hurra własnie siw dowiedziałam ze moja kuzyneczka bedzie czerwcówka
troche jest zakatarzona i pokasluje przeszkadza jej ten katar ale i tak jest znosna
Niech jej szybciuchno katarek przechodzi
Karolina2411, nie zbiera ci już wirusów jak tu wchodzisz ???
Zamówiłam na wczorajszy wieczór gościa od rzeczy niemożliwych... Mało mi kompa na części pierwsze nie rozebrał, a wystarczyło odinstalować jedną wtyczkę od Mozilli, która przepuszczała dziadostwo, bo była spaprana
Ja tu mało się ze śmiechu nie udusiłam, a on co rusz za serce się łapał, bo im dłużej na Obcasach siedział, tym lepsze trojaniki mu wskakiwały i zaczęło zjadać zawartość dysku... Jak mu powiedziałam, że to, co na kompie się znajduje nie ma prawa zostać pokąsane w najmniejszym nawet stopniu, zbladł, zzieleniał, zaczął krawat popuszczać, a pot kapał na klawiaturę
W końcu zadzwonił do szefa i powiedział mu, że niech się dzieje co chce, może go nawet zwolnić, ale on nie wie o co chodzi... Tamten tylko zapytał o główną przeglądarkę i powiedział, żeby poszukał tej wtyczki
W trybie awaryjnym ją znalazł w pięć minut, odinstalował i kompuś mój kofffffffaniutki chodzi jak ta lala
Za wypociny i nerwy dostał Radziową setkę (mężuś zaoferował setkę więcej, niż to, co będzie wołał, jak tylko mnie zadowoli w swoich działaniach
):-D Ze swoich wybuliłam, uwaga: 25zeta, na taksówkę do domu
Powiedział, że taki numer to on pierwszy raz widzi i to on powinien mi :szkodliwe" za uszy zapłacić
(jak zaczął jechać łaciną, to córcię z domku wyprowadziłam, a młody sam dał wrotki na dwór
).