takPo prostu codziennie się melduje na wątku i odliczam dni???

lilo, tylko sie nie przemeczaj zbytnio

dobrze, niech pomagateraz wieszanie firanek i zasłonek zostawiam mężowi, nawet nie narzeka
ja siedzę sama tzn z Piotrusiem w brzuchu ale na brak zajęć taż nie narzekamWstaje co rano i musze zrobic sniadanko dla malego,ubrac go,pobawic sie,potem cos posprzatac,tez cos zjec,przygotowac obiad,isc na zakupy itp,wiec na brak zajec nie narzekam
no to na pewno jest inaczejwiec na brak zajec nie narzekam
Dziś tylko jedno okno bo czuję się tak sobie. Staram się nie przesadzać
- dokladnie,pozniej maluszek bedzie to wiecej obowiazkow sie ma,ja moglabym sprzatam ciagle bo np.odkurze a za chwile patrze ciasteczko wgniecione w dywan,na lodowce slady malych paluszkow wymoczonych w danonku,no bo on musi sam jesc,na szybie paluszki z kremem ( skad wzial krem?kiedy? ) i tak ciagle ale ja kocham tego mojego smyka i nie zamienilabym na nic w swiecieidzie sie zanudzic
- pokazno i przy okazji kolejne pare ciuszkow dla maluszka wpadlo
no u mnie juz coraz wiecej, chociaz to i tak jeszcze maloa tak ogólnie to dużo ubranek już macie dla Maluszków??
i tak ciagle ale ja kocham tego mojego smyka i nie zamienilabym na nic w swiecie
dzisiaj kupilam jedne body(biale) spodenki tez jasne, spioszki i dwa pajacyki, wszystko w takich jasnych kolorkach, nie ma co pokazywacpokaz
U nas minął ten okres i prawdę mówiąc ja trochę odetchnęłama moglabym sprzatam ciagle bo np.odkurze a za chwile patrze ciasteczko wgniecione w dywan,na lodowce slady malych paluszkow wymoczonych w danonku,no bo on musi sam jesc,na szybie paluszki z kremem
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], MitziAltere i 1 gość