Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

01 paź 2009, 22:08

inia - dobrze,zeto tylko podraznienie i trzymamy kciuki za wizyte,oby bylo lepiej niz u mnie :ico_olaboga:
ciekawe tylko jak to zrobić przy dwójce maluchów
- ja tez mojemu mowie,ze sie nie da przy synku,ale mnie nastraszyl,ze Jedrus mnie potrzebuje,ale cora 4 razy bardziej w tej chwili :ico_noniewiem:

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

01 paź 2009, 22:16

ma rację, musisz troszkę rodzinkę wykorzystać, bo lepiej jeszcze troszkę poczekać z porodem

[ Dodano: 2009-10-01, 22:20 ]
a to dla tych leżakujących, jakbyście się nudziły to można pooglądać
http://www.youtube.com/watch?v=0-skkv8f ... -main-area

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

02 paź 2009, 09:53

iw_rybka, a ja ci zazdrościłam że tak latasz i nic ci nie jest :ico_wstydzioch:

a to moje dzisiejsze zdjęcie

Obrazek

dopiero zobaczyłam jaka ogromna jestem :-D

[ Dodano: 2009-10-02, 09:54 ]
mąż sie śmiał że mogłam do zdjęcia chociaz włosy uczesać po myciu, a co on myśli że mi sie chce latac w ta i z powrotem do lustra :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2009, 10:55

iw_rybka, kochana cały czas trzymamy za Ciebie kciuki :ico_sorki: Dasz radę, wiem że jest ciężko ale dla tego maleństwa warto :ico_sorki: Najważniejsze to się nie załamywać.

inia1985
, dobrze że to nie infekcja :ico_sorki: Teraz już spokojniej poczekasz do następnej wizyty.

barbapuppa, ta pielęgniarka rzeczywiście dziwna była :ico_puknij: Ale ja się kilogramami nie przejmuję, raczej ten ostatni przestuj mnie zmartwił niż ucieszył. Tak więc bardzo się ucieszyłam, że doszedł kolejny kg (teraz mam 11 na +).

anetka607, ślicznie wyglądasz :ico_brawa_01: Brzuszek rzeczywiście okrąglutki :-D

Ja dziś mam doła, wstałam rano wymęczona, obolała i w kiepskim humorze. Noc coraz częściej kojarzy mi się z męką :ico_noniewiem: Gdy leżę w ciągu dnia, często się przekręcam z boku na bok, ale w nocy nad tym nie panuję :ico_olaboga: Potrafię kilka godzin przespać na jednym boku, a jak się budzę, to jest on tak obolały i zdrętwiały :ico_szoking:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

02 paź 2009, 12:11

barbapuppa, widzialam to juz,super dziewczyna to robi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

anetka607, brzusio sliczny,ale w porownaniu do mojego to wysoko masz,dopiero teraz widac, jak moj nisko jest :ico_olaboga: A maz mi caly czas mowil,ze nisko brzuch mam,ale myslelismy,ze ta roznica jest stad,zeto dziewczynka :ico_puknij:

Shiva, wiem kochana,Ty jestes dzielna i lezysz juz tyle czasu,a co do nocek to nie zazdroszcze,ja tez zle sypiam ale dlatego,ze czesto sie budze,potem ide siusiu a jak chce zasnac,to Zuzka zaczyna szalenstwo :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2009, 12:18

iw_rybka, ja też mam brzusio nisko, z tego samego powodu co Ty. Dziś wieczorem może fotkę zrobię to wkleję.
Wczoraj wieczorem Justynka tak mnie skopała, że naprawdę miałam dość :-D Zaczynam coraz boleśniej odczuwać te Jej wiercenie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 paź 2009, 12:46

cześć Dziewczyny,

iw_rybka, współczuję :ico_noniewiem: dobrze, że tak się stało w końcówce, choć mogłoby wcale...
anetka607, ślicznie wyglądasz i brzusio ładniutkie.

Shiva, też tak mam podczas spania - masakra. Nie mogłam dziś w ogóle zasnąć. Mały się tak dziwnie układał i mi było ni jak niewygodnie. Boki tzn biodra też mnie bolą bardzo.... dziś dodatkowo mąż mnie obudził o 7 a potem kurier o 9 ale uparłam się i zasnęłam pomimo kopniaków malucha i spałam do 12!!

Wczoraj mąż zrobił mi cudowną niespodziankę. Co prawda sama poszłam do szkoły rodzenia bo się spóźniał z pracy ale wracam a na mnie czeka bukiet kwiatów na przeprosiny :ico_szoking: :-) a nawet nie byłam zła. Wiadomo praca, korki tego nie przeskoczysz. Ale mam cudnego chłopa :-D :ico_brawa_01:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2009, 13:07

hej dziewczyny!
rybka uwazaj na siebie i koniec z remontami! :ico_nienie: skoro masz lezec to lezec. popros rodzinke do pomocy :-)
ja ze spaniem tez mam problemy ale glownie dlatego ze mam zle sny i sie przez to nie wysypiam :ico_placzek:
no i prawie od poczatku ciazy mam problemy z biodrami-bola okropnie. teraz jeszcze kregoslup boli jakby peknac mial. ani siedziec ani lezec sie nie da. juz o chodzeniu czy staniu nie wspomne :ico_olaboga: wogole kondycji brak,szybko sie mecze. brzuch ogromny wiec podniesienie z lozka czy wyjscie z wanny to problem :ico_noniewiem: a mi jeszce prawie 3 mce zostaly :ico_olaboga: juz mam ponad 10kg na plusie :ico_szoking: wlasciwie non stop bym jadla. dobrze wiem ze po tej ciazy tak szybko do wagi nie wroce...o ile wroce :ico_noniewiem:
pogoda dzis paskudna-zimno,teraz jeszcze sie chmurzy no i wieje :ico_chory: dobrze ze jutro juz weekend. maz bedzie w domu to troche odpoczne...oby :ico_oczko:

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

02 paź 2009, 13:18

a ja dziś wariuję. chyba powinnam zgłosić się do lekarza. drugą dobę ledwo wyczuwam ruchy dziecka... i do tego rzadko. jedzenie, picie i leżenie nie pomaga. ale się boję...

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2009, 13:21

anusiek, Słodziak z tego Twojego męża :ico_brawa_01:

dorotaczekolada, doskonale Cię rozumiem, najgorsze jest wyjście z wanny, bo mnie pachwiny bolą :ico_zly:

Ja niestety codziennie mam pobudkę o 7:30 na śniadanie, potem zanim zasnę ponownie o 9 pomiar cukru, a mała jak poczuje że nie śpię rozpoczyna swoje harce, ehh dziś strasznie oczy mnie szczypią :ico_olaboga: Dobrze, że już tak niewiele zostało. Chociaż z innej strony, to jak się dzidzia urodzi to o spokojnym śnie też nie ma co myśleć :-)

[ Dodano: 2009-10-02, 13:24 ]
meg , to Ty kobieto idź do tego lekarza, lepiej iść kilka razy niepotrzebnie, niż raz za późno. Myślę, że z dzidzią wszystko oki, ale upewnisz się i uspokoisz :ico_sorki: Zawsze możesz iść na izbę przyjęć - nie mogą Ci odmówić. Trzymam kciuki. No i daj znać po powrocie :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”