Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2009, 12:48

Witam
dawno nie zagladalam, ale to przez chorobe malego, caly dzien praktycznie mialam go na rekach, to nosilam, przytulalam, kolysalam, on z reszta sam przychodzil i sie przytulal.

Erik juz prawie zdrowy, zostal mu kaszel jeszcze, goraczke mial jeszcze do soboty, a pozniej juz w ogole nie mial, od poniedzialku zaczal dopiero pomalu jesc,a teraz to juz jak zawsze, rozrabia moj maly bandyta :-) ale po niedzieli i tak ide z nim do lekarza wole sie upewnic czy wszystko ok.

ANTOSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK, ROSNIJ ZDROWO PRZYSTOJNIAKU :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent:

DLA NINY TEZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort:

Kobitki ja rzadko zagladam, bo Erik mi nie daje, ale czytam na biezaco, nie lubi jak siedze na kompie, placze i sie denerwuje, najlepiej jak siedze w nim w pokoju, on mnie widzi i wtedy sie ladnie bawi, jak tylko wyjde, tak leci za mna i nie da zyc, czy Wasze dzieci tez tak robia :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 paź 2009, 15:36

Pati kochana dobrze ze już lepiej z Erykiem ,biedaczek nasz kochany
to nosilam, przytulalam, kolysalam, on z reszta sam przychodzil i sie przytulal.
oj to mama musi być bardzo zmęczona
on mnie widzi i wtedy sie ladnie bawi, jak tylko wyjde, tak leci za mna i nie da zyc, czy Wasze dzieci tez tak robia
tak u nas też to samo jak ja siedze na kompie to Antek stoi obok i też coś ogląda :ico_noniewiem: i najchetniej chodził by za mna wszędzie a ostatnio strasznie protestuje jak mu czegoś zabraniam nie chce dac :ico_zly:

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

09 paź 2009, 15:49

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 paź 2009, 22:33

witam moje kochane !
Anteczkusłoneczko kochane Najlepsze życzonka
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
yoanna Fotki super widze ze skorzystalas z bobasow fajnie poogladalam nasza Ninulke miala fajnych gosci prawie rowiesnikow :ico_prezent:
Erik juz prawie zdrowy, zostal mu kaszel jeszcze, goraczke mial jeszcze do soboty, a pozniej juz w ogole nie mial, od poniedzialku zaczal dopiero pomalu jesc,a teraz to juz jak zawsze, rozrabia moj maly bandyta :-) ale po niedzieli i tak ide z nim do lekarza wole sie upewnic czy wszystko ok.
Najwazniejsze ze juz lepiej i Eris czuje sie lepiej oby wiecej juz nic nie bylo Buzilaki kochaniusi :ico_oczko:
GŁOS oddany

[ Dodano: 2009-10-09, 22:40 ]
wiolakochana Wiwka to budzi sie po kilkac razy w nocy wiec dla mnie to normalka A co do pracy wazne zebys byla zadowlona ale nie zapomnij ze najwazniejszy jest Filipek ja to stwierdziłam przy drugim dziecku ze te nasze skarby sa najwazniajsze i czasem mam zal do siebie ze za szybko zostawilam Aduche no ale takie zycie sytulacja materialna zmusza nas by isc do pracy za szybko

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

10 paź 2009, 12:41

Hejka!

spóźnione życzonka Antosiek rośnij zdrowo!!!!! wszystkiego najlepszego!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_tort: :ico_tort:

ja też was dziewczyny czytam ,ale j=mój mały też protestuje jak siedze przy kompie,on zaraz też dochodzi i mi po klawiaturze wali! a poza tym to pomagam mojemu tam w domku! a teraz jeszcze Natka też chora :ico_olaboga: \

Pati dobrze że Eriś już zdrowy a jak rozrabia to znaczy ze dobrze już się czuje :ico_brawa_01:

buziaki dla was dziewczynki,miłego weekendu! GOD HELG!

[ Dodano: 2009-10-10, 12:43 ]
Wiola gratulacje z okazji przyjęcia do