Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2009, 15:54

Helen, a kiedy masz wizyte???

Patrycja.le, moj maz wczoraj dostal jakas nagrode to odrazu kupilismy od nich ten wozeczek,bo bynajmniej spokojna glowa a jak dodtakowa kasa jest,to latwiej :ico_brawa_01:

lilo, ja mam przewaznie w nocy ten bol miesiaczkowy,potrafi mnie nawet obudzic :ico_zly:
a posciel tez chce z tej firmy zamowic, 12elementow tylko caly czas zastanawiam sie jeszcze nad wzorem
- no wzorow maja duzo i ladne,a powiem ci,ze lda chlopca jest kilka,ktore mi sie podobaja,a dla dziewczynki ciezko bylo mi wybrac :ico_olaboga:

anusiek, nie koniecznie Twoja wina,ja mialam takie cos z Jedrusiem,ze polozyl mi sie na nerwie i nie moglam sie wyprostowac i zrobic kroku prawa noga :ico_szoking: Lekarz kaza mi skakac na drugiej nodze zeby malemu zmienic pozycje i pomoglo :ico_oczko:

lilo, no malutkie sa,nawet te 62 rozmiar,wydaja sie takie jak dla krasnoludka :ico_brawa_01: No i trzymamy kciuki caly czas za dziewusie,a kiedy wizyte masz z USG?
na wizycie wszystko ok :ico_oczko:
- super :ico_brawa_01:
i wtedy mam do wypicia glukoze :ico_oczko:
- a ja jutro :ico_olaboga:
i nabylam kilka nowych ciuszkow :ico_brawa_01: :ico_oczko:
- hi,hi,fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja dzis wydalam sporo kasy( tzreba wydac nagrode meza :ico_oczko: ,kupilam 3 pajacyki dla malej,takie dziewczece :ico_wstydzioch: i rajstopki,butelke Lovi,smoczek Nuka,przescieradlo na przewijam,chusteczki do pupci i malemu kurtke na zime :ico_szoking: Zaszalalam,kupilam tez czapeczke gruba na zime,taka na wyjscie ze szpitala i slodkie cieplutkie kozaczki dla Kingi ( najnowsza corcia mojej siostry :ico_oczko: ,ta z wrzesnia )

A ,musze wam powiedziec,ze ten wozek super,bo maly sie uparl,zeby nim jechac dzis na zakupy,wiec go zapakowalam i fajnie sie prowdzi,tak lekko w porownaniu do starego wozka :ico_brawa_01: )

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 wrz 2009, 17:19

leona świetnie że dobrze wszystko, napisz jak wrażenia ze spotkań, ja nie bardzo zadowolona jestem z mojej szkoły rodzenia :ico_noniewiem: baba ciągle gada to samo albo opowiada o swojej synowej lub mężu :ico_olaboga: :ico_puknij: :ico_puknij:
Helen, leona podziwiam Was za cierpliwość do szkoły i siłę do nauki :-D
Patrycja.le, moj maz wczoraj dostal jakas nagrode to odrazu kupilismy od nich ten wozeczek,bo bynajmniej spokojna glowa a jak dodtakowa kasa jest,to latwiej
a może to nie nagroda tylko wygrał w totolotka :ico_oczko:
anusiek, nie koniecznie Twoja wina,ja mialam takie cos z Jedrusiem,ze polozyl mi sie na nerwie i nie moglam sie wyprostowac i zrobic kroku prawa noga Lekarz kaza mi skakac na drugiej nodze zeby malemu zmienic pozycje i pomoglo
może i racja, grunt że przeszło bo dziś już bym pojechała z tym do lekarza.
leona napisał/a:
i wtedy mam do wypicia glukoze
- a ja jutro
ja w przyszłym tygodniu :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2009, 17:34

tylko wygrał w totolotka :ico_oczko:
- fajnie by bylo,ale nie.Przyszedl do mnie sms z banku,ze premia weszla :ico_oczko:
, grunt że przeszło bo dziś już bym pojechała z tym do lekarza.
- zawsze lepeij dmuchac na zimne :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 18:30

Helen, a kiedy masz wizyte???
u ginki dopiero 3 listopada, a za dwa tygodnie ma przyjechac do mnie polozna, jesli jej zaden porod akurat nie wypadnie...
Helen, leona podziwiam Was za cierpliwość do szkoły i siłę do nauki :-D
w zasadzie to ani cierpliwosci ani ochoty nie mam, ale jakos sie zmuszam :ico_oczko: tylko z tej polityki nie chce mi sie uczyc :ico_sorki: :ico_olaboga: porazka... a ten i przyszly tydzien to same sprawdziany :ico_sorki:

moj maz kupil nowa wage i wychodzi wg niej, ze w ciagu ostatnich 3 tygodni przytylam 400g, czyli od poczatku ciazy moze troche ponad 2,5kg :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2009, 20:41

jesli jej zaden porod akurat nie wypadnie...
- :ico_zly: :ico_zly:

A z lekarzem nie ma mozliwosci wczesniej? Ja w szoku jestem,bo mnie moj lekarz teraz juz co dwa tygodnie zaprasza i albo bada, albo usg robi :ico_olaboga:
czyli od poczatku ciazy moze troche ponad 2,5kg :ico_noniewiem:
- uuuu,to nie za duzo :ico_szoking:

Ja teraz czytalam,ze przez te 3miesiace drugiego trymestru,powinno sie przybrac ok 5 kg :ico_szoking: Ja oczywiscie przybralam wiecej :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 20:47

Ja teraz czytalam,ze przez te 3miesiace drugiego trymestru,powinno sie przybrac ok 5 kg
mysle, ze to indywidualna sprawa, ale i tak sie zastanawiam, czy to nie za malo, te 2,5 kg :ico_noniewiem: pocieszam sie tym, ze moja mama w pierwszej ciazy tez niewiele przytyla... poczekam te 2 tygodnie do wizyty poloznej, zobacze, czy mi na wadze przybedzie i to skonsultuje...

[ Dodano: 2009-09-30, 20:49 ]
jesli polozna bedzie miala jakies watpliwosci, to pojde wczesniej do lekarza... ale brzuszek sie powieksza :ico_noniewiem:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 20:59

ja mam juz 10kg na plusie :ico_wstydzioch:
ale polozna powiedziala ze nie wazne ile przytuje tylko wazne zeby udalo sie to pozniej zrzucic :ico_haha_01: :ico_sorki:
napisz jak wrażenia ze spotkań, ja nie bardzo zadowolona jestem z mojej szkoły rodzenia
to maja byc tylko 4 spotkania, zobaczymy jak to bedzie, tymbardziej ze bez meza pojde :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-09-30, 21:01 ]
Ja w szoku jestem,bo mnie moj lekarz teraz juz co dwa tygodnie zaprasza i albo bada, albo usg robi
ja nast wizyte mam 26ego pazdziernika a pozniej juz podobno co dwa tygodnie :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-09-30, 21:04 ]
jesli polozna bedzie miala jakies watpliwosci, to pojde wczesniej do lekarza... ale brzuszek sie powieksza
ja mysle ze nie ma sie czym martwic
kazda inaczej tyje :ico_oczko:
jedna przytyje 30kg inna 7kg...

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 21:08

ja mysle ze nie ma sie czym martwic
kazda inaczej tyje
i ja tak mysle, w koncu do tej pory dzidzia miala rozmiary odpowiadajace swoim tygodniom, to chyba wszystko jest o.k... moze w moim przypadku na razie rosnie tylko dzidzia, a nie ja, za to jeszcze moze wystrzele za kilka tygodni i wszystkie was dogonie :ico_oczko: :-D

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 21:12

za to jeszcze moze wystrzele za kilka tygodni i wszystkie was dogonie
oj mnie to raczej nie dogonisz :ico_haha_01: :ico_wstydzioch:

zmykam na tv

dobrej nocki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka