witam i ja....
u nas nic takiego nie było, czytałam dużo komentarzy na temat tych pampersów i żadnego nie było negatywnego
no coz...ja pewna jestem,ze to przez te nowe pieluchy...tylko nie bardzo rozumiem...od czego...???
ostatnio uzywalam Biedronkowych-Dada...i jestem zadowolona...zadnych odparzen...nie przeciekaja...
Kupiłam w aptece Aphtin, ale może wy bardziej doświadczone mamy macie jakieś sposoby??? Maja niedawno skończyła antybiotyk i podejrzewam że to od tego
napewno ma to po antybiotyku...Aphtin powinien Ci wystarczyc,jest skuteczny.Ostatnio Emi miala afty,o ktorych Wam pisalam...stosowalam wlasnie Aphtin...i szybko jej przeszlo..tylko,ze jest to nieprzyjemne dla dziecka...musisz jej smarowac cala buzie wewnatrz...nie obedzie sie bez placzu i szarpaniny...
i najlepiej zawinac sobie kawalek pieluszki tetrowej na palec,polac tym preparatem i smarowac...
dzieci oddelegowane do szkoly...z tym starszym musialam jeszcze przed wyjsciem napisac streszczenie czytanki...bo on powypisywal jakies bzdury...
oj mam z nim male problemy,jezeli chodzi o j. polski...
w 4 klasie potwierdzono diagnoze postawiona wczesniej..(chyba w 2 klasie)jest dyslektykiem..
poza tym...pogoda do bani....ciemno
aaa wlasnie padac zaczelo...dzisys...jak ja tego nie cierpie...
co dzisiaj laseczki robicie na obiad...bo ja jak zwykle mam dylemat..
[ Dodano: 2009-10-01, 09:31 ]
apftin wg mnie mało skuteczny..
jak widac,zdania sa podzielone...
u nas Aphtin pomogł..