Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2009, 08:40

witam laski :-)
wpadłam tylko powiedzieć że Maja ma zapalenie oskrzeli a i ja na antybiotyku :-/
ogólnie jedna wielka kaszana :ico_chory:
Maja nie spi po nocach bo ma cholerny katar, płacze itp. Jestem niewyspana, przemęczona i chora :ico_zly:
cały poprzedni tydzień nie przespałam ani jednej nocy, do tego zastępowałam kolegę z pracy i pracowałam od 7 do 17 - wysiadam!!!
Na jutro wziełam sobie urlop, Maja do niani nie pójdzie, a od worku p. z nia będzie siedział.

Dzisiaj P. mi oświadczył, że od przyszłego tygodnia bierze sie poważnie za szukanie pracy - wreszcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Kupiłam ten nocnik i Maja ma zniego niezła zabawę, siada sobie, zakłada na głowę itp.
PS. JAGNA - do czego przypiac to Twoje :ico_szoking: :ico_szoking: ??????????
wydaje mi się że do pustek na forum :-/

a w ogóle to też zzdroszczę ci studiowania - też bym jeszcze chciała :-)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

20 wrz 2009, 08:57

wpadłam na chwilke....

na 10-ta do pracy...dopijam :ico_kawa: i zmykam

GIE-Margarita ma racje....moje :ico_szoking: :ico_szoking: sa zasługa pustek na forum....

margarita83, wspołczuje...wiem co to zapalenie oskrzeli...do tego Ty chora :ico_olaboga:

a co do ksiazki..narazie nie mam czasu na czytanie ...wczoraj jak wyszłam okolo 9 do pracy...to wrocilam po 23...takze sil na czytanie juz nie bylo...dzisiaj na 10 do 22.... :ico_zly:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 wrz 2009, 10:31

Dzien dobry ;) Ja czytam kolejna czesc i boje sie ze zaniedbuje troche mala, bo bawilam sie z nia rano z ksiazka w reku .. ALE dzis juz caly dzien dla niej i tylko jak bedzie spac to czytam ;) bo nie mam 3 i 4 czesci (ma ja moja siostra ktora zobacze za 2 tygodnie) wiec musze jakos oszczedzac...

Gie fajnie Ci z tymi studiami :) ja lubie studiowac, w ogole ja bym najchetniej na zawsze chciala miec z 20 lat :D Ja tez wracam od pazdziernika na drugie studia do nowej grupy bo bylam na dziekance :D chcialabym poznac jakas fajna dziewczyne, a tymczasem bede jedyna kobieta w grupie prawdopodobnie (ostatnio bylo nas 3 na roku :D), a pozniej narzekam na brak kolezanek a na piwo musze wychodzic z kolegami :ico_zly: :ico_zly: i klne jak szewc :ico_zly: Teraz juz bede musiala uwazac zeby przy Ninie nie powiedziec ani jednego zlego slowa :ico_nienie: :ico_nienie:

W ogole to pokaze Wam smiesznego chlopca ;)

http://www.youtube.com/watch?v=nojrb4sB ... re=related

I poki co zmywam sie na sniadanie bo zapominam jesc przez ta ksiazke - wczoraj posa pstragiem na obiad nie zjadlam nic a nic od samego rana i dopiero po 22 sie rzucilam na kolacje, ktora przypominala zestaw dla trojga ;)

Milej niedzieli

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2009, 17:08

błenas :)

ja juz znowu po zajeciach... dzisiaj z rana byl angielski i musze sie pochwalic - wczoraj sprawdzili nasze testy i tylko poprzydzielali do grup. Grupy sa dwie I (poczatkujacy) i II (zaawansowani). Dzisiaj na angielskim kobita walnela od razu z grubej rury, czytala liste, kto ile punktow zdobyl na tescie, a potem od razu przechodzila do konwersacji po angielsku - takie tam glupoty, zeby sie przedstawic, opowiedziec cos o sobie, powiedziec ile lat uczymy sie jezyka, etc. Dochodzi do mnie i mowi: "38 points, that is the highest score" :ico_szoking: Jako jedyna zdobylam 38 punktow na 38 mozliwych (tyle bylo pytan) :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Bylam w szoku, bo przyznaje sie, ze chyba w dwoch pytaniach nie bylam pewna, wiec strzelilam...

