leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 09:22

witam i ja :ico_oczko:

niedwano wstalam
wstawilam juz sosik
a na 11ta ide do poloznej :ico_oczko:
no a pozniej od razu do szkoly
i w domu bede po 15tej :ico_olaboga:

iw_rybka, super zakupki :ico_brawa_01:
ja posciel tez chce z tej firmy zamowic, 12elementow tylko caly czas zastanawiam sie jeszcze nad wzorem :ico_haha_01:
Powiedzcie, kochane, jak czesto w ciagu dnia twardnieje Wam brzuszek?

u mnie ciezko powiedziec :ico_noniewiem:
czasami kilka razy dziennie
najbardziej mam twardy brzuch jak chodze ale nie wiem czy to nie jakies miesnie sie naciagaja :ico_noniewiem:

U mnie dzisiaj śliczny dzień się zapowiada chociaż rano było tylko 2,5 stopnia.
u nas tez piekne slonce ale tez zimno :ico_noniewiem:

udanego dnia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 wrz 2009, 11:00

cześć Dziewczyny,

Rybka śliczne pościel i wózek super :ico_brawa_01:
co do twardnienia to mi zazwyczaj wieczorem ale miałam wczoraj inny problem, jaką wstrętna kolka w prawym boku i to kłóło dość mocno ale tylko jak siedziałam albo ruszałam prawą nogą...po nocy jak na razie ok.
Ale podejrzewam że sama sobie jestem winna bo sie wziełam za sprzątanie i troszkę się zmęczyłam :ico_noniewiem: dziś wypoczywam tylko :ico_wstydzioch:

lilo odpoczynek myślę że na pewno coś daje i to dużo...oby te bóle Ci się nie powtórzyły.

lilo

30 wrz 2009, 13:04

Ja zrobiłam trochę porządków w szafkach, przyszły te ciuszki dla malutkiej i nie miałam naprawdę gdzie ich upchnąć :ico_oczko: Zapomniałam już jakie maleńkie te rzeczy są :ico_sorki: Cudne te ciuszki, fajnie by było jednak gdyby to faktycznie była dziewuszka :-D Kupiłam jeszcze parę rzeczy na allegro ale staram się bardziej uniseks wybierać :ico_oczko: Chociaż nie zawsze mi to wychodzi bo jak gość przy okazji miał też wystawioną bluzeczkę z sukienką za 3 zł to nie mogłam się powstrzymać :ico_oczko: :ico_sorki:
Przy okazji pochowałam za małe ciuszki Piotrusia, swoich parę wyrzuciłam w których nie chodziłam wieki...

U nas słonecznie ale zimno - dobrze że pomyłam te okna w zeszłym tygodniu.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 14:59

hejka

ja juz w domu

na wizycie wszystko ok :ico_oczko:
cisnienie w normie
zelazo tez(bo tylko to teraz badala)
poprzednie wyniki na wszystkie choroby(hiv, zoltaczke...) w normie :-)

serduszko maluszka bije prawidlowo chociaz nie dal zbytnio posluchac, skopal polozna i jej urzadzenie do sluchania :ico_haha_01:
a pozniej tak sie wiercil ze ciezko bylo cokolwiek uslyszec :ico_olaboga:

nast wizyta za niecale 4tyg i wtedy mam do wypicia glukoze :ico_oczko:

co do twardnien brzucha podczas chodzenia(co najczesciej sie u mnie zdarza) to niby normalne jesli po paru minutach odpoczynku przechodzi :ico_oczko:
no a te bole w kroku i pachwinach.... no coz trzeba przezyc :ico_oczko:

po wizycie mialam troche czasu to przeszlam sie po sklepach i nabylam kilka nowych ciuszkow :ico_brawa_01: :ico_oczko:
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2009, 15:00 przez leona, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 wrz 2009, 15:00

leona, super że wszystko w porządku i pochwal się ciuszkami

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 15:03

pochwal się ciuszkami
bym musiala zrobic fotki a nie chce mi sie :ico_wstydzioch:
dzisiaj nabylam dwie pary jeansow i cienkei dresiki, no i do tego body :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-09-30, 15:09 ]
aha i jednak zapisalam sie na zajecia dla przyszlych rodzicow(to pewnie cos podobnego do szkoly rodzenia) :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 15:15

hej :-) ja tez juz jestem w domu, zaraz trzeba sie bedzie wziac za nauke, ale najpierw zastanowie sie, co by tu slodkiego przekasic :ico_oczko:

leona, super, ze wszystko w porzadku, a takie zakupy to sama przyjemnosc :-)

mi brzuszek twardnieje kilka razy dziennie, czasem raz rano, pozniej po kilku godzinach przerwy ze 3 razy w ciagu godziny (szczegolnie kiedy wstaje po 90 min. zajec i ruszam w strone wc), pozniej znow przerwa itd.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 15:23

szczegolnie kiedy wstaje po 90 min. zajec i ruszam w strone wc)
a mi wtedy krocze nawala, ze czasami ciezko klika krokow zrobic :ico_noniewiem:

no ale do stycznia jakos damy rade :ico_oczko: z tym ze teraz bedzie juz tylko ciezej :ico_noniewiem:

ja zjadlam obiad
wypakuje zakupy i chyba walne sie na sofe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 15:30

a mi wtedy krocze nawala
mi na razie tylko kosc ogonowa dokucza - i po dlugim spacerze i po dlugim siedzeniu... i to twardnienie brzuszka, wyraznie wtedy czuje, jak sie napina, a czasem wydaje mi sie, jakbym nagle musiala biec do wc, a to nie pecherz, tylko wlasnie te skurcze... ale dopoki wszystko w normie, to specjalnie sie tym nie przejmuje, bo tak bardzo mi to JESZCZE nie dokucza :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-09-30, 15:31 ]
wypakuje zakupy i chyba walne sie na sofe
milego odpoczynku :-) ja musze zaczac z zadaniami domowymi i nauka, bo znow sie nie wyrobie :ico_sorki:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 15:33

ale dopoki wszystko w normie, to specjalnie sie tym nie przejmuje, bo tak bardzo mi to JESZCZE nie dokucza
no dokladnie, polozna mi dzisiaj powiedziala ze takie twardnienia sie moga zdarzac ale jesli nie towarzyszy im bol to jest ok :ico_oczko:

ja musze zaczac z zadaniami domowymi i nauka
ja mam w pon sprawdzian i tez bym musiala sie pouczyc ale mi sie nie chce :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”