leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2009, 08:55

Po prostu codziennie się melduje na wątku i odliczam dni???
tak :-)

lilo, tylko sie nie przemeczaj zbytnio :ico_oczko: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2009, 14:13

leona, wiesz moze faktycznie fajnie,ja juz poprostu nie pamietam jak to jest,nie miec dziecka :ico_szoking: Wstaje co rano i musze zrobic sniadanko dla malego,ubrac go,pobawic sie,potem cos posprzatac,tez cos zjec,przygotowac obiad,isc na zakupy itp,wiec na brak zajec nie narzekam :ico_oczko: :-D

lilo

22 wrz 2009, 14:30

lilo, tylko sie nie przemeczaj zbytnio
Dziś tylko jedno okno bo czuję się tak sobie. Staram się nie przesadzać :ico_sorki: Dużo mi ciężej niż z Piotrusiem, teraz wieszanie firanek i zasłonek zostawiam mężowi, nawet nie narzeka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 wrz 2009, 15:06

teraz wieszanie firanek i zasłonek zostawiam mężowi, nawet nie narzeka
dobrze, niech pomaga :-)
Wstaje co rano i musze zrobic sniadanko dla malego,ubrac go,pobawic sie,potem cos posprzatac,tez cos zjec,przygotowac obiad,isc na zakupy itp,wiec na brak zajec nie narzekam
ja siedzę sama tzn z Piotrusiem w brzuchu ale na brak zajęć taż nie narzekam :ico_sorki: wręcz mało mi dnia! ciągle coś robię. Właśnie wróciłam z poczty, sklepu, byłam na długim spacerku (z koleżanką ze szkoły rodzenia) teraz nogi mi odpadają a jeszcze zaplanowałam na dziś odkurzania, kolejną wyprawę na pocztę :ico_olaboga:
nie mogę znaleźć chwili na książkę :ico_olaboga: co to będzie potem, trzeba się jakoś zacząć organizować :-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2009, 15:12

wiec na brak zajec nie narzekam
no to na pewno jest inaczej :ico_oczko:
a ja wstaje i co?? sprzatania za duzo nie ma, obiad do zrobienia na popoludnie... idzie sie zanudzic :ico_noniewiem:
Dziś tylko jedno okno bo czuję się tak sobie. Staram się nie przesadzać
:ico_sorki: to dobrze :ico_sorki:

ja sie wybralam dzisiaj do szkoly a tam pusto :ico_szoking: tak to jest jak sie wagarowalo caly poprzedni tydzien :ico_haha_01: i czlowiek nie poinformowany :ico_noniewiem:

ale co tam, pochodzilam troche po sklepach
musialam sobie kupic jakas bluzke bo wsumie mam tylko jedna dobra na dlugi rekaw
reszta siega do pepka :ico_noniewiem:
no i przy okazji kolejne pare ciuszkow dla maluszka wpadlo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 wrz 2009, 17:41

leona, czyli wyprawa i tak udana, skoro zrobiłaś zakupy?
a tak ogólnie to dużo ubranek już macie dla Maluszków??

Ja dziś stawiam za 26 tc :ico_tort: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2009, 17:49

idzie sie zanudzic :ico_noniewiem:
- dokladnie,pozniej maluszek bedzie to wiecej obowiazkow sie ma,ja moglabym sprzatam ciagle bo np.odkurze a za chwile patrze ciasteczko wgniecione w dywan,na lodowce slady malych paluszkow wymoczonych w danonku,no bo on musi sam jesc,na szybie paluszki z kremem ( skad wzial krem?kiedy? ) i tak ciagle ale ja kocham tego mojego smyka i nie zamienilabym na nic w swiecie :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Jak sie tak glebiej zastanowilam i przypomnialam sobie jak to bylo w ciazy z Andrzejkiem i musze przyznac,ze teraz cie rozumiem,ze masz chec na szkole :-D
Ja z nudow gralam w kulki,czytalam,chodzilam na spacery i spedzalam godziny na forum :ico_szoking:
no i przy okazji kolejne pare ciuszkow dla maluszka wpadlo
- pokaz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2009, 19:35

a tak ogólnie to dużo ubranek już macie dla Maluszków??
no u mnie juz coraz wiecej, chociaz to i tak jeszcze malo :ico_oczko:
i tak ciagle ale ja kocham tego mojego smyka i nie zamienilabym na nic w swiecie
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
pokaz
dzisiaj kupilam jedne body(biale) spodenki tez jasne, spioszki i dwa pajacyki, wszystko w takich jasnych kolorkach, nie ma co pokazywac :ico_oczko:

lilo

23 wrz 2009, 09:01

a moglabym sprzatam ciagle bo np.odkurze a za chwile patrze ciasteczko wgniecione w dywan,na lodowce slady malych paluszkow wymoczonych w danonku,no bo on musi sam jesc,na szybie paluszki z kremem
U nas minął ten okres i prawdę mówiąc ja trochę odetchnęłam :ico_oczko: Ale co z tego - niedługo druga seria demolki :-D

Witam w środę - znowu słonko :ico_brawa_01: Ale podobno jutro już koniec ładnej pogody :ico_noniewiem:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2009, 09:43

i ja witam w srode :ico_oczko:
znowu słonko
u nas tez slonko ale strasznie wieje i nie jest za cieplo :ico_noniewiem:
ale nie ma co narzekac bo i tak wrzesien w tym roku wyjatkowo piekny :ico_brawa_01:

udanego dnia :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”