glupi, to ma szczescie :-D :-D :-D

ale jestem z siebie dumna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

anglik byl spoko, potem az 3 godziny prawa cywilnego :ico_olaboga: Profesor super - dziadek, ale z wigorem, przesympatyczny, usmiechniety, extra - tyle, ze kiepsko mu idzie z przekazywaniem wiedzy, tak wszystko chaotycznie przedstawia, ze glowa mala - zapisalam chyba z 7 str. A4 - tyyyle materialu... :ico_olaboga:

potem 3 godz. mikroekonomii - mloda kobitka, pani dr, spokojna, smieszna, mysle, ze jeszcze niedawno byla po naszej stronie :ico_oczko: Ale tez pedzi z programem, mam tyle notatek, ze az sie kiszki przewracaja, a to dopiero jedne zajecia... nie do ogarniecia... :ico_olaboga:

Moja kumpela (Adriana) musiala wyjsc po 1-szej godz. prawa, bo zadzwonil Jej tata, ze zmarla Jej babcia... Wlasnie wczoraj mi o niej opowiadala i nawet wracajac z uczelni do domu mowila, ze powinna wstapic do babci do szpitala, ale nie ma sily po zajeciach :ico_placzek: Dzisiaj plakala i plula sobie w brode, ze nawet nie zdazyla sie pozegnac... :ico_placzek: Bidulka, tak mi bylo przykro... wyszlam razem z nia i odprowadzilam ja kawalek do szpitala, a potem wrocilam na zajecia - powiedzialam, ze zadzwonie wieczorkiem... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

MARGARITA - zdrowiejcie szybko z Maja :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

JAGNA - acha, bo nie zalapalam do czego to :ico_szoking: :ico_szoking: Ale juz wiem, dzieki za wyjasnienia...

YOANNA - to co to za kierunek, ze tak malo dziewczyn??

do jutra, laseczki :)

PS. Moge zajrzec tylko rano, bo przez caly jutrzejszy dzien bede sama w pracy, wiec moge nie miec czasu... buzka :-D

[ Dodano: 2009-09-21, 07:57 ]
hehheee, widze, ze jestem pierwsza :)

witam laseczki i zycze udanego dnia :-D

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

21 wrz 2009, 09:39

witam;););)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2009, 10:03

dzien dobry :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2009, 10:37

uuaaa... witajcie dziewczyny...

nie piszcie tak duzo, bo nie nadazam czytac... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2009, 10:58

nie piszcie tak duzo, bo nie nadazam czytac... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
to prawda, po weekendzie bardzo rozmowne jesteśmy :ico_haha_01:

witajcie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2009, 11:07

czesc IWONKA :-D
to prawda, po weekendzie bardzo rozmowne jesteśmy
rzeczywiscie... :-D

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 wrz 2009, 11:20

Hej :)

Gie gratuluje testu :) Ale Ci fajnie z tym angielskim, bo ja sie cofam i cofam :((((

A ja jestem na politechnice, na wydziale mechanicznym, na kierunku transport :D czyli teoretycznie powinnam umiec rozebrac samochod i zlozyc go z powrotem :D ale praktycznie wiem tylko jak dziala :ico_placzek: :ico_placzek: ale tylko dlatego ze jeszcze nas nie nauczyli :D poki co sama matma, mechanika, klimatyzacja itp :) ale uwielbiam moje studia dlatego musze je dokonczyc!! No nic zobaczymy jak to bedzie przy Ninie

W ogole zapomnialam jak to jest notowac na wykladach bo ja nie chodze na zadne, tylko cwiczenia i laboratoria - ale nie wyrobilabym na dziennych, a poza tym moje notatki to byly same rysunki :)

A ze smutnych rzeczy to wlasnie skonczylam Ksiezyc w nowiu :D mam wiele zastrzezen!! Po pierwsze gdyby Edward byl pomiedzy 20 a 30 rokiem zycia bylo by wspaniale!! Po drugie ta tlumaczka chyba jest starawa ale kto uzywa slowa "zagiac parol" ??? Juz sie tak nie mowi!!! :D No poza tym szelmowski usmiech mnie rozwala!! Nienawidze jak powtarza to slowo :) jest takie nienaturalne, no i czekam az tesciowie mi przywioza dzis 3 czesc, ale jak pomysle ze niedlugo sie skonczy to mi smutno :D
Przypomnialam sobie przy tym,ze nie czytam czesto bo nigdy nie dziele ksiazki na kilka czesci tylko czytam jednym ciagiem ... nie spie tylko czytam i czytam.. no i wczoraj przeczytalam 2 czesc w ciagu jednego dnia :( na dzis zostawilam tylko 20 stron zeby nie uschnac bez :D ALE sciagnelam tez film i ogladne drugi raz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”