Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2009, 11:37

Witam serdecznie :-D

Właśnie popijam mleczko z miodem i masełkiem i zajadam się rogalem.Pychota.Taka przekaska po śniadanku.
Troszkę już zdążylam oprzątnąć chałupkę,byłam na zakupach spożywczych,pozmywałam i teraz już tylko czekam na koleżankę,bo ma wpaść mnie dziś odwiedzić,a nie widziałyśmy się już chyba z miesiąc :ico_szoking:

Dzisiaj rano mąż mnie obudził o 6:45 bo on do pracy idzie :ico_zly: Wstałam,wyprasowałam mu fartuch do roboty,ale coś mi nie pasowała godzina,no i chwile już przed jego wyjściem sprawdziłam grafik i co??? na 10 dzisiaj miał iść. :ico_nerwusek: no myślałam że zatłukę.Ale przynajmniej rano zdążył pojechać do skarbówki z tym samochodem coś tam załatwić.

Stawiam :ico_tort: za skończony 24tydz :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2009, 11:45

leona - przeoczylam Twojego posta :ico_wstydzioch:

geheimnis, co za agent z tego Twojego meza :ico_oczko: No ale nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszlo,skarbowka z glowy :ico_brawa_01:

A jak sie dzis czujesz?
Stawiam :ico_tort: za skończony 24tydz :ico_brawa_01:
a ja za 27 :ico_szoking: :ico_tort:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2009, 11:50

no i chwile już przed jego wyjściem sprawdziłam grafik i co??? na 10 dzisiaj miał iść
:ico_haha_01: heh niezle
Stawiam za skończony 24tydz
a ja za 27
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja juz zupe ugotowalam
podlogi pomylam
za godz tesciowa przyjdzie

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2009, 12:19

geheimnis, co za agent z tego Twojego meza :ico_oczko: No ale nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszlo,skarbowka z glowy :ico_brawa_01:
:ico_haha_01: heh niezle
No niezły agent,nie ma co,ale fajnie że z tą skarbówką załatwił,bo w tym tyg nie wiem czy ma jeszcze jakiś wolny dzień by to zrobić,a tak jedna sprawa załatwiona.
A jak sie dzis czujesz?
Dziękuję,na razie się trzymam.Zapobiegawczo jednak stosuję naturalne sposoby przeciw przeziębieniu,wolę dmuchać na zimne.Dziś już gardła prawie nie czuję,więc to chyba pomaga.Kataru nie ma,oby tak dalej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ja juz zupe ugotowalam
Ja dzis zrobie naleśniki,bo dawno nie jadłam.Ciekawe co na to mój mąz.On zawsze uważa że posiłek bez mięsa to nie posiłek.
a ja za 27 :ico_szoking: :ico_tort:
Tez już bym tak chciała.Albo najlepiej być już pod koniec ciaży :ico_sorki: ahhh,nie mogę sie doczekac

lilo

28 wrz 2009, 12:30

a nie widziałyśmy się już chyba z miesiąc
U mnie w sobotę była koleżanka z którą się z pół roku nie widziałam - tylko sms'y i wiadomości na n-k sobie przesyłałyśmy. No nie było jak się umówić, ale lepiej później niż wcale :ico_oczko:
ja juz zupe ugotowalam
U mnie w trakcie ale nie śpieszy nam się bo dopiero zdołałam namówić dziecko na śniadanie :ico_noniewiem:
A ja właśnie wcinam drugie, wydawało mi się że jeszcze za wcześnie ale tu kurczę patrzę i już 12,30 :ico_szoking:

Brawa za kolejne tygodnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2009, 12:36

