kilolek u mnie tak jak Twój Kubuś też tak jest że mój pięcioletni Szymuś jest bardzo absorbujący i taka przylepka szczególnie gdy mała szaleje mi w brzuszku i ją głaskam żeby się uspokoiła ;) mam nadzieję że to minie jak się Weronisia już urodzi.
I mam nadzieję że to będzie dziewczynka, jak to kilkakrotnie już ginuś potwierdził, chociaż też każdy mi mówi że znów będzie chłopak, bo uroda mi się nie zmieniła i promieniuję....
a ja już się nastawiłam na córcię, chociaż jak będzie drugi facet to też jakoś będzie. Mój mąż chciał chłopaka bo to jego pierwsze dzieciątko będzie bo Szymonek to z pierwszego małżeństwa jest... cały czas powtarza że dorobi "ogonek" a jak nie, to będziemy mieć jeszcze jednego synka a najlepiej to drużynę piłkarską...
pijany czy jaki???
i kto będzie tak rodził???
chyba ja nie dam rady.
mikusia1 , matikasia zazdroszczę Wam że nie widać po Was tych kilogramów dodatkowych, co Was przybyło. Mnie jest o 20 kg więcej ale ja to odczuwam i to strasznie, cała puchnę i ogóle...
a mam pytanko do
matikasi i
uleczki170 : czy Wy nie jesteście z Częstochowy? Kojarzę Was jakbyśmy się znały z widzenia.
Pozdrawiam wszystkie listopadówki