Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

15 wrz 2009, 18:58

geheimnis, no trudno przepisac twojego nicka,wiec tak sobie skrocilam :ico_wstydzioch:

Dziekuje dziewczyny za mile slowa,urlop naprawde nam sie udal,tescie super ale ja juz jak slon sie czuje.Wiecie,ze ja przez te 2 tygodnie 5kg przytylam :ico_placzek: Ale co sie dziwic,mama miala sztywne pory jedzenia a ja bylam glodna zawsze szybciej,wiec jadlam sniadanko jak wstawalam,potem drugie ze wszystkimi,potem przed obiadem cos i obiad ze wszystkimi,potem tata wpychal we mnie slodkie,bo wie,ze lubie i jakos tam przytylam :ico_wstydzioch: Ale pomartwie sie pozniej :-D

Patrycja.le, gratulujemy syneczka :ico_brawa_01: i zdanego egazminu :ico_brawa_01:

lilo, jaki kruszynek i bardzo mi sie podoba okreslenie,ze sie tula dzidzie :ico_brawa_01: Ja za to wczoraj uslyszalam od swojej poloznej,ze 25 tydzien a brzuch mam jak 35 :ico_noniewiem: Kurde-taka moja uroda,wolalabym miec maly brzusio i dzidzie 3 kg a nie duzy brzuchol z rozstepami i 16 godzin rodzic moje 4590 szczescia :ico_noniewiem:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2009, 19:40

Ja za to wczoraj uslyszalam od swojej poloznej,ze 25 tydzien a brzuch mam jak 35
och chyba troche przesadzila :ico_noniewiem:
wcale nie masz takiego duzego brzucha :ico_oczko:

lilo a twoj malutki brzuszek :ico_brawa_01: no i okreslenie super :-) :ico_oczko:

my po pizzy, tak sie objadlam ze szok, dobrze ze wzielismy na wynos to w domu spokojnie sobie moglam jesc :ico_oczko:

a teraz wieczor przed tv :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

15 wrz 2009, 20:28

leona, wiesz,ta babeczka od poczatku do mnie mowila,ze duzy brzuch mam :ico_noniewiem:

lilo

15 wrz 2009, 20:57

lilo a twoj malutki brzuszek
Zdąży jeszcze was dogonić - potem się dzieci rwą w świat :ico_oczko:
Kurde-taka moja uroda,wolalabym miec maly brzusio i dzidzie 3 kg a nie duzy brzuchol z rozstepami i 16 godzin rodzic moje 4590 szczescia
Pietruszka miała 3300 i też było się nad czym pocić przez 12 h :ico_oczko: :ico_sorki: Ale Tobie współczuję :ico_sorki: A podejrzewali że syn taki duży??? Nie myśleli o cesarce skoro byłaś pierworódką???

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2009, 20:59

z tego co pamiętam jak pisałaś po USG to jest spora szansa na córcie.
ale to tylko prawdopodobienstwo, pewnosci nie ma... w kazdej chwili moze sie okazac, ze jajuszka urosly :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

15 wrz 2009, 21:01

Nie myśleli o cesarce skoro byłaś pierworódką???
- ale ja nie chcialam,wolalam sama :ico_wstydzioch:

Helen, witaj :-D

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2009, 21:02

ta babeczka od poczatku do mnie mowila,ze duzy brzuch mam
to jakas nienormalna ta polozna :ico_puknij: moze powinna sie udac do okulisty :ico_oczko: mi sie twoj brzusio na zdjeciach wcale wielki nie wydawal

lilo

15 wrz 2009, 21:05

ale ja nie chcialam,wolalam sama
Pewnie ja też bym wolała - teraz sama nie wiem :ico_oczko: Zresztą w trakcie porodu, po jakiejś połowie po głowie mi chodziło co tu zrobić żeby mi zrobili cesarkę :ico_oczko: A już pod koniec jak nie wiedziałam już co ze sobą zrobić przyjęli dziewczynę, okazało się że ma zielone wody, zero skurczy i zdecydowali o cesarce - ta wpadła w panikę, zaczęła krzyczeć że ona nie chce itp. a ja miałam jej ochotę ryknąć "chcesz się zamienić???? oddam te 12 h bóli za znieczulenie!!!!!!!" :ico_oczko: Ech, fajnie było :-D

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2009, 21:08

Ech, fajnie było
jest co powspominac :ico_haha_01: az sie chce rodzic :ico_haha_01:

lilo

15 wrz 2009, 21:16

az sie chce rodzic
Noooooooo :ico_oczko: Były i fajne momenty - na samym początku porodu w momencie jak pisałam do męża który był w pracy że to chyba JUŻ w radiu usłyszałam piosenkę Anny Jantar "Moje największe marzenie" przy której tańczyliśmy pierwszy taniec na naszym weselu. A potem jak byłam już pewna że to TO - leciała piosenka która mi się wtedy strasznie podobała i też związana jest z moim mężem Jarosława Chojnackiego - w tekście ma
"Nie wracajmy jeszcze na ziemię
W brokacie gwiazd nam do twarzy
Pobujajmy jeszcze w obłokach
W obłokach najlepiej się marzy"
Jak się okazało to była przesłanie od syna bo wcale mu się na tą ziemię nie śpieszyło :ico_haha_01: :ico_oczko:

Ale to takie fajne, dla mnie prawie magiczne momenty były :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”