Wczoraj słabe skurcze miała, a dzis to to cienko. Mogli by mi wywolac ten poród , bo juz na moj brzuch nie moge patrzec. Mam straszne rostepy. Teraz tylko spacerki mnie ratuja.
Isia - gniazdko już uwite więc dzidzius może przychodzić ja też mam jeszcze rzeczy po sobie dla moich dziewczyn emikaw85, - nie przejmuj się kochana po porodzie jak już brzuszek się cofnie to rozstępy zbledną, a niunia może Cię zaskoczyć i przyjśc nawet jeszcze dziś w nocy. asika82, - no trening macicy przed akcją, ta natura tak to sobie wszystko mądrze urządziła
Witam z ranusia!!!! isia - nareszcie doczekałas sie łózeczka :ico_brawa_01:wozeczek w tle - pokaz go nam bo tak go schowałas emikaw85, szkoda ze ci nie przyspieszaja porodziku
A ja stawiam za kolejny tydzien - paskowo 38 tydz a faktycznie to juz chyba 42 tydz
Witam z rana.
Ja o dziwo dzisiaj nawet dobrze przespałam noc aż w szoku jestem bolało mnie krocze ale jakoś mniej ale od rana jak wstałam strasznie boli mnie podbrzusze może przejdzie. emikaw85, no i jak minęła nocka??? Isia super łóżeczko i pokoik również teraz to tylko dzidzi Tobie brak
[ Dodano: 2009-10-10, 08:28 ] Sabcia, za kolejny tydzień
bigottka, ja w sumie poszłam spac o 2 w nocy bo sie zaczytałam ale dzis wstałam wyspana i co dziwne a za razem wspaniałe bezbolesnie - nic a nic mnie nie boli normalnie szok ale fajne uczucie po takich cierpieniach i nie wiem czy to ma cos z tym wspolnego ale rozpiera mnie energia i mam straszna ochote na sprzatanko takze zaraz jak tylko synus wstanie bede sprzatała na pełnych obrotach
Sabcia, bo wczoraj z moją mamą sie nasprzątałyśmy jak dzikie osły i dzis nie dosc ze mnie wszystkie miesnie bolą, to jeszcze rece jakos tak podrętwiały ze mnie to wkurza...
a wogóle to sie nie wyspałam bo sie piotrek rozpychał :)
a jak u ciebie? dzidzius nie chce juz wyjsc?