STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ANTOS NAM :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
OJ jak ten czas leci, a my na koncu jestesmy jeszcze miesiac nie cały
Co do fotosika to tez musze tam zerknac, bo nawet nie wiem sama, a pewnie bedzie podobnie jak u was
Musze wam powiedziec ze dzis ide na spotkanie w sprawie pracy.
Ostatnio pisalam ze moja szefowa z jubilera tam gdzie robiłam powiedziala ze mnie tam spowrotem nie przyjmie, wiec tak jakos sie rozgladałam za czym po cichu.
No i spadló samo na mnie Moja siosta pracuje w slepie sportowym i obok jest taki dzieciecy, tam własnie potrzebuja do pracy, wiec Sabina mnie tam polecila i dzis ide na rozmowe.
Oczywiscie tylko na poł etatu czyli 4 godzinki dziennie wiec spoko by było jakby mnie tam chcieli. JAkis grosz by wpadł no i dla Filipka tez bym czas znalazła
Do małego przychdziła by moja mama, albo z M by z nim był, szkoda ze prawka nie mam to bym go sama mamie woziła, no ale moze juz niedługo
yoanna, fajny torcik i widac ze iprezka udana, towarzystko tez doborowe
A ja sie chwale ze mam te prace od poniedziałku zaczynam super ciesze sie bardzo
No a powiedzcie mi czy wasze dzeci budza sie duzo w nocy czy jak?
Moj Filip od paru dni to normalnie budzi sie nawet dwa razy na godzine, patrze ale nie widze nowych zabkow zeby szły, wiec nie wiem o co chodzi
Kurde jestem taka nie do zycia, słaba i zmeczona, niedospana
A ja skladam spoznione zyczenia dla Ala :) wczoraj nie mialam czasu zajrzec, do tego zabralam sie za ruskie pierogi i siedzialam i kleilam je chyba ze 2h :O