Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

17 wrz 2009, 15:18

wpadlam na chwilke...wlasnie robie obiadek...
a tutaj jak zwkle pustki :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2009, 17:39

Gie, mnie on tak, czy siak sie podoba :P

fotka smieszna, moj Jasper na szczescie tak nie robi (nie uczylam go tego, bo cos czuje, ze moglabym pozniej zalowac, hehe)

u nas nocka tez nie byla ciekawa, maly obudzil sie 3 razy.. tak w sumie bez powodu, troche postekal i poszedl z powrotem spac.. tylko za tym trzecim razem o 5 troche wiecej czasu zajelo mi uspokojenie go, bo pielucha mu przeciekla i wszystko bylo mokre :ico_olaboga: musialam go przewinac, przebrac, zmienic posciel...
wszystko przez to, ze kupilismy takie nowe pieluchy - podobnych uzywalismy na Majorce i sprawdzily sie super, ale te chyba troche za duze na niego sa :ico_noniewiem:
nie zaklada sie ich normalnie, tylko wciaga sie na pupe jak majtki - dla mnie wygodniejsze, bo u nas odpada przewijanie na lezaco, maly sie nie da... a tak, to tylko mu mowie "podnies noge, podnies druga" i przewijamy sie na stojaco, a Jasper rozumie i ladnie wykonuje polecenia :-)

szkoda, ze na jakis czas znowu musimy wrocic do starych pieluch :(

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2009, 08:05

Witam z ranka :)

u nas dzisiaj nocka super, mała zasnela wczoraj o 20:30, przespala cala noc i obudzila sie minute przed moja pobudka (czyli chwile przed 4:45). Nakarmilam Ja i poszla spac dalej, a ja spokojnie szykowalam sie do pracy. Jak przyszla tesciowa o o 6:00, to mala jeszcze spala...

Ja jutro zaczynam zajecie o 8:00 :ico_olaboga: Ale mi zlecialo... Najpierw jest inauguracja, potem od razu lektorat z angielskiego, no i zajęcia do 16:20, ale planu jeszcze nie ma... musze zaraz zajrzec na stronke, moze cos sie zmienilo...

eehh.... ma pietra... :ico_chory:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 wrz 2009, 13:41

Cześć

:ico_szoking: ale pustki się porobiły :ico_olaboga:

Brawa dla Zuzi za super nockę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
eehh.... ma pietra... :ico_chory:
dasz radę, trzymam kciuki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 wrz 2009, 14:04

Ja jutro zaczynam zajecie o 8:00 :ico_olaboga: Ale mi zlecialo... Najpierw jest inauguracja, potem od razu lektorat z angielskiego, no i zajęcia do 16:20
fajnie, troche Ci zazdroszcze... tez bym chciala sobie postudiowac :-)
pewnie podczas sesji nie bede Ci az tak zazdroscic ;-)

bedzie dobrze, oby Ci sie fajni ludzie w grupie trafili :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

18 wrz 2009, 23:02

:ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 wrz 2009, 10:45

Dzien dobry :)

Otworzylam wczoraj jak Nina poszla spac Zmierzch i tak do dzisiaj go nie moge zamknac, gdyby nie to ze mala mi plakala w nocy przez 2h i w koncu zasnelam z nia po 2 ze zmeczenia to pewnie juz nie mialabym tej niesamowitej przyjemnosci z jego czytania :DD
Achhh chyba sie zakochalam :ico_oczko: jaki ten Edward jest wspanialy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Tylko ta Bella mnie wkurza - caly czas narzeka w ich rozmowach - zawsze jakies skrzywienia na twarzy - i srednio podoba mi sie styl pisania (albo tlumaczenie bo nie jestem w stanie okreslic) Stephenie Meyer - na szczescie Edward jest tak cudowny ze nie zwracam na to wiekszej uwagi :D no nic jestem na 300 stronie i zarac wysle mojego M z mala N do sklepu na dluzsze zakupy :) moze nie bedzie ich ze 2h i sobie dokoncze, chociaz na sama mysl az mi sie plakac chce - dobrze ze mam ksiezyc w nowiu w zanadrzu od siostry - gorzej bo zacmienie i przed switem ma ona :ico_placzek: :ico_placzek: i bde musiala poczekac do urodzin Niny zanim mi przywiezie :((( kurde zapomnialam jaka przyjemnosc sprawia mi czytanie
I Gie juz rozumiem co mialas na mysli, piszac ze smiejesz sie sama do siebie :D bo ja robie dokladnie to samo :)
No nic napisze jeszcze jedno Achhhhhhhh ide scielic lozko i czytac :)
Milego dnia!

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2009, 11:09

AAAAAAAAAAAA! ja chce juz miec ten Zmierzch!! Paczka dalej wisi gdzies w prozni :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: niby wyslali ja z powrotem do Polski 4 wrzesnia, dzisiaj jest 19 i nikt nic nie wie, koles z allegro nie dostal zwrotu, no chyba mnie cos strzeli, jak tak sie zachwycacie nia, a ja jej nie moge miec :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

z braku laku wzielam sie za 3 czesc Domu nad Rozlewiskiem, jakos slabo mi idzie :ico_noniewiem:

wlasnie przygotowalam deserek dla malego (dynia z owocami) i czekam az sie obudzi.. nakarmie go i rusze do Carrefoura w poszukiwaniu sukienki na slub tzn. szukac bede w pasazu, jest tam Bershka, Zara i jakies inne sklepy z ciuchami, moze cos znajde :ico_sorki:

Gie, pewnie teraz siedzisz na zajeciach ;-)
jak wrocisz, zdaj relacje,jak bylo... jacy ludzie, wykladowcy, wrazenia??

zajrze pozniej, paaaaaaa

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 wrz 2009, 15:48

Shoo a kiedy i kogo masz slub? :))

Ja juz koncze pomalu czytac achh jak ja lubie tego Edwarda i nie lubie Belli bo jest taka ofiara :[

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2009, 21:02

Błenas :)

Taaak, taaak, Edward jest cudownym bohaterem, az zal tylek sciska, ze w realu nie ma takich facetow, bo chyba nie ma, co???? :ico_placzek:

Ja przezylam pierwszy dzien zajec, poznalam super dziewczyne, zakumplowalysmy sie :)
Zajecia ok, najpierw test z angielksiego, zeby przydzielic do poszczegolnych grup (jesten w zaawansowanej), potem 3 godz, matmy :ico_olaboga: :ico_chory: , a potem 3 godz. techniki pracy studenta :ico_noniewiem:

generalnie bylo ok, grupa chyba fajna, okaze sie w najblizszym czasie - jest jeden wyczes, ktory juz zostal starosta roku, bo geba mu sie nie zamykala przez caly dzien, taki wiesiek glupio-madry...

juz do napisania mamy recenzje z jakiegos artukulu... :ico_noniewiem:

jutro angielski juz w grupach, potem mikroekonomia i chyba prawo cywilne, czy cos w ten desen.

dzisiaj wyszlam o 16:00, jutro chyba tez tak...

a ta dziewczyna, ktora poznalam (Adriana) jest baaardzo fajna, mieszka 3 bloki ode mnie, tez pali, tez ma male dziecko (tzn. synka 3,5-letniego), mamy podobne poczucie humoru i jest generalnie swietna - i bardzo ladna :)

teraz ogladam "Mam talent", wiec zmywam sie juz, jutro sie odezwe po zajeciach :)

PS. JAGNA - do czego przypiac to Twoje :ico_szoking: :ico_szoking: ??????????

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”