Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 13:46

uleczka - moj juz sie nauczyl,ze z pustymi rekami ze sklepu nie moze wrocic i kupuje zamienniki :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

No i wij sobie kochana to gniazdko,bardzo mila czynnosc a na koniec fotki dla nas :ico_sorki:

bigottka - co za sen??????

karolina - super,ze fachowca do kompa wezwalas,witaj :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Pieknie ta wizyte opisalas,wlasnie doczytalam i sie smieje jak opetana :-D

marcia - dziekuje za przepisik,w sobote zrobie i powiem jak wyszlo :ico_sorki: :ico_sorki:

Gratulacje dla kuzynki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A z laptopem nie pomoge,bo sie nie znam,wiem,ze moja znajoma kupila w Media Markt,nie drogo i jest zadowolona.Jedyny feler jak dla mnie to system operacyjny,ja jestem do Windowsa XP-ka przyzwyczajona a tam jest Windows Vista :ico_zly:

magda75 - u nas tez jesiennie ale na spacer dzis poszlam,tylko na chwilke,bo nie powinnam ale malego chcialam troszke powentylowac :ico_oczko:

Ja mojego Jedrulke 18 kwietnia urodzilam,po 5 dniach wyszlismy ze szpitala i na drugi dzien zaraz na spacer,cieplo bylo :-D

A odnosnie kaszki,to moj nie przepada za tymi dla dzieci,woli zwykla,wiec wkieszeni sporo zostaje :ico_oczko:
mysiorka - witamy :ico_brawa_01:

:-D :-D

jadzia - ta :ico_kawa: jakas zimna,chyba sie spoznilam ale wypije,bo jeszcze dzis w ustach nie mialam kawki :ico_wstydzioch:

Teraz mam termin 30 grudnia,ale mysle,ze 2miesiace na spacer czekac nie bede :ico_szoking:

kinga - jak takie nieegularne @,to moze trzeba do lekarza na kontrole isc??

Kurka,doczytalam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

08 paź 2009, 13:53

iw_rybka, gratulacje, dałaś radę docytać. Dziś też bym coś porobiła, ale tak szczerze mówiąc to nie chce mi się. Leże cały dzień pod kocem i się wygrzewam. Młody mnie paraliżuje co jakiś zcas kopniakiem więc daję sobie spokój. Jedynie co to pójdę sobie później głowę umyć, czyli przy okazji ciepła kąpiel i ulga dla kręgosłupa w ciepłej wodzie.

odnośnie snów, to ja tak nietypowo zapytam: miewacie orgazm podczas snów? tylko nie śmiać się!!!

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 13:57

Kurka,doczytalam
Czasem trzeba przysiedzieć :-D
ieknie ta wizyte opisalas,wlasnie doczytalam i sie smieje jak opetana
To się ciesz,że Ciebie u mnie wczoraj nie było, bo byś kwiczała :-D Ja z gościa lałam, a ten spazmów dostawał :-D Kilka godzin łez ze śmiechu :-D
Teraz mam termin 30 grudnia,ale mysle,ze 2miesiace na spacer czekac nie bede
Nie, no bez przesady, przeciez będziesz mogła wyjść jak nie będzie siarczystych mrozów... Tylko najpierw "werandowanie" małej zrobisz :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 13:58

jestem juz z powrotem..doczytałam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: traz niunia zje zupke i moze troche pospi a poxniej spacerek :-D :-D

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 14:03

Młody mnie paraliżuje co jakiś zcas kopniakiem więc daję sobie spokój.
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
odnośnie snów, to ja tak nietypowo zapytam: miewacie orgazm podczas snów? tylko nie śmiać się!!!
Nawet nie mam zamiaru... To moja zmora :508:

[ Dodano: 2009-10-08, 14:04 ]
jestem juz z powrotem..
Wszystko załatwione? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zaczarowana

08 paź 2009, 14:08

To moja zmora
Bo właśnie chodzi o to że my z G mamy zakaz przytulania się do porodu... No i niestety tak czy inaczej organizm robi swoje. Później budzę się z bólem brzucha. A o snach to już nic nie napiszę, bo mnie wygonią z foru haha

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 14:11

Później budzę się z bólem brzucha. A o snach to już nic nie napiszę, bo mnie wygonią z foru haha
Sny potęgą podświadomości, więc nic na to nie poradzisz :-D

[ Dodano: 2009-10-08, 14:12 ]
Tak czy inaczej, podczas takiego orgazmu macica i tak narażona jest na skurcze...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 14:17

uleczka170,
miewacie orgazm podczas snów?
- tak :ico_wstydzioch: Sni mi sie,ze np.kocham sie z mezem i faktycznie mam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Czytalam,ze to normalne :ico_wstydzioch:
Czasem trzeba przysiedzieć :-D
- cale szczescie mam czas :ico_oczko:
Tylko najpierw "werandowanie"
- no wlasnie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zaczarowana

08 paź 2009, 14:18

Tak czy inaczej, podczas takiego orgazmu macica i tak narażona jest na skurcze...
owszem, ale mam małe zmartwienie, bo skórcze ogólnie za wcześnie się zaczęły i biorę przez to fenoterol. A tu taka niespodzianka. Chyba tak czy inaczej będzie tak jak miało być...
Sny potęgą podświadomości
owszem :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 14:19

moja kolezanka byla u mnie wczoraj i mowi,ze robi golabki na obiad dzis,a mi az slinka pociekla ale mysle sobie,gdzie jak do robienia golabkow jak lezec trzeba :ico_zly: No i Kryska chyba wyczula,ze mam chetke,bo mi dzis przyniosla 3 golabeczki.Pyszne,no i obiad z glowy,bo jestem sama z syneczkiem,maz je w pracy a dla nas te 3 starcza calkowicie :-D

A wczoraj dostalismy kielbase z dzika,pieknie pachnie i pyszna jest ale ja juz miejsca w zamrazalce nie mam :ico_szoking:

Wróć do „Pozostałe”