Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

07 paź 2009, 20:23

Ja już poprasowałam, poukładałam w szafie. Przepakowałam torbę, uporządkowałam kosmetyczkę, i apteczkę.
W sobotę będzie w końcu łóżeczko i wanienka. A w przyszłym tygodniu zamówię pościel. Młody daje czadu dziś, kochany mój, ale całe szczęście jego wiercenie jest subtelniejsze niż wczoraj....
Aniu miło że do nas zaglądnęłaś :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

07 paź 2009, 22:08

uleczka170, widze wijesz juz gniazdko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

jadzia - no wiesz,jak my kciuki trzymamy to zawsze sie udaje :ico_sorki:

marcia - a daj przepis na ta "lazanie" moj maz lubi,a ja nie umiem zrobic :ico_wstydzioch:

ania - witaj :ico_sorki:

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

07 paź 2009, 22:22

witam wieczorkiem :)
Antosio zasnął chwilę przed 21 i ciągle śpi, a ja piję kawkę, jem kanapkę z nutellą i zabieram się za czytanie książki-Fizyka :ico_szoking:
a plan zajęć... :ico_olaboga: czasem muszę przejechać pół miasta w 5min :| prawka nie mam, a nawet jakbym miała, to nie wiem jak szybko musiałabym jechać...ehh, zobaczymy co w sobotę na spotkaniu organizacyjnym powiedzą.
Miłego

Awatar użytkownika
bigottka

07 paź 2009, 22:24

uleczka170, no widzę że wzięło Ciebie porządnie na wicie gniazda ;-) mi już trochę przeszło bo mała ostatnio daje mi się tak we znaki. Na dodatek mam takie dziwne parcie w dół że czasami wydaje mi się że małą gdzieś po drodze zgubię ;-)
Super że Andzia się odezwała ;-)

Dobra ja idę spać dobranoc babolki.

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

07 paź 2009, 22:29

witajcie :ico_oczko:
co nie mozecie spac? my jestesmy na nocnych markach i tam piszemy bo nie mozemy spac :-D
. Na dodatek mam takie dziwne parcie w dół że czasami wydaje mi się że małą gdzieś po drodze zgubię ;-)
moze tak zle nie bedzie przygotowuje sie do wyjscia na ten swiat :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zaczarowana

08 paź 2009, 00:23

bigottka, pewnie się do kanału niunia układa. Także wiesz... już niedługo :ico_brawa_01:

bigottka, iw_rybka, tak,tak wiję gniazdko, póki jestem jeszcze na nogach. W sumie dopiero po tym przemeblowaniu czuję się jak u siebie, swobodniej. Mam wolną rękę, a jak już ją mam to nic mnie nie powstrzyma przed ewentualnymmi zmianami, no chyba że mam skórcz :ico_wstydzioch:

Żal mi się dziś mojego G zrobiło... Jechał z kumplem na spacer, powiedziałam mu,żeby kupił mi sok jabłkowy i ciastka łakotki KAKAOWE, nie inne nie w czekoladzie, nie czekoladowe tylko kakaowe. Tak mój się chłop przęjął, że był w paru sklepoach ale w żadnym nie było,więc nie kupił żadnych.. Ja załamana, bo w nocy muszę coś mieć żeby podjeść w razie czego. I krzyknęłam "jak to nic nie kupiłeś"!! Trochę za ostro, spuścił głowę i poszedł do mamy po delicje :ico_sorki:
Głupio mi się normalnie zrobiło, bo bardzo się ostatnio stara. Całe szczęście nie miał do mnie pretensji :ico_sorki:
Muszę chyba przystopować... :ico_puknij: Ale te hormony to mnie do szału doprowadzają :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
bigottka

08 paź 2009, 08:19

Witam z rana.
krzyknęłam "jak to nic nie kupiłeś"!
o żesz ty orzeszku jak mogłaś chłopak się starał i ty z pyszczkiem na niego nie ładnie ;-) spoko też zareagowałabym w ten sposób to hormony Tobą kierują i tyle.
Ja dzisiaj wstałam z takim bólem @-kowym że szok i do tej pory mnie trzyma.
Wiecie co miałam dzisiaj koszmar śniła mi się Andzia sorki że zmarła i nikt o tym nie wiedział a do mnie przyszła jako duch normalnie szok ciekawe co to oznacza. Ta która ma numer do niej napisać proszę jak się czuje bo jakoś nie mogę o tym przestać myśleć.
DObra ja uciekjam bo pół nocy tradycyjnie nie spałam więc teraz idę dospać.
Do usłyszenia później ;-)

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 08:41

Witam :ico_sorki:
Komp naprawiony... Siła wyższa zmusiła mnie do wezwania kogoś,kto na bank sobie z nim poradzi i jak widać, jestem :ico_sorki:
bigottka, sny masz okropne... Ale tłumacz to sobie ty, że to tylko podświadomość, że tak na prawdę nic nie mogło się stać... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Słodkiej drzemki :ico_sorki: A jak potem wpadniesz, możesz mi jeszcze raz adres napisać, tutaj....?Coś pochrzaniłam :ico_puknij: i paczuszka już wróciła... Z Poznania pewnie nawet nie wyszła... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 08:54

witam i ja z :ico_kawa: niunia jeszcze drzemie wiec mogę sobie posiadziec

iw_rybka a to przepis na lazanie

farsz miesny: 0,5 kg miesa mielonego, sos do spagetti(poszłam na łatwizne bo nie chciało mi sie samej robic )cebulkę posmażamy do tego dodajemy miesko, sosik i doprawaimy do smaku
sos beszamelowy : 2 łyżki masła roztapiamy do tego dodajemy 2 łyzki mąki..zasmazamy na jednolita mase i dodajemy 2 szklanki mleka zeby powstał taki gesty sosik..doparwiamy solą, pieprzem i gałką muszkatałowa
makaron podgotowujemy tak 4-5 min (mnie do naczynia na jedną wartwe wchodza 3 płatki wiec ugotowałm 9)
dno naczynia smarjemy masłem i układamy makaron na niego dajemy sosik, poźniej mesko, ser zółty i kolejna warstwa makaronu sosiku i meska i sera a na koniec przykrywmy makaronem na niego jeszcze jedna warstwa sosu i zasypujemy serem zółtym
pieczemy ok 20 min w piekarniku w temp 200 stopni

smacznego

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 09:49

hej dziewczyny ja tez witam sie z :ico_kawa:

troche z gabi sobie polezalysmy jakos nie chcialo nam sie wstawac
sloneczko wychodzi i nie wieje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to i ja se napisze przepis moze i ni sie uda zrobic :-D

Wróć do „Pozostałe”