chyba to nie to a reakcja dziecka na brak taty bo razem spedzali mnóstwo czasu a od 3 tyg już tak nie jest. Chyba to to aczkolwiek nic nie wiadomo u takie maluszka .moze Antos ma jakies koszmarki
to masz fajnie bo mi niunia wręcz przeciwnie zaczęła teraz tak się pod żebra pchać i to jest słodkie ale żebra tak bolą i oddychać ciężko zwłaszcza w nocy.Ja sama to czuję, bo trochę lepiej mi oddychać
no nie odzywała się widocznie jest bardzo zajęta małą Idką.Ciekawe co u Edulity, dawno sie nie odzywała.
to masz fajnie bo ja od jakiego tygodnia to sypiam gorzej niż królik jestem strasznie czujna budzą się na mały szmer jaki w domu jest a nawet na dworze masakra i na dodatek to że mała jakby mogła to na głowę mogłaby mi wejść ale niestety tylko pod żebra może się wcisnąć.a ja dopiero wstałami jestem wyspana
to dobrze że z cukrem jest wszystko oknawet był zaskoczony bo bardzo szybko mi spadało
też tak mi się wydaje dlatego woli spędzić każdą minutkę sekundę z małąnie umi sie nacieszyc malutką dlatego tak mało zaglada
no jeszcze troszke i my tez bedziemy miały swoje kruszynki, a wateczek nasz chyba zajdzie kurzem hehehehwoli spędzić każdą minutkę sekundę z małą i się nie dziwie jej w ogóle.
no coś ty zakładamy nowy na maluszkach chyba razem z Listopadówkami!!!!a wateczek nasz chyba zajdzie kurzem
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość