Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

22 wrz 2009, 17:07

Nicolas :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
pati, jeszcze raz :ico_tort: Erik jest niesamowicie przystojny!!!! laski będą sie o niego zabijac jak o tego całego Pattisona :-D

no i oczywiście :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
mmarta, Kochanie..... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak się cieszę!!!! Boże, jak cudownie, pisz jak najwięcej, jak się czujesz, co tam u twojego Bejbika!!!! i koniecznie informuj, czy bardzo inna jest ta ciąża, bo wszystkie laski mi mówią, że w drugiej ciąży czujesz się tak jak w pierwszej-wszystko jest nowe! :ico_szoking: pewnie podobnie jak nie ma dwóch takich samych ludzi, tak samo jest z ciązami :ico_oczko:

wiola85, ja się nie mogę nadziwić, że twój Filip chodzi!!! :ico_szoking: a mówią że cięższe Bejbiki później chodzą :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

mmarta, spróbuj nadal karmic cycem. Bardzo możliwe że Igul się ok 5 miesiąca odstawi, bo ponoć wtedy mleka jest mniej i niezbyt smaczne. Kiedys czytałam o karmieniu w ciąży i mniej więcej połowa dzieci właśnie wtedy przestała pompować. A druga połowa pompowała przez całą ciąże i później razem z noworodkiem :-D z tym że mleko dostosowuje się do tego młodszego Bejbika, ale starszemu to nie przeszkadza :ico_haha_01: :ico_haha_01: duzo lepiej znosi też fakt pojawienia sie "konkurencji" :ico_oczko:

u mnie duzo się dzieje...przetrwalismy przeziebienie, no i Pio walczy o nas....może jednak nie polece do Polski i dam mu naprawde ostsnia szansę.....do piatku myslę....

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2009, 17:29

Witamy sie

NICOLASKU KOCHANY Z OKAZJI SKONCZENIA ROCZKU ZYCZYMY DUZO ZDROWECZKA I RADOSCI I WSPANIALEGO DZIECINSTWA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_tort:
pati, jeszcze raz :ico_tort: Erik jest niesamowicie przystojny!!!!
dziekuje kochana na za mile slowa :ico_sorki:

laski będą sie o niego zabijac jak o tego całego Pattisona :-D
hehe, bedziemy odganiac :-D

miszka, kochana fajnie, ze do nas zagladasz teraz :ico_brawa_01:

Erik zaczal nad ranem tak krzyczec, ze nie wiedzialam co sie dzieje, nie moglam go w zaden sposob uspokoic, nie wiem czy to zabki czy brzuszek.
Od wczoraj ma biegunki,az 4 razy zrobil wczoraj kupe, dzis juz 3 :ico_noniewiem:
Pio walczy o nas....może jednak nie polece do Polski i dam mu naprawde ostsnia szansę.....do piatku myslę....
kochana to super wiadomosc, trzymam kciuki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2009, 21:56

zirca, dzieki czuje sie rewelacyjnie jak narazie :-) z Iga czulam sie dobrze ale teraz jeszcze lepiej :ico_oczko: tylko zaliczylam juz dzis z Iga drzemke :ico_spanko:
Moze warto dac ta ostatnia szanse :ico_sorki: ...
Pati85, Iga tez dzis 5 kupsztali :ico_olaboga: zeby ewidentnie :ico_olaboga: juz sa prawie na wierzchu ale wiesz jak to jest to jeszcze moze potrwac :ico_olaboga:
kurde ide odmrazac lodowe :ico_zly: czy cos nie wiem bo mi znowu woda leci :ico_olaboga: oszaleje z ta lodowka :ico_zly:

[ Dodano: 2009-09-22, 22:31 ]
aaa zapomnilam jeszcze zirca, nie odstawiam Igi-gadalam dzis z babka ktora prowadi kurs i powiedziala ze nie mam sie nic obawiac jesli nie mialam wczesniej kilku poronien ani zagrozonych ciazy to jak najbardziej mam karmic i czas pokaze co dalej bo takie szybkie odstawienie ani Igusi ani mi dobrze by nie zrobilo :ico_nienie: tylko stras niepotrzebny-szczegolnie ze jej teraz te zabki ida i w cycusiu znajduje ukojenie i zaraz sie uspokaja.
Iga jak chce cyca to podchodzi i pokazuje na niego palcem :ico_haha_01: musze Wam nagrac-no jak nie dam jej w cizju 5 sekund to jest ciezka jadka :ico_olaboga: chyba ze zaczne mowic ze cycusie spia i zagadam ja czyms innym :ico_oczko:
a jak siedzi i zawolam cyc to zarz leci nawet cyc teletubisie pobija :ico_oczko:

a jak bedzie chlopiec to chce Igorka :-D ale nie wiem czy Marcin sie zgodzi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 wrz 2009, 23:56

Witam!
Nikolaskukochany nasz babelku przedewszystkim to ZDROWECZKAbo to najwazniejsze a puziej szczescia milosci i radosci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort:
u mnie duzo się dzieje...przetrwalismy przeziebienie,
No to dobrze ale cos chyba wszedzie wisi w pwietrzu Wiwi dzis o 4 sie obudzila z rykiem a ranu zaczelo jej z noseczka kapac a teraz spi islysze jak jej sie tam zatyka i co chwile sie wybudza wiec pisze i latam do niej :ico_olaboga:
no i Pio walczy o nas....może jednak nie polece do Polski i dam mu naprawde ostsnia szansę.....Moze warto sprobowac trzyma za was kciuki :ico_sorki: Mam nadzieje ze P zrozumial jak wiele moze stracic i sie oczasnol :ico_sorki: :ico_sorki:

mmarta81, kochana najwazniejsze zebys sie czula dobrze a Igunia napewno bedzie cycowac z dzidziolekiem na zmiane bo chyba nie odpusci sobie tak latwo :ico_oczko:

A co do tesciku to nie bede nic robic bo nie sadze zeby to bylo to :ico_ciezarowka: ale chyba bym sie zalamala nie wiem jak bysmy sobie dali rade a po za tym z moim A to sie kochamy raz na ruski rok i to jeszcze mega ostroznie
Juz bysmy musieli miec mega pecha a po za tym ja juz wozek sprzedalam i polowe ubranek Nie nie :ico_nienie: Ja sie wole cieszyc waszym szczesciem mnie juz dzidziolkow nie potrzeba chyba ze wygram w totka :ico_sorki: :ico_sorki:
A po za tym wrozka mi wywrozyla dwie cory i tyle i wiele mi sie z jej wrozb sprawdzilo wiec puki co trzyma sie tej wersji :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

23 wrz 2009, 08:33

mmarta81, ptaszki doniosły mi.że spodziewasz się dzidziulka.... :ico_brawa_01: gratuluje Ci z całego serca...zycze spokojnej ciąży....to cudowny czas... :ico_oczko:
ja juz swój limit wyczerpałam...trójeczka mi w zupełnosci wystarczy.... :-D :ico_oczko:

Twoje dzieci beda mialy super kontakt....beda bardzo zzyte...miedzy moimi chłopcami jest 2 lata roznicy...i tak własnie jest...

jeszcze raz gratuluje.... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2009, 10:22

Jagna30, dziekuje Ci bardzo :ico_sorki:
a ja witam sie poranna kawka (zbozowa :ico_haha_01: ) :ico_kawa:
Iga dzis wstala przed 7 :ico_olaboga: i musialam jej ksiazeczke czytac :ico_olaboga: no co zrobic zaraz doloczy 2 dzidzia i z Marcinem lejemy ze bedziemy w 4 sobie rano spac na lozku :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2009, 11:12

Hej dziewczyny stawiam wielkiego torcika na urodzinki Kacperka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Obrazek

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 wrz 2009, 11:30

dla naszego kochanego Nicolasa
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
i dla naszego kochanego Kacperka :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

23 wrz 2009, 12:03

NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA DLA KACPERKA Z OKAZJI 1 URODZINEK
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2009, 12:12

KOCHANY KACPERKU ROSNIJ NAM ZDROWO SMIEJ SIE DUZO I NIECH RADOSC WYPELNIA TWOJ KAZDY DZIEN
STO LAT :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
:509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509:

Wróć do „Przedszkolaczki”