Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2009, 14:34

witam wszystkie zdrowe i schorowane styczniowki :-)
ja wlasnie wrocilam ze szkoly, dzisiaj szybciej :ico_brawa_01: musze sie jeszcze na jutrzejszy sprawdzian przygotowac, a tak mi sie nie chce :ico_sorki: pewnie jak zwykle zabiore sie za to poznym wieczorem :ico_wstydzioch:
aczkolwiek dalej kanapowy tryb zycia
jesli tylko pomaga, to warto sie na kanapie pomeczyc, choc latwo na pewno nie jest... dobrze, ze juz jest troche lepiej :ico_sorki:
mam nadzieję że wysypka zejdzie a nie będzie się rozprzestrzeniać
ja tez mam taka nadzieje :ico_oczko: najgorsze, ze swedzi, glupio sie tak ciagle drapac...

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 paź 2009, 15:05

dzięki Rybka :ico_sorki:
Patrycja.le już się zapisałam bo się niepokoje, a i tak jestem na L4 mam czas i zawsze mogę iść do lekarza...z moją ginekolog nie ma kontaktu więc się umówiłam na jutro na 12 do innnego lekarza :-)
przynajmniej mam pewność że robię wszystko co mogę i niczego nie zaniedbuje :-)

to tak jak z tym pieczeniem, mąż mówił mi żebym poczekała parę dni bo może to poprostu zatarcie ale ja się uprłam i dobrze zrobiłam. Lekarz mnie pochwalił że tak szybko przyszłam bo dobrze nie jest i straciłabym cenny czas i byłoby dużo gorzej.

Helen, trzymam kciuki za sprawdzian, współczuję że musisz się uczyć :ico_olaboga:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2009, 15:26

hejka

ja po szkole

biore sie zaraz za obiad :ico_oczko:

anusiek, dobrze ze wybierasz sie do lekarza :ico_oczko:

ja sie czuje w miare dobrze, najgorsze sa nocki kiedy milion razy przekrecam sie z boku na bok :ico_noniewiem: i za kazdym razem z takim bolem [achwin i krocza ze szok :ico_olaboga:

no i jak za dlugo siedze to pozniej ciezko mi isc
dzisiaj musialam spacerkiem wracac ze szkoly bo tak mnie krocze nawalo po dwoch godz siedzenia, normalnie masakra :ico_olaboga:

aby do stycznia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2009, 15:36

dzisiaj musialam spacerkiem wracac ze szkoly
ja tez chodze spacerkiem, bo przy szybkim kroku brzuch mi twardnieje :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

07 paź 2009, 16:33

Helen, no pomaga,wiec sobie wypoczywam :ico_sorki:

anusiek, my kobiety mamy dobry instynkt i czujemy jak cos jest nie tak.Pamietam jak po urodzeniu Andrzejka,z dnia na dzien zaczely mu wychodzic krostki i plamki na buzce,przez tydzien czasu jak bylam w szpitalu wszystkich pytalam co to?Wszyscy zgodnie wmawiali mi,ze to wplyw ustroju matki na ustoj dziecka ale ja czulam,ze cos jest nie tak,mial tego wciaz wiecej i wiecej i poszlam do pediatry i tez mi wmawiala,ze to nic takiego,ja jednak chodzilam do niej prawie codziennie i okazalo sie,ze to byla skaza bialkowa,w pore przeszlam na diete i jakos syenk wygladal :ico_olaboga:

leona, wiem co czujesz :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-10-07, 16:34 ]
patrycja - a Ty daj znac co z synkiem :ico_sorki:

lilo

07 paź 2009, 17:51

Kurcze mam nadzieję że go nie przewiało bo będę miała piekło.
Trzymam kciuki - daj znać :ico_sorki:

iw_rybka, zdrówka dla synka i dla ciebie :ico_sorki:

I dla wszystkich :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

U mnie trochę lepiej, w końcu leżę drugi dzień, dziś nawet Piotrusia odwieźliśmy do teściowej bo on nie da poleżeć.

Z dobrych wieści - mąż odebrał mi wyniki - wszystko łącznie z tą glukozą idealnie po prostu :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Tylko po co mi to przeziębienie :ico_noniewiem: Nie może być widać zbyt pięknie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2009, 21:24

a ja dalej nie zaczelam sie uczyc na jutro :ico_wstydzioch: glowa mnie nadal boli, gardlo drapie, temperatura robi sie powoli podgoraczkowa :ico_chory: zebym jeszcze jutro tylko ten sprawdzian przezyla, to bede mogla w domku troche odchorowywac :ico_sorki:

widac, ze jesien sie zaczela, bo cos nas prawie wszystkie rozklada :ico_olaboga: zycze wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia (wlacznie z Waszymi pociechami) i zabieram sie za powtarzanie materialu na jutro

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

07 paź 2009, 22:11

Tylko po co mi to przeziębienie :ico_noniewiem: Nie może być widać zbyt pięknie :ico_noniewiem:
- no nie moze,zawsze cos :ico_olaboga:

Dziekuje za zyczenia zdrowka,moj paczus tez dzis troszke lepeij ale juz jedna pobudke zaliczyl z placzem :ico_olaboga:

Helen, dobrze,ze juz ostatni sprawdzian,odpoczniesz i podleczysz sie troszke :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 paź 2009, 08:29

Hejka!
Dziękuję za troskę. Krystek niestety nadal gorączkuje, ale marudzi że boli go ząb nie uszko więc mam nadzieję że będzie dobrze. Dzisiejsza nocka po czopku lepiej bo bez gorączki było do 4 a wtedy znowu syropek i jak wychodziłam do pracy to na szczęście gorączki nie było. Na szczęście mąż ma dzisiaj wolne to się zaopiekuje synusiem. Jak do południa nie będzie lepiej to idę do lekarza bo jednak ta temperatura jest trochę za wysoka :(
Helen, oby Ci ten egzamin poszedł bez przeziębienia, a będzie lepiej jak w domku trochę odpoczniesz.
anusiek, trzymam kciuki żeby to jednak nie było nic poważnego. Czekam na wieści.
aby do stycznia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Zgadzam się w 100%. Wtedy wszystkie nasze bóle i dolegliwości zostaną wynagrodzone :)
lilo, kochana wypoczywaj. Oby było tylko lepiej. Super że wyniki takie dobre :)
A dzisiaj u nas znowu pada i jest brzydko, ale szefa nie ma więc trochę odpocznę :) Już nie mogę się doczekać poniedziałku i wizyty u ginka :) Mam nadzieję że z Mańkiem wszystko ok.

lilo

08 paź 2009, 09:52

Helen, no to czekałaś z tą nauką :ico_oczko: Miałam często podobnie :ico_oczko: Mam nadzieję że szybko poszło :ico_sorki:
Już nie mogę się doczekać poniedziałku i wizyty u ginka :)
Ja idę dziś, i jak zwykle trochę się boję, trochę cieszę :ico_oczko:
Jak do południa nie będzie lepiej to idę do lekarza bo jednak ta temperatura jest trochę za wysoka :(
Pewnie, lepiej sprawdzić :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-10-08, 09:53 ]
Patrycja.le, a wybraliście w końcu imię??? Bo nie wiem czy faktycznie ma być Maniek czy to na razie wersja "robocza"??? :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”