Witam z rana.
Widzę dziewczyny że się rozpisałyście to dobrze chociaż się coś na tym wątku dzieje. Ja ostatnio jak pisałam to jakoś nie mam natchnienia do pisania bo wszystko mnie boli za długo siedzieć nie mogę bo mi brzuch strasznie ostatnio się stawia i więcej leżę. aniawlkp86, wszystkiego najlepszego dla Haniusi od cioci forumowej dużo zdrowia i uśmiechu w jej urodzinki :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
Miłego dzionka życzę wszystkim. czarownicą.
sobota wiec trzeba sie brac za generalke ale najpierw wypije kawe zeby sie obudzic bo jakis senny dzien
gabi nie da mi sie zlapac zeby ja ubrac nie lubi byc ubrana najchetniej caly dzien by przechodzila w majteczkach a jest chlodno to nie lato
szkoda ze sie skonczylo lato
dziewczyny mam problem z podawaniem Hani antybiotyku jest to raptem nie cała mała łyżeczka i okropnie gorzkie no i mała albo to wypluwa albo wymiotuje nawet z sokiem rozrobiłam na łyżeczce to wypluła
Marcia77, ale ci dobrze
ja to w tygodniu ciagle sprzatam ale w sobote to tak bardziej generalniej
w domu zawsze jest cos do zrobienia w szczegolnosci przy dzieciach a moja gaba ma tendencje do rozwalania jak posprzatam to ona od razu rozwala nie moze byc czysto
dziewczyny co gotowac na obiad rzuccie jakiegos pomysla bo ja juz nie wiem co wymyslec
Haniulko kochana wszystkiego naj najlepszego na te Twoje 2 latka
duza duza rosnij
niech sie spelnia Twoje dzieciece marzenia :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: