Ojej,też nie mam żadnych.Tylko kiedy ja męża na spacer wyciągnę.Moja mama zamówiła sobie sesję ze mną,bo jej hobby jest właśnie robienie fotek,tylko ona chce poczekać aż mój brzuch będzie jeszcze większy.Tylko nie wiem czy ja wtedy będę miała siłę i ochotę na takie sesje.no ja wlasnie poza brzuszkiem ´tez nie mam zadnych fotek
Raz na święta Bożego Narodzenia dorwala mojego kota i robiła mu zdjecia przez godzinę z jakimiś pluszowymi reniferami i w czapce na głowie nie mam pojęcia jak mój kot to wytrzymał,ale na wszystkich fotkach było widać że jest strasznie rozdrażniony.Nie dziwi mnie to w ogóle.
No dobra,przekonałyście mnie dziewczyny.Kupuje becik.Mi się bardzo rożki przydały
Oj,chętnie bym się poczęstowała.Pychotka.Szkoda że tak daleko mieszkamU mnie już gotowy krupniczek i kopytka - zapraszam bo trochę przesadziłam z ilością Co będziesz dla jednej osoby gotować
Wszystkiego naj,najlepszego dla mężulka :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:mezu wroci to pojedziemy na pizze z okazji jego urodzin
Mam to samo,przed ciążą wypadały jak szalone.Teraz jest to samo.Nie wiem jakich witamin może mi brakować.Paznokcie za to są w całkiem dobrej formie.Nawet powoli przestaje je obgryzać.u mnie tez nie jest zle chociaz wlosy jak wypadaly tak wypadaja a myslalam ze w ciazy sie polepszy
Dzięki,niezły skrót mojego nicku. Mogłam sobie coś normalnego wybrać,a nie na niemieckie wyrazy mnie wzięło.gem... - gratuluje coreczki
iw_rybka, Superaśne fotki.Wyglądasz rewelacyjnie z tym brzuchalkiem.