Na szczęście dziś z pisaniem poszło lepiej:) 10 stron do przodu

Ja to już się (pewnie jak każda z nas) nie mogę doczekać mojego kochanego Boboka, tych słodkich małych usteczek, rączek, nóżek (które dziś wyjątkowo ruchliwe są

ja sie wlasnie tego obawiamte 3 miesiące zlecą szybciej niż nam się wydaje
U mnie też tak różowo nie jest, mieszkamy też w wynajmowanym mieszkaniu, w dodatku drogim (tanich to chyba w tym dziwnym mieście nie ma), no i z pracą tez mam wątpliwości. Pracuję w banku w centrali, ale nie jestem zadowolona z obecnego stanowiska, kaska nie jest tragiczna, ale po pracy młyn w głowie i potworne zmęczenie - to nie jest praca dla mnie. Z kolei mąż też zaczyna mieć kłopoty z obecnym zakładem, do tej pory był kierownikiem, a teraz go zdegradowali (wczoraj zresztą), nie powiem martwi mnie to, bo kaska mniejsza, no i ze wspomnianym kredytem hipotecznym musimy się teraz wstrzymać, żeby uniknąć naprawdę poważnych problemów. Miejmy nadzieję, że nikt tego mieszkanka nam nie zgarnie:) Tak więc też marzy mi się remoncik jak u iw_rybki. Na razie to mogę jedynie ściany odmalowaćna dodatek to cale zamieszanie z mieszkaniem,praca i wogole
- nie moge sie doczekac,zawsze mi sie marzyl wlasnie taki pokoj dla dzieckaa Twój synek będzie miał śliczny pokoik
- taaa...tylko ta kasazazdroszcze remontu...
meg to ja CI swoje pozytywne myśli wysyłamDziewczyny życzę dużo dużo pozytywnych myśli, których mi jakoś ostatnio brakuje.
ja się dzisiaj zastanawiałam ile moja może ważyć, ale usg za miesiąc dopieromoja córeczka wg badania usg rozwija się prawidłowo. waży ok 900- 950 gram
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość