anusiek - skoro Ty jestes w 7 a ja mam termin dzien przed Toba,to ja tez mam 7 miesiac,wiec stawiam
Wow,ostatni trymestr,szok kiedy to zlecialo?????
ghem - duzo zdrowka,mi moja kochana siostra przeslala przez mame pol litra miodku swojskiego w sloju
A ja wstalam w sobote rano,spojrzalam na ta szuflady,co nam sie dzien wczesniej wydawaly jakies koszmarnie skomplikowane i zrobilam je,wiec mebelki stanely w calosci,potem zaczelam maluchowi tam urzadzac i przyjechala moja mama z tata i mi pomogli sprzatac
Tata poprzenosil mi rzeczy,mama wyszorowala kuchnie i nasz pokoj,ja szybko sie wzielam za lazienke i pokoj goscinny i caly domek blyszczy.Potem mama zrobila mi obiadek,bylysmy na zakupach,upieklysmy ciasto i wieczorem jak mezus przyszedl z pracy,to szczesliwy byl,ze juz po remoncie
No i dostalam,3 sweterki-tuniki od siostry,Zuzia dostala pieluszki,butelke,grzechotke,gryzak,skarpetki,2 sukienki,2 pary spodenek i 3 pajacyki,no i rodzice dali nam polowe kaski na wozeczek
No a dzis juz pojechali,bylismy razem w kosciolku,zjedlismy obiadek,wypilismy kawke i pojechali