teraz będzie tylko lepiej!
 teraz będzie tylko lepiej! Fajnie,ze mezus zaangazowany
 Fajnie,ze mezus zaangazowany  

Ja chyba nie umiem madrze gospodarzyc
 Ja chyba nie umiem madrze gospodarzyc  

Super, ze mieszkanko znaleźliście i teraz trzymam kciuki za wyprostowanie spraw finansowych
 Super, ze mieszkanko znaleźliście i teraz trzymam kciuki za wyprostowanie spraw finansowych   

Jak sie za dlugo nie ruszal to pedzilam na ktg
 Jak sie za dlugo nie ruszal to pedzilam na ktg  ALe tak zdarzylo sie chyba tylko raz
 ALe tak zdarzylo sie chyba tylko raz   

to jest minimum za wynajem...normalnie chca tak 900-1200 plus oplaty wiec naprawde niezle nam sie trafiloKurde 1000 zl masa kasy

nie,ul. reduta dzik. to dolne miasto jest,blisko centrum. nie tak tragiczniedorotaczekolada, a gdzie to mieszkanko?Bo chyba nie wzgorze mickiewicza?

to nie pytanie do mnie ale tez powiem ze ja nie licze. z Matim tez nie liczylam. choc mam wrazenie ze on sie mniej ruszal. ta dzidzia jak juz pisalam jest zdecydowanie nadaktywnaA powiedz mi czy Ty liczysz ruchy

- to juz widze,czemu tak tanio.No ale to kiedys byla kiepska dzielnica,moze sie poprawiloto dolne miasto

- shiva byla online dlatego bezposrednio do niej sie zwrocilam ale ciekawa jestem odpowiedzi wszystkichto nie pytanie do mnie

- nam tez i dopiero teraz jak splacilismy kuchenke,to moglismy sobie pozwolic,zeby zrobic remoncik i wziasc mebelki na raty,a do wykladziny dolozyl sie sam Andrzejke,mi sie wlasnie tez marzylaby
 Dostal od prababci 200 zl na ten cel
 Dostal od prababci 200 zl na ten cel   

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość