Ale zescie naklikaly

nie wiem od czego mam zaczac
Adia zdrowka dla Kacperka, dzielny chłopak na pewno wszystko bedzie dobrze
Agusia1982, tesciami sie nie martw, ja to chciala bym moich miec dalek daleko od siebie. Ich nadgorliwosc i wscibstwo doprowadza mnie do szału
Ciagle tylko pytaja, "o ktorej wstał filip, ile spał, ile razy sie budził, co jadl, czy nie ma mokro, czy byłam z nim na dworze" wku@$@%@ mnie tym, tak jakbym nie widziedziala co jest dla mojego syna najlepsze.
No i jeszcze tesciowa ciagle chodzi i pyta czy sie nie poklocilismy z M, i czemu mam zły nastroj. A czy to ja zawsze musze z usmiechem na twarzy chodzic, ocipiejee
MArta moze ta ciaza bedzie całkiem inna od poprzedniej. Ja z Filipkiem nie miałam zadnych oznak ciazowych, zadnych mdlosci, wymiotow itd.
Ciekawe czy brzuszek sie szybciej pokaze, podobno w drugiej ciazy szybciej wyskakuje
Yoanna fajnie, niedosc ze widujesz ich malo to takie prezenciki super

kurteczka pierwsza klasa, ale mysle ze jak bys dobrze poszukala to cos podobnego na pewno w polsce znajdziesz.
A Agusia podziwiam ze mały chce ci zasnac jak po kompieli jeszcze sie wygłupia. JA mojego staram sie wyciszyc i potem juz tak na spokojnie, po kompaniu odrazu mleko i do łozeczka.
[ Dodano: 2009-09-29, 13:57 ]
Teraz dopiero Marta poczytałam o tym nieszczesciu na lutówkach 2010
Straszna tragedia, biedna dziewczyna, widziałam ze długo sie staraja, 3 poronienia i trzecie dziecko martwe
Co za niesprawiedliwosc, az mi sie samej chce płakac