Czytalam,ze to normalne
jak to dla dobra dziecka to musicie tego przestrzegacBo właśnie chodzi o to że my z G mamy zakaz przytulania się do porodu.
ja tam nie werandowalam tylko od razu wyszlam na godz spacerKarolina2411 napisał/a:
Tylko najpierw "werandowanie"
- napiszA o snach to już nic nie napiszę, bo mnie wygonią z foru haha
- no moj na spacerze prawie zasnal ajka do domu przyszlismy,to bawil sie jeszcze prawie 2 godziny,teraz zajrzalam do niego,to widze,ze spiu mnie juz po obiadku a moja fruzia nie zamierza spac wariacji jej sie zachcialo
szczerze mówiąc to doczekać się nie mogę hehepo 6 tyg pojdziecie sobie w przytulanki
szybko zleci a moze byc wrecz przeciwnie nie bedziesz miaal ochotyszczerze mówiąc to doczekać się nie mogę hehe
jadla ale mizerie u mniemagda75, to co w końcu Twoja niunia jadła??
-sa trzy,wysle ci jednego,mysle,ze do wieczora doleci,a ze to kawal drogi,to sie pewnie spoci,to i cieply bedzieale superowsko, też bym wszamała gołąbki,
- wstaje o 9 rano,na drzemke idzie ok 13-stej zasypia o 14-stej i do 16 spi.Zawsze te 2 godzinki przespi,a czasem nawet i 3iw_rybka, ile godz twoj maly spi w dzien?
- wow,a moze Ty poprostu wiedzac,ze to sa rzeczy,ktore "normalnym"ludziom wydaja sie niemoralne,dla Ciebie rowniez sa,a podswiadomie chcialabys sprobowacTotalna perwersja i fetysz hihihi
- zalatwionespoko Tylko żeby się przez przegrzanie nie skórczył, bo zgłoszę reklamację
- nie zaszkodzi a moze pomocRzecz gustu i przekonań Każda robi jak uważa
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość