i to jest najwazniejszedla mnie prawie magiczne momenty były
Bardzo ładne śpiworki,szkoda że ceny już mniej ładne.Przynajmniej dla mnie.Chociaż śpiworki wyglądają na porządne i cieplutkie więc moze i sie opłaca.no i ogladam spiworki
na razie cos takiego znalazlam
Nie ma problemu.Mnie to nie przeszkadza,mozesz sobie skracać,ważne że się polapalam że to o mnie chodzigeheimnis, no trudno przepisac twojego nicka,wiec tak sobie skrocilam
Zgadzam się co do brzuszka rybki,wcale nie jest taki wielkimi sie twoj brzusio na zdjeciach wcale wielki nie wydawal
- zaczynasz mi podpadac z tymi fachowcami,to jakis sposob na nudeja od rana nie spie bo dzisiaj znowu czekam na fachowcow
Jako ostatnia stawiam za rozpoczęty 6-ty miesiąc i dodatkowy z okazji moich imienin. no to mamy wyżerkę
ale patrzylam ze sa tez tanszeBardzo ładne śpiworki,szkoda że ceny już mniej ładne.
raczej wymowka zeby nie isc do szkolyzaczynasz mi podpadac z tymi fachowcami,to jakis sposob na nude
takto do wozka?
dokladnie, nie szalej tylko odpoczywajCoś chyba dzisiaj nie poszaleję, ale w końcu po to dostałam zwolnienie żeby odpoczywać
- wiedziaalm,ze o cos tu chodziraczej wymowka zeby nie isc do szkoly
- a juz wiesz jaki wozeczek bedziecie mieli?Bo teraz w wiekszosci modeli spiworek jest w komplecie.tak
- no naszczescieNa szczęście się nie wchłonęło
- hi,hi,no wlasnieważne że się polapalam że to o mnie chodzi
- dziekujeZgadzam się co do brzuszka rybki,wcale nie jest taki wielki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość