anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

27 wrz 2009, 09:44

hej, ale ja mam lenia, tragedia, nawet ksiazek nie chce mi sie czytac :-D wczoraj byl znajomy męża z żona (ten co uważa że moj mąz niepotrzebnie pomaga mi w domu, ze facet do tego nie jest) jak widze po nich to on i ona tacy sami, na obiady jedza kupcze pyzy z lidla lub innych marketow lub tym podobne albo zupki chinskie, staraja sie o dziecko ale cos im nie idzie, ale chyba tak im zalezy bo lekarka jej mowi co ma robic a ona i tak swoje :ico_puknij:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 wrz 2009, 10:51

anusiek, udanego pobytu u rodziców. No i pochwal się nowym kolorkiem włosów :-D
dziękuję jak na razie udany :-)
A ja powoli zaczynam się przestawiać do częstszych nieobecności męża.
niestety, takie życie :ico_noniewiem: też często sama siedzę :ico_noniewiem:
ale nie będzie my i my się nudzić i niedługo będzie kogo poprzytulać pomimo nieobecności mężów :ico_brawa_01:
wczoraj byl znajomy męża z żona (ten co uważa że moj mąz niepotrzebnie pomaga mi w domu, ze facet do tego nie jest)
:ico_zly: ojj nie wpuściłabym takiego do domu :ico_puknij:

Ja wczoraj obserwowałam jak się myje 2 -miesięcznego maluszka :ico_brawa_01:
super że miałam okazję obejrzeć to na żywo. Byłam u rodzinki a tam istne przedszkole, dwie 3 latki, jeden 2 latek i 2 miesięczny maluch :ico_olaboga:

milej niedzieli ja się nudzę na razie :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-09-27, 10:53 ]
ojejjj czy ja przeskoczyłam już :ico_wstydzioch: okienko czy mi się wydaje????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 wrz 2009, 13:20

anusiek, gratulacje rozpoczęcia 7 miesiąca ciąży :ico_brawa_01:
Zgadzam się z Tobą, ze taka obserwacja kąpieli 2 miesięcznego szkraba jest wielkim przeżyciem. To samo przeżywałam rok temu, gdy mój brat kąpał córcię :-D Łezka w oczku się kręci, że już niedługo my tak będziemy robiły :ico_brawa_01:

anetka607, he he he ci znajomi męża nieźle się ze sobą dobrali :ico_haha_02: Dla mnie to nie do pomyślenia, bo zupkę chińską, to ja jadłam ostatni raz chyba w liceum, co innego gorący kubek, to się w pracy na rozgrzewkę jadło ;-) Nie potrafiłabym tak żyć :ico_olaboga:

Kobietki ja też stawiam :ico_tort: :ico_tort: za skończony 30 tydzień :-D

Dziś niestety czuję się kiepsko, strasznie mnie noga rwie, chyba będzie zmiana pogody ( bo ja niestety reaguję na takie rzeczy :ico_wstydzioch: ) Poza tym ledwo chodzę, tak mnie tyłek i pachwiny bolą :ico_olaboga: :ico_noniewiem: Niunia ruchliwa, więc z nią wszystko oki :-)

Miłej niedzieli

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 wrz 2009, 17:44

witam i ja :-D

My juz po remoncie,tzn zostaly jeszcze obrazy na sciane i bedzie gites.Moja mamusia byla z tata na weekend u nas,wiec mi pomogli w sprzataniu.Pokoj mlodego super,pozniej wstawie zdjecia.
Dostalam troszke ciuszkow dla malej,takich typowo dziewczecych :-D Mala dostala juz gryzaczek,grzechotke i pieluszki,no i rodzice dolozyli na polowe kaski na wozek,wiec w przyszlym tygodniu bede juz polowac i cos kupie na allegro :ico_brawa_01:

A te szuflady to na drugi dzien,wypoczeta juz - sama zlozylam,byly banalne :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Ale my po calym dniu juz nie dostrzegalismy tego :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2009-09-27, 19:28 ]
Shiva, ja dzis zaslablam w kosciele,a cisnienie to mam niskie jak nieboszczyk :ico_olaboga:

anusiek, gratuluje i tez stawiam za rozpoczety 3 trymestr :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

anetka607, dziwni ci znajomi :ico_szoking:

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

28 wrz 2009, 08:18

witam Dziewczyny.
remonty, remonty i zakupy :-D ale dobrze, ze wszystkie w miarę zdrowe :-D
u nas podobnie. malowanie, szycie nowych zasłon, nowa komoda, nowa szafka w łazience...
ubranka dla małej poukładałam w jednej szafce. najpierw w pudełkach, potem wyjęłam i ułożyłam bez pudełek. teraz będę przenosić do komody, którą dziś przywiozą ( zakup pod wpływem chwili, zupełnie nie planowany, wczoraj przed 20 w ikei !). ogólnie zamieszanie:ico_szoking: córcia dostała już swoją półkę w szafce w łazience oraz w kuchni. w kuchni taką malutka, ale w łazience półka jest tak samo duża jak moja!!! tatuś został tylko z małą półką w starej szafce :-D
córcia moja falami bardzo aktywna i spokojna (aż za bardzo). od dwóch dni właśnie jest taka wyciszona. czuję ją delikatnie bardzo. musi się jakoś inaczej układać... wolę jak wierci się mocniej. jestem wtedy spokojniejsza i szczęśliwsza :ico_sorki: :ico_sorki:
no i czkawki jeszcze nie miała... swoją drogą czy trzeba czuć czkawkę? wiecie coś o tym?

[ Dodano: 2009-09-28, 08:20 ]
no i gratulacje dla Shivy za 30 tydzień i Anetki za rozpoczęcie 3 trymestru :ico_haha_02:
ale czas leci... mam nadzieję, że jak nasze dzieci będą już z nami znajdziemy czas na to aby coś tu czasem napisać :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

anetka607

28 wrz 2009, 10:31

a ja dzisiaj po rozmowie z szefem, zwalnia moja kolezanke i ma miesiac na znalezienie 2, dalam mu na 1 namiary zobaczymy, ta inteligencja co pracowalam do tej pory naciagnela go na szkody 17 tys :ico_szoking: i wcale sie tym nie przejmuje, nic jej nie zalezy tylko naburmuszona jest

kupil mąż pojemniki w biedronce na zabawki, ale duże i tanie jak na tą jakość, syn przyjdzie ze szkoły zacznie pakować w nie zabawki :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2009, 11:16

Witajcie :-)

meg, gratuluję zakupów i pierwszych przygotowań nowego członka rodziny :ico_brawa_01:

iw_rybka, super, że remoncik macie już za sobą :-D No i wielkie :ico_brawa_01: dla rodziców za pomoc i prezenty :ico_haha_01:
Mi ciśnienie też spada, na szczęście prawie cały czas jestem w łóżku, więc omdlenia mi się nie zdarzają :ico_sorki: Oby i u Ciebie już się nie pojawiły :ico_sorki:

anetka607, nareszcie szef zrobił mądrze, już dawno powinien tą laskę pogonić :ico_olaboga:

Teraz już wszystkie jesteśmy w 7 miesiącu :ico_brawa_01: Do grudnia coraz bliżej :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2009, 11:23

od dwóch dni właśnie jest taka wyciszona
- to tak jak u mnie,po tych szalenstwach nagle ucichla :ico_szoking:
swoją drogą czy trzeba czuć czkawkę? wiecie coś o tym?
- absolutnie nie musi jej miec wogole,czkawke maja tylko maluchy,ktore tak bardzo lapczywie pija wody plodowe.Moze Twoja mala pije spokojnie,nie jest takim obrzartuskiem jak np.moja :ico_oczko:

Gratuluje zakupow,u nas tez juz mala ma swoje ubranka w szafce poukladane :ico_brawa_01:
kupil mąż pojemniki w biedronce na zabawk
- kurcze,musze namierzyc u nas te pojemniki :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-09-28, 11:25 ]
Oby i u Ciebie już się nie pojawiły :ico_sorki:
-wiesz,dzis u nas zmiana pogody o 180 stopni,wczoraj bylo slonecznie i przyjemnie a dzis zimno,pochmurno i mysle to jest przyczyna :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-09-28, 11:25 ]
prosze o datek http://change.menelgame.pl/change_please/6985408/ :ico_sorki:

Awatar użytkownika
inia1985

28 wrz 2009, 13:25

Hejka :-)

Widzę, ze humorki całkiem niezłe po weekendzie :-) No i przygotowania u nas wszystkich pełną parą :-D Wczoraj odebraliśmy wózek, jest super, choć miałam chwilę zwątpienia... Ale jak rozłożyliśmy, to wątpliwości zniknęły jak bańka mydlana. Jakbyście widziały mojego męża, cieszył się jak dziecko, normalnie skakał z radości :-) Powiedział mi, że teraz tak naprawdę czuje, że Dzidziuś jest tuż, tuż i że nie może się Go doczekać jeszcze bardziej. Tak miło się na niego patrzyło i słuchało :ico_oczko:

iw_rybka, anusiek, gratuluję wejścia w trzeci trymestr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

iw_rybka, super, że remoncik zakończony, teraz odpoczywaj, no i na fotki czekamy

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2009, 13:34

hej hej!!
huraaaaaaaaaaaaaa!!!! :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
bedziemy mieli nowe mieszkanko,od listopada sie przenosimy :ico_sorki: wczoraj bylismy ogladac. ludzie sami do nas zadzwonili bo znalezli nasze ogloszenie :-D bedziemy placic tylko tysiac razem z oplatami wszystkim. to jest mieszkanko w domku,z ogrodkiem,spokojne. 2 pokoje duza kuchniaa i mala lazienka. teraz musimy tylko tu wszystko posplacac i mykamy :-) tam mozemy nawet sobie remontowac jak cos chcemy :-) i blizej do rodzicow bedziemy mieli :ico_oczko: ufff :ico_sorki:
a co do dzidzi to moja jest nadaktywna,wszystko mnie boli. nadal :ico_szoking:
i na dodatek dzis sie przestraszylam strasznie w kibelku. podcieram sie a tu krew :ico_olaboga: okazalo sie ze mam hemoroidy i mi popekaly :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”