Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

15 wrz 2009, 13:48

Na urlopie super,tescie zrobili nam super niespodzianke,bo zabrali nas na zakupy,maz dostal spodnie,bluze,bluzke i buty,ja dostalam polarowy plaszczyk na jesien.To wszystko z okazji urodzin meza i naszej rocznicy slubu koscielnego :-D 60 urodziny tesciowej tez fajne,poznalam kuzynow meza i kuzynki,ktorych wczesniej nie znalam,bylismy pozniej u nich na takim spotkaniu kuzynow ( wyszlo tego 12 osob),duzo jedzenia i alkoholu - ja jeden abstynent ale tanczylam jak wszyscy.Jedrus zadowolony,gada jak najety i wciaz pyta - "a co to?" i kazde zdanie konczy slowem - "wiesz?"SPotkalismy sie ze starymi znajomymi,odwiedzilismy stare katy,nasze sciezki spacerowe,odpoczelismy bardzo ale jak wrocilismy w niedziele,to cieszylismy sie,ze jestesmy w domu.No i okazalo sie,ze tesc moj dal mezowi 500 zl,zebysmy mieli na pobyt i mogli sobie isc na "lody".Szok.

Spacer po burzy

Obrazek

Jedrus

Obrazek

moczymy nozki na spacerze

Obrazek

Andrzejek rysowal na piasku :)

Obrazek

A tu 24 tydzien ciazy i nowa fryzurka w dzien imprezy :ico_oczko:

Obrazek

oceanarium

Obrazek

Gdynia

Obrazek

slonica i slonie :ico_oczko:

Obrazek

nie moglam sie oprzec :ico_wstydzioch:

Obrazek

plaza

Obrazek

nasze stare trasy z molem w tle

Obrazek

Jedrus

Obrazek

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

15 wrz 2009, 14:01

Shiva, dobrze, że poszłaś do lekarza. Tak jak mówisz, będziesz teraz spokojniejsza :-)

iw_rybka, pozazdrościć takiego udanego urlopu :ico_haha_01:

A my z mężem postanowiliśmy kupić mieszkanie, pod Wrocławiem, w piątek jesteśmy umówieni z doradcą hipotecznym, oby się udało, bo już sobie upatrzyliśmy fajnie 4 pokojowe mieszkanie :-D Ale na razie się nie nakręcam, bo nie chcę się rozczarować, jak nam kredytu odmówią. Także teraz tylko trzymać kciuki:)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 wrz 2009, 14:01

iw_rybka, super brzusio :ico_brawa_01: Śliczne fotki :-D Cieszę się, że wyjazd był taki owocny no wielkie brawa dla teściów za prezenty :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 wrz 2009, 16:35

Także teraz tylko trzymać kciuki:)
no to trzymamy kciuki :-D oby się odało :-)

iw_rybka, fajna ta nowa fryzurka :-) Patrze do kogo Twój synek bardziej podobny. Na zdjęciach dużo nie widać ale coś mi się wydaje, że do Ciebie bardziej :-)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 wrz 2009, 16:51

inia1985, trzymamy kciuki za mieszkanko :ico_brawa_01:

Już po pierwszej dawce insuliny :-D Najadłam się (co prawda danie zdrowe i dietetyczne), ale dzięki insulince godzinę po posiłku było 115 (a norma do 120) :ico_brawa_01: Nawet nie boli ten zastrzyk, bardziej kłucie w palec. Tak więc jestem już o wiele spokojniejsza i Niunia też się uspokoiła (tylko już dziś drugą długą czkawkę zaliczyła :-D )

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

15 wrz 2009, 17:33

cześć Dziewczyny :-)
nareszcie troszkę dobrych wiadomości.

Shiva najważniejsze, że u Ciebie nareszcie lepiej. oby taki trend się utrzymał do końca. tego życzę Tobie i Maleńkiej :ico_brawa_01:

Iw_rybka super, że mieliście taki fajny urlop. a teściowie... tylko pozazdrościć!!! brawa dla teściów :ico_brawa_01: śliczne fotki!!!

Inia 1985 też będę trzymać kciuki!!! naprawdę mocno będę je trzymać, myślę, że Wam się uda z tym kredytem i mieszkankiem :ico_haha_02:

Anetka oby to nie były nerki. ja mam problem z jedną i już wiem, że nie ma z tym żartów. ale nie będę się rozpisywać w tym temacie bo nie chcę się nakręcać... i Ciebie przy okazji.

ja z niecierpliwością czekam na jutrzejsze wyniki badań. do tej pory martwiłam się zawsze tylko hormonami i tarczycą. a teraz doszła jeszcze nerka. nie wspomnę też, że powtórzyłam jeszcze glukozę... .
postaram się wkleić zdjęcia wózka. chciałabym abyście napisały co o nim myślicie... . wczoraj go kupiliśmy. dziś mam mieszane uczucia.

[ Dodano: 2009-09-15, 17:41 ]
e nie uda mi się dołączyć zdjęć. ale prześlę link
http://www.allegro.pl/item722219827_chi ... ml#gallery
te kolory naprawdę to granat, błękit i pomarańcz. czy nie jest troszkę zbyt chłopięcy???

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

15 wrz 2009, 18:03

Dzięki dziewczyny za kciuki, miejmy nadzieję, że pomogą :ico_haha_02:

meg, mnie się podoba ten wózek, myślałam o podobnych kolorkach :-D

Shiva, super, że się unormowało - będzie teraz tylko lepiej i tego się trzymajmy :-) No i od razu widać, że humor lepszy, z resztą są ku temu powody :ico_haha_02:

pochwalę się dzisiejszym brzuszkiem :ico_haha_02:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2009, 19:01 przez inia1985, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

15 wrz 2009, 18:38

inia1985, witam nowa kolezanke :ico_brawa_01:

Shiva, napisz co u Ciebie i Justynki?Jak szyjka?Zanim was doczytam, to potrwa a jestem ciekawa jak sie czujesz :ico_sorki:

anusiek, powiem ci,ze on taki mieszaniec poplataniec i najbardziej podobny do siebie samego jest :ico_oczko: Ja mowie,ze do meza,maz,ze do mnie :ico_olaboga:

meg, super wozeczek,i napewno nie za bardzo chlopiecy :ico_nienie: I zdrowka zycze :ico_olaboga:

Mnie dopadly zgagowe klopty,juz coraz czesciej mam :ico_noniewiem: No i powoli ciezko mi na dlugich dystansach jak spacerujemy.Mala kopie radosnie,mielismy wczoraj USG 3D,bo w osrodku zdrowia dostali na 2 tygodnie do testowania :ico_brawa_01: Oczywiscie to co w glowce bylo,to dalej jest ale wciaz w granicach normy,wiec nie martwie sie :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-09-15, 20:11 ]
inia1985, super brzusio :ico_brawa_01:

shiva - doczytalam kochana, starsznie ci wspolczuje ale pomysl,ze to juz blizej niz dalej :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 wrz 2009, 20:26

meg, wózek fajny, a kolory uniwersalne zarówno dla chłopca jak i dziewczynki.
Trzymamy kciuki za jutrzejsze badania :ico_sorki: :ico_sorki: Będzie dobrze.

inia1985, cudny brzusio, jaki okrąglutki :ico_brawa_01:

iw_rybka, fajnie, że udało się zrobić to usg :-)
Dzięki. No i masz rację, już coraz bliżej. Fakt - nie spodziewałam się aż takich utrudnień z tą ciążą, ale dla zdrowia Justynki warto pocierpieć :-D

Już po telefonie do pani doktor, wyniki ją bardzo ucieszyły, po jutrzejszym dniu też mam dzwonić z wynikami - tak dla kontroli. Cukier jest dobry, a dzięki temu że jem częściej - po raz pierwszy od tygodnia nie jestem głodna :ico_wstydzioch: :524:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

15 wrz 2009, 21:02

po raz pierwszy od tygodnia nie jestem głodna
- super :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”