A nie za ciężkie bo coś dojść nie chca
No ciekawe czy będą te klucze dziś bo tu wszystko spakowane
nom, była różowiutka jak niemowlak, ale wkurzała mnie bo chrumkałaswinie????
to super, a jaki miałaś wcześniej??A ,usze wam powiedziec,ze te wozek super,bo maly sie uparl,zeby nim jechac dzis na zakupy,wiec go zapakowalam i fajnie sie prowdzi,tak lekko w porownaniu do starego wozka
- wariatkaale wkurzała mnie bo chrumkała
- taki jakis no name polskiej firmyto super, a jaki miałaś wcześniej??
- ja tez nivea i pozniej pampersa,a Bambino jest takie szeleszczace.Te sa takie jak balsam jak w reku potrzesz,a te tanie sa takie jakies sztywne i szeleszcza jak by byly nasaczone plynem do mycia naczyn Przetestowalam na Andrzejku,lepiej dac wiecej ale masz pewnosc,ze nie uczula.A zreszta,ja kupowalam w Rossmanie czteropak Pampers i wychodzilo cenowo tak samo jak Bambinoczy nie wystarczą te bambino
- ups,zapomnialamdobrze że sobie poszedł
wow, brzmi groźnietaki jakis no name polskiej firmy
chyba też zostanę przy tych chusteczkach. bambino rzeczywiście są takie nijakie, no i szybko wysychają. Miałam kupić ostatnio trzypak tych bambino, ale dobrze że się rozmyśliłam, od razu wzięłam te nivea z pudełkiemja tez nivea i pozniej pampersa
kozaczka!!ups,zapomnialam
to jak dadzą tobie małego w szpitalu lepiej sprawdź czy nie podmienili Tobie Normalnie sny zabójcze.nom, była różowiutka jak niemowlak,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość