asika82
4000 - letni staruszek

18 wrz 2009, 18:23

moze Antos ma jakies koszmarki
chyba to nie to a reakcja dziecka na brak taty bo razem spedzali mnóstwo czasu a od 3 tyg już tak nie jest. Chyba to to aczkolwiek nic nie wiadomo u takie maluszka .

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

19 wrz 2009, 08:03

Witam weekendowo,
wczorajszy wieczór spędziłam na firmowej imprezce. Fajnie było zobaczyć ze wszystkimi po takiej przerwie, oczywiście mój brzuch był atrakcją. Kolega stwierdził, że chyba namówi żonę na 3 dziecko, bo uwielbia gdy ona jest w ciąży, a jak zobaczył mój brzuszek, to chce tego jeszcze bardziej :-D Niektórzy martwili się, czy nie zacznę rodzić podczas imprezy, ale takich atrakcji im nie zapewniłam. :ico_oczko:
Dziś na chwilkę jedziemy do mojej mamy, a później odwiedza mnie moja przyjaciółka z Warszawy, która ma mi przywieźć całą wielką torbę ubranek dla Zosi po swojej półtorarocznej córci :-) Dziś chyba spakuję już torbę, bo nawet szefowa, która mnie widzi conajmniej co 2-3 tygodnie stwierdziła, że bardzo obniżył mi się brzuch. Ja sama to czuję, bo trochę lepiej mi oddychać :ico_szoking:

Stawiam oczywiście torcik za skończony 36 tc :ico_tort: :ico_brawa_01:

asika82
4000 - letni staruszek

19 wrz 2009, 09:00

Witam!

Magda super,ze ta ostatnia imprezka się udała, ostatnia kiedy nie jesteś mamą :ico_oczko:
Ty chcesz torbe pakować a ja nawet nie mam pokupowanych rzeczy :ico_oczko: :ico_wstydzioch: Muszę za to się zabrać ale pociesza mnie ginek,ze jeszcze tam nic się nie działo tydzień temu. Oby jeszcze 3-4 tygodnie i będę mogła spokojnie rodzić.
A co do oddychania mi już od dawna oddycha się normalnie.

Ciekawe co u Edulity, dawno sie nie odzywała. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

19 wrz 2009, 09:29

Witam również ;-)
Magda33, :ico_brawa_01: kolejnego weekendu.
Ja sama to czuję, bo trochę lepiej mi oddychać :ico_szoking:
to masz fajnie bo mi niunia wręcz przeciwnie zaczęła teraz tak się pod żebra pchać i to jest słodkie ale żebra tak bolą i oddychać ciężko zwłaszcza w nocy.
Dzisiaj w nocy jak zawsze się nie wyspałam i łaziłam po mieszkaniu jak jakiś upiór :-/
Ciekawe co u Edulity, dawno sie nie odzywała. :ico_noniewiem:
no nie odzywała się widocznie jest bardzo zajęta małą Idką.

asika82
4000 - letni staruszek

19 wrz 2009, 09:32

zajęta małą Idką.
oby malutka sie nie pochorowała bo pamietam ostatnio jak pisała,ze starsza córa chora.

Awatar użytkownika
bigottka

19 wrz 2009, 09:41

asika82, nie no miejmy nadzieję że nie jest chora i że wszystko u niej jest ok.

Awatar użytkownika
Sabcia

19 wrz 2009, 09:41

Witam z ranusia!!!! a ja dopiero wstałam :ico_spanko: i jestem wyspana :-D
Co do oddychanka to jak juz pisałam wczesniej ja mam od poczatku niunie nisko w przeciwienstwie do mojego synka, od samego poczatku ciazy moge spac na płasko i nie mam z tym problemu - takze jest duza szansa ze tym razem urodze naturalnie.
Wczoraj bylismy u kumpla ktory 3 razy mierzył mi cukier w krwi bo w poniedziałek mam te badanko znowu no i wyszło ok - nawet był zaskoczony bo bardzo szybko mi spadało
Ja stawiam za 35 tydz badz 37 heheheh :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

[ Dodano: 2009-09-19, 09:43 ]
ja mysle ze Edulitka nie umi sie nacieszyc malutką dlatego tak mało zaglada

Awatar użytkownika
bigottka

19 wrz 2009, 09:45

Sabcia, :ico_brawa_01: za kolejny tydzień :ico_brawa_01:
a ja dopiero wstałam :ico_spanko: i jestem wyspana :-D
to masz fajnie bo ja od jakiego tygodnia to sypiam gorzej niż królik jestem strasznie czujna budzą się na mały szmer jaki w domu jest a nawet na dworze masakra i na dodatek to że mała jakby mogła to na głowę mogłaby mi wejść ale niestety tylko pod żebra może się wcisnąć.
nawet był zaskoczony bo bardzo szybko mi spadało
to dobrze że z cukrem jest wszystko ok ;-)

[ Dodano: 2009-09-19, 09:46 ]
nie umi sie nacieszyc malutką dlatego tak mało zaglada
też tak mi się wydaje dlatego woli spędzić każdą minutkę sekundę z małą ;-) i się nie dziwie jej w ogóle.

Awatar użytkownika
Sabcia

19 wrz 2009, 09:52

woli spędzić każdą minutkę sekundę z małą i się nie dziwie jej w ogóle.
no jeszcze troszke i my tez bedziemy miały swoje kruszynki, a wateczek nasz chyba zajdzie kurzem heheheh
poprosze mezusia zeby mi jutro zrobił zdjecia brzusia bo mam wrazenie ze znowu jest nisko - nie wiem jak wy macie a ja juz bielizny nie umiem załozyc na wzgorek heheheh bo go wyciska - zreszta sama jestem zdziwiona ze mała tak nisko kopie najwyzej kopniaka jak narazie to miałam z jakies 5 cm od pępka nie wyzej ale to bardzo sporadycznie raczej wszystko odbywa sie w biodra :-D

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

19 wrz 2009, 10:42

Dzień doberek
Ja już od rana wczesnego nie spie, mężuś w pracy chłopaki szaleją rozciągając mi brzuchal na wszytskie strony a mi się nic nie chce!!! Głodna jestem i nie ma kto mi śniadania zrobić :ico_placzek: a samej mi się nie chce :ico_placzek:
A głodna jestem więc czas ruszyć leniwą pupcie i coś zrobić!!!

Magda Sabcia :ico_brawa_01: za kolejne tygodnie!!!!
Powiem wam że ten czas tak leci że normalnie niedługo się przenosimy!!!!
a wateczek nasz chyba zajdzie kurzem
no coś ty zakładamy nowy na maluszkach chyba razem z Listopadówkami!!!!

Babeczki normlanie chyba strach mnie coraz bardziej zaczyna oblatywać :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”