Ja dzis zrobie naleśniki,bo dawno nie jadłam
no ja wlasnie skonczylam smazyc nalesniki :-D i juz trzy zjadlam :ico_szoking: gdzie zawsze po jednym mialam dosyc :ico_haha_01: :ico_oczko:
U mnie w trakcie ale nie śpieszy nam się bo dopiero zdołałam namówić dziecko na śniadanie
no ja zupe dla meza na wieczor ugotowalam
zaraz tesciowa przychodzi to nie bede przy garach stala
no a na 17ta do szkoly :ico_noniewiem:

pogoda kiepska :ico_chory:
a ja sie juz w kurtce nie dopinam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2009, 14:49

ja juz zupe ugotowalam
podlogi pomylam
- ja mam obiadek z wczoraj,bo mama zrobila na moja prosbe pulpeciki w sosie pomidorowym,takie jak w domu :ico_brawa_01: No a generalne sprzatanie bylo w sobote :-D

Bylam tylko w sklepie i w aptece i teraz mam labe :-D
wolę dmuchać na zimne.
- i dobrze,nie daj sie chorobie :ico_brawa_01:

A tu obiecane fotki pokoju Andrzejka z nowa wykladzina i mebelkami :ico_oczko:

Obrazek

tu Jedrus chcial zdjecia autka :ico_wstydzioch:

Obrazek

Obrazek

a tu moj biedny mazpadl juz na koniec :ico_oczko:

Obrazek

a tu moje 27 tygodni szczescia :)

Obrazek

[ Dodano: 2009-09-28, 14:51 ]
wogole to mi sie wydaje,ze mam ten brzuch jakos nisko :ico_noniewiem: Maz tez mowi,ze z malym jakos wyzej byl :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2009, 14:56

witajcie, wpadlam na chwilke, zanim sie zabiore za obowiazki :ico_oczko:
iw_rybka, ale szczesciarz z Jedrusia, ma juz wlasny pokoj, a do tego swiezutko wyremontowany i wyposazony :ico_brawa_01: bardzo fajnie sie prezentuje, no i wykladzina bomba dla chlopca :-)
a Twoj brzusio jaki cudny :ico_brawa_01: moj maz twierdzi, ze moj wyglada na razie tak, jakbym byla ciut za gruba... :ico_noniewiem: kochanie moje...

[ Dodano: 2009-09-28, 15:06 ]
zawsze jak sie pojawie, to nie ma z kim popisac :ico_placzek:
no to ide poprasowac i porobic zadania do szkoly, bleee...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2009, 15:06

Helen, no my z mezem tez zachodzimy do pokoju malego i mowimy,ze maly sczesciarz z niego,cale szczescie dziecko docenia nasze wysilki,bo cale dni tam spedza na zabawie :-D

A za komplement dziekuje,ale ja tez wolalbym byc ciut za gruba,bo obawiam sie,ze jak tak dalej bede rosla to znowu duza dzidzia bedzie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2009, 15:10

Hejka Laski,
I ja się witam po urlopie. Na szczęście w pracy trochę do roboty jest więc czas leci dość szybko :D Tylko że oczywiście wolałabym w łóżeczku poleżeć sobie po południu niż tu siedzieć ale to nic. jeszcze 2 miesiące i będę mogła odpocząć mam nadzieję :)
geheimnis, no to fajny mąż :) Mój to pewnie by się walnął dalej do łóżka i fajnie że autko jest. Pochwal się nim jeszcze.
leona, to może kup sobie jakąś kurteczkę żebyś nie podziębiła się, albo lepiej od męża pożycz, co? Ja chyba tak zrobię, ale na szczęście jeszcze się mieszczę w swoich :)
iw_rybka, śliczny pokoik. Bardzo mi się podoba i synuś jaki zadowolony z samochodziku :D i brzusio śliczny.

A ja przed chwilą rozmawiałam z koleżanką :ico_ciezarowka: i dowiedziałam się że jest już w szpitalu, bo termin miała na wczoraj i dzisiaj jak szła do ginki to jej wody odeszły. Teraz jest w szpitalu i leży już 2 godziny pod KTG i niestety skurczy nie widać:( Na szczęście cosik już dostała, więc teraz czekam na dobre wieści.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”