Kasia90, do miłego
kilolek, sadze ze powinno Ci się udać schudnąć po porodzie, wszystko zalezy od ciebie i twojego organizmu. Ja z drugiej strony boję się że za dużo schudnę jeśli się tak stanie to wtedy zacznę jakąś kurację i już
oj wierz mi że ja też mam bardzo dużą nadwagę, bo po Szymusiu nie zrzuciłam a itak mimo to 20 kg mi przybyłoBo ja mam dużą nadwagę, a otyle kobiety ttyją mniej. I tak ważę z Was najwięcej ale etraz w 3 trymetrze zaczełam tyć w ostatnim miesiacu 2 kg w przyszłym tygodniu mam wizytę u gina pewnie kolejne 2 przybędą, mam nadzieję, ze nie więcej.tylko 5 kilo??? jak Ty to robisz??? Ja nie mam apetytu i mało jem aż się na mnie mąż złości że małą zagłodzę... A przeciaż to niemożliwe ;)
Mój lekarz mówi, ze się "wylaszczam" ( to jego słowa), bo dzidzia z wodami i wodą, którą zatrzymuje mój organizm waży dużo wiecej. Mam nadzieję, ze się nie myli i po porodzie uda mi się schudnąć choć trochę
moja fotka to tak naprawdę jest zdjęcie zrobione zdjęciu. To zdjęcie wrzuciłam na fotosika i kod stamtąd wkleiłam w profilu tam gdzie suwaczek - w to samo okno.kilolek mam pytanie. Jak wkleiłaś fotkę USG swojej dzidzi??? ja też mam i nie wiem jak wkleić i gdzie
ja tez się szykuje na koniec października. Jak lekarz zdecyduje cc to na pewno jeszcze w październiku ale z usg wychodzi, ze na październik, węc podejrzewam, ze tak będzie na wet jeśli będzie sn. Ale myślę, ze lekarz decyzję podejmie dopiero w 36 tc, bo u mnie jedyne wskazanie to wielkość malucha.najprawdopodobniej w ostatnim tygodniu października będziemy już razem czyli szykujemy się do porodu na ostatnie dni października, wcześniej i tak muszę poleżeć 2 dni w szpitalu bo jakieś badania mają mi robić i dopiero cesarka
no cieszę się bo w sumie to chciałabym żeby w październiku być rozpakowaną
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość