ja też robiłam i mi smakowało a mój mąż stwierdził że on woli jak ja sama robię bo lepsze sąCytat:
soczysty kurczak z papryką i ziołami z serii pomysł na...ktoś robił?
ja robiłam pyszny jest

no właśnie coJaniolek a co się dzieje na uczelni?

ja też robiłam i mi smakowało a mój mąż stwierdził że on woli jak ja sama robię bo lepsze sąCytat:
ja robiłam pyszny jest
no właśnie coJaniolek a co się dzieje na uczelni?
ja często robię takie rzeczy. I żeberka tez robiłam, bardzo dobre. Ostatnio jesteśmy na fali kkieszonek z kurczaka w sosie czosnkowym (knorra) mąz sie w nich zakochał. Ja wolę roladki schabowe. Ale zawsze to miła odmiana i bardzo wysilaś sie nei ttrzeba. Choć przyznam, ze ja ostatnio to głównie piekę, bo nie muszę stać przy garze i pilnowac by się nie przypaliło, a odkąd jestem w ciązy przypalam wszystko.aniawlkp86 napisał/a:
Cytat:
ja robiłam pyszny jest
ja też robiłam i mi smakowało a mój mąż stwierdził że on woli jak ja sama robię bo lepsze są![]()
Janiolek, no w końcu się pokazałaś
![]()
![]()
i wracaj szybciutko
![]()
![]()
powiem tak że mi nie smakowało,mojemu mężowi też nie,woli takie na blaszcze pieczone z chrupiącą skórkąja też robiłam i mi smakowało a mój mąż stwierdził że on woli jak ja sama robię bo lepsze są
czyżbyu mnie 2 dzień braku @
myszka ta sprawa to juz strasznie dawn chyba wyszła, prawda? Jakoś mi się wydaje, ze wieki temu o tym pisałaś. Tak długo czekkaliście na rezonans??Dziś z Warszawy przyszedł opis rezonansu magnetycznego '" zmiany obrzękowo zapalne błony śluzowej w obrębie zatok obocznych nosa"A my myśleliśmy o najgorszym o guzie.Dobrze że stan zapalny a nic gorszego.Teraz musimy jechać do akademii medycznej w Gdańsku.
no miejmy nadzieję, bo jak się rozpakuję (co zamierzam zrobić niedługoaniawlkp86 napisał/a:
u mnie 2 dzień braku @
czyżby
to dobrze,ze to nie guzprzyszedł opis rezonansu magnetycznego '" zmiany obrzękowo zapalne błony śluzowej w obrębie zatok obocznych nosa"A my myśleliśmy o najgorszym o guzie.Dobrze że stan zapalny a nic gorszego.Teraz musimy jechać do akademii medycznej w Gdańsku.
to przynajmniej podzielił a nie wziął dla siebiedziś w pracy dostałam 200 zł z funduszu socjalnego,dyrektor miał dobry gest
a ktoś musi podtzrymać tradycjębo jak się rozpakuję (co zamierzam zrobić niedługo ) to nie będzie żadnejna wątku
niemyszka ta sprawa to juz strasznie dawn chyba wyszła, prawda?
stan sie musi zgadzaća ktoś musi podtzrymać tradycję
aha no jakoś przegapiłam przebieg choroby i cos mi się wiidocznie pokiełbasiło. Ale mnie to nie dziwi zupełnie, bo ostatnio to nawet życie codzienne mnie przerastamój małżonek był leczony metodą prób i błedów.Zaczeło się od lekarza rodzinnego póżniej laryngolog pózniej neurolog i dopiero on nas dobrze pokierował.Głupia baba z Lęborga![]()
![]()
![]()
![]()
uważała że nic nie bedzie na żadnym badaniu pokazywało bo to jest mały uszczebek.A rezonans wykazał chorę miejsce.Na rezonans czekalismy 3 tygodnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość