o tym nie wie...^^A nad którym kolorem myślałaś?
Antonia smółkę tata opatrywał bo ja nie byłam w stanie po cc , tera ja bym chciała ją z pączuszka malutkiej wydłubywaćnie mogę się doczekać, żeby ją zobaczyć, powąchać i zetrzeć
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość