Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2009, 18:40

nie za dużo dajesz Erikowi tych serków?
dostal tyle, bo nic nie jadl, jednynie to cchial jesc, zawsze dostaje jedno monte i jeden danonek.
Jeśli to trzydniówka, to po 3 dniach powinien mieć wysypkę :ico_noniewiem:
no lekarka wlasnie tak mowila
a może to jednak na ząbki?
nie mam pojecia, on nigdy przy zabkach nie mial goraczki, a lekarka powiedziala, ze przy zabkach nie byloby tak wysokiej goraczki wiec nie wiem.
A widze, ze u Erisia ida dolne trojki

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

01 paź 2009, 21:40

[quote="Pati85"]nie mam pojecia, on nigdy przy zabkach nie mial goraczki, a lekarka powiedziala, ze przy zabkach nie byloby tak wysokiej goraczki wiec nie wiem.
A widze, ze u Erisia ida dolne trojki[/quote

ja nie wiem co to za lekarze.... :ico_puknij:
dzieci goraczkuja kiedy im zabki wychodza...nawet do 40 st. (moje dzieci tak strasznie tego nie przechodzily)pamietam jak moja mama opowiadala jak to bylo ze mna ...dostalam wysokiej temp. biedna nie wiedziala co ma robic i wezwala karetke...lekarz po dokladnym badaniu...stwierdzil,ze to przez zabki...wiec sama widzisz...jednak jest to mozliwe.

a ja wrocilam z pracy....teraz mam 3 dni wolnego... :ico_sorki: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2009, 08:10

dzien dobry z ranca :-)

Awatar użytkownika
Jagna30

02 paź 2009, 08:15

witam i ja...z :ico_kawa: :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2009, 08:18

ja z herbatką i kanapeczką :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2009, 09:18

dzien dobry lasencje :-)

nie zagladam, bo tak, jak Marta napisala, caly czas gdzies latam, cos robie, kogos spotykam.. juz dostalam opier.. od A., bo chcial zobaczyc malego na kamerze i mu powiedzialam, ze tylko dzisiaj rano mam czas (taka prawda), pozniej i przez caly weekend bede zalatana, slub, odwiedziny u babci itp.. :ico_noniewiem:
fajnie jest co robic, taka mila odmiana po tym siedzeniu w domu w Hiszpanii ;-)

Pati85, biedny Erik.. dobrze, ze mu przeszlo, dobra i troskliwa z Ciebie mamuska :-)

margarita83, Majeczce tez wspolczuje, sama znam ten bol... afty BLEEE, boli, przeszkadza w jedzeniu, masakra

u nas po staremu, Jasper szaleje, uwielbia wyciagac ziemie z kwiatkow (stoja takie duze na podlodze), wchodzi po schodach, wlazi za telewizor :ico_olaboga: nie da sie go upilnowac... mama za nim biega caly czas, biedna mama ;-)

ja dzisiaj musze zrobic rundke po sklepach, pozniej mam fryzjera i manicure :-D ha!
a wieczorem spotykam sie z kumpela, takze jestem busy busy bee :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2009, 09:29

witaj SHOO - miło Cie widzieć :)

korzystaj, korzystaj... z polskich dobrodziejstw :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jagna30

02 paź 2009, 09:33

pozniej i przez caly weekend bede zalatana, slub, odwiedziny u babci itp..
fajnie jest co robic, taka mila odmiana po tym siedzeniu w domu w Hiszpanii
:ico_oczko:

pytałam Patryka co chce na urodzinki...powiedzial,ze gre planszowa "Ryzyko"...ja na to mowie..ok... :-D
ale teraz sprawdziałam jej cene....130 zl :ico_szoking: szit... :ico_noniewiem: :ico_olaboga: nie spodziewałam sie takiego "kosmosu" :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-10-02, 09:36 ]
poza tym...boli mnie brzuch i mam "okres"...plaster mam odkleic jutro...cos sie pochrzaniło... :ico_placzek: ehhh........

[ Dodano: 2009-10-02, 09:38 ]
nie wiem czy słyszałyscie nowa piosenke A.Chylińskiej... :ico_noniewiem:
ja jestem w małym szoku...

http://w779.wrzuta.pl/film/8NmZVMTaiJ5/ ... _zapomniec

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2009, 09:50

JAGNA - 130 zł za gre planszowa?? :ico_szoking: :ico_olaboga: SZIT - ladnie ujete!! :-D

co do piosenki Chylińskiej - kuzwa, co to za dicho?? Gdzie sie podziala rockmanka?? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 paź 2009, 10:01

Dzien dobry :)))

A gra planszowa ryzyko jest fantastyczna :) my z moim mezem i ze znajomymi gralismy w nia jeszcze jak bylam w ciazy :) tylko mielismy ta stara wersje - teraz powstala dla dzieci taka nowoczesna - ale powiem Ci Jagna,ze kupilismy ja mojemu kuzynowi ktory ma 10 lat i stwierdzil,ze zbyt skomplikowana :/

My biegamy przed urodzinami Niny - do tego wreszcie wybralismy zlobek i ja zapisalismy - mala szaleje ze szczescia tam :D narazie nie oddalam jej jeszcze samej bo nie bylo okazji, ale jak zobaczyla dzieci to nie moglam jej wyciagnac,bo biegala szczesliwa :D

Okazalo sie w ogole ze wczoraj zaczelam zajecia na PK :/ nie wiedzialam ze 1 sa juz zajecia - myslalam ze inauguracja, wiec niestety juz mam pierwsza nieobecnosc - mam tylko nadzieje, ze pierwsze zajecia sa o niczym!! Oby ..... i bez obecnosci albo z taka ktorej nie trzeba usprawiedliwiac :) zazwyczja tak bylo wiec chyba nie powinnam sie martwic, a poki co chodze i mysle co mam zrobic do jedzenia, jakie salatki, dobrze ze z tortem tesciowa mnie wyreczy i to ona piecze :) zrobi tez rolade serowa, ktora uwielbiamy a nie chce mi sie jej po prostu robic :(

Zabieram si eza gruntowne sprzatanie mieszkania, a Wam zycze milego dnia!

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”