Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 14:51

Ale cieszy mnie to że przestało boleć :ico_brawa_01: i ogólnie lepiej :-)
- a koro tak,to znaczy,ze leki dzialaja i jest poprawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja wam powiem,ze sie zaczynam martwic troszke,bo normalnie od kilku dni wije gniazdo :ico_szoking:
Posortowalam ubranka,ktore do prania,popatrzylam ktore do szpitala wezme,ktore beda dobre na zaraz,ktore na pozniej,ktore po synku wogole sie nie beda dla corci nadawaly.Dzis stara kolderke przerobilam na podusie i koldeke do wozeczka,wyciaganelam zabawki po Jedrulce,butelki.Przymierzylam przescieradlo na przewijak,a najchetniej to juz bym lozeczko rozlozyla,zeby zobaczyc jak bedzie wygladalo ubrane w nowa posciel i chetnie wypralabym juz wszystko i wyprasowala :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 paź 2009, 15:38

anusiek, kurcze - ale babsztyl z tej lekarki :ico_zly: :ico_zly: Dobrze, że się tym nie przejmujesz, do wtorku już niedaleko i Twój lekarz na pewno Ci powie co i jak :ico_sorki: Dobrze, że już widać poprawę :ico_sorki: :ico_sorki:

iw_rybka, oj wijesz już gniazdo :ico_szoking: :ico_olaboga: Tylko pamiętaj by się oszczędzać :ico_sorki: :ico_sorki:

inia1985, no wiem - nie przejmuję się. Niunia najważniejsze by się zdrowa urodziła - a waga to sprawa drugorzędna :-D

A ja dziś przeżywam koszmar. Justynka chyba postawiła sobie za punkt honoru uprzykrzyć mi życie :ico_olaboga: :ico_szoking: Przez ponad dwie godziny tak mi wnętrzności masakrowała, ze chyba tylko nerki oszczędziła :ico_noniewiem: Ani wstać, ani usiąść :ico_szoking: ból strasznie nieprzyjemny :ico_placzek: . Teraz się trochę uspokoiła :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 17:08

Shiva, moja tez dzis cos odstawila,nie wiem chyba glowka w dol poszla,bo tak sie napinala skora na brzuchu,ze balam sie,ze peknie :ico_szoking:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 paź 2009, 17:12

anusiek, kurcze - ale babsztyl z tej lekarki Dobrze, że się tym nie przejmujesz, do wtorku już niedaleko i Twój lekarz na pewno Ci powie co i jak Dobrze, że już widać poprawę
no nie będę maluszka martwić i stresować. Bo może mój niepokój będzie jego niepokojem a ja chcę żeby był spokojny :-)
Teraz się trochę uspokoiła
ojejj ale z Niej rozrabiaka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 19:51

Kurcze,najgorsze jest to,ze teraz mnie boli gardlo i katar dostalam,czulam,ze mnie bierze ale myslalm,ze zwalcze :ico_placzek:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2009, 10:43

Kurcze,najgorsze jest to,ze teraz mnie boli gardlo i katar dostalam,czulam,ze mnie bierze ale myslalm,ze zwalcze
kurowac szybciutko! herbatke z cytrynka,gardlo sola plukac i odpoczywac!
ja dzis bylam rano w biedronce i prawie zemdlalam :ico_chory: slabo sie dzis czuje :ico_placzek: na dodatek synek mial zle sny i w nocy do nas przyszedl a nad ranem ja musialam isc do niego bo o 6 chcial juz wstawac :ico_olaboga:
dziewczyny wspolczuje wam tych diet,ograniczen i przymusow :ico_chory:
ja mam jakies glupie wrazenie ze brzuch mam dziwnie nisko :ico_noniewiem: soytam na wizycie czy jest ok...
wczoraj sie mierzylam i wazylam... waze 64 czyli plus 12 kg juz. a w pasie mam 100cm :ico_szoking:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 paź 2009, 11:29

dorotaczekolada, no to brzusio juz duzy,super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A te omdlenia to uwazaj,moze to przez cisnienie?

Dziewczyny,mleko z miodem juz nie dziala,niestety,bylam dzis u lekarza i jedyne skuteczne na zapalenie krtani i wielki nabrzmialy migdal :ico_szoking: okazal sie antybiotyk :ico_placzek: Jakis Bioparox,mam psikac do gardla,pani doktor mowila,ze dziala miejscowo i do malej podobno nie dojdzie :ico_olaboga: Jak nie urok to...przemarsz wojska :ico_zly:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 paź 2009, 13:18

zaglosowane :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 paź 2009, 14:22

iw_rybka, ja bioparox stosowałam gdzieś w 14-15 tyg ciąży i rzeczywiście szybko mnie na nogi postawił. Jest paskudny w smaku, ale działa. Z tym, ze ja miałam go używać i do gardła i do nosa - to był meksyk, bo jeszcze wtedy męczyły mnie mdłości :-D Tak więc szybkiego powrotu do zdrówka :ico_sorki: :ico_sorki:

dorotaczekolada, zrób fotkę brzusia i wstaw nam :-)
A z tymi omdleniami to sprawa ciśnienia, pogoda ostatnio kapryśna więc może się to nasilać :ico_noniewiem:

anusiek, :ico_brawa_01: świetne podejście. Spokój jest najbardziej potrzebny naszym szkrabom :-D

Beata_Tychy, zagłosowane :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”