My po urodzinach Niny :) a w ogole to stawiam

A co do fotelika to Nina dostala fotelik Ramatti :) sama wybieralam ;) jest super - chcielismy kolor Diamond, ale byl tylko z Isofixem za 800zl

Ja tez przez fotosik wklejam a,może image schack tez sie tym wklejaszukam jakiegos innego zamieszczacza - a Wy na czym zamieszczacie? Pomocy :)
kurde to ja tez bede musiala placićNie moge Wam zamiescic zdjec bo pisze mi na fotosiku ze wyczerpalam limit 100 zdjec :O i ze mam zaplacic za abonament
miala czerwone oczka i smutna mine![]()
![]()
![]()
jak sie do mnie wtulila to nigdy chyba z takim uczuciem tego nie robila
Oj nasza minulka kochana biedactwo juz sobie wyobrazam jak to strasznie musialo wygladac a dla niej tez to ciezkie przezycie za nim sie przyzwyczaipodobno pierwsze 15 minut byla usmiechnieta i ladnie sie bawila, ale potem plakala 30 minut, i kolejna ponad godzine siedziala smutna na kolanach u Pani![]()
![]()
Ja kochana maam ten sam problem wiec sprubowalam przez nasza klase i przez stronke bobasy pl wiec sprubuj z tamtadNie moge Wam zamiescic zdjec bo pisze mi na fotosiku ze wyczerpalam limit 100 zdjec :O i ze mam zaplacic za abonament
szukam jakiegos innego zamieszczacza - a Wy na czym zamieszczacie? Pomocy :)
No zawsze to jakis sposobale wpadłam na pomysł utworze nowe konto sobiei znow będe miała limit na 100 zdjęć
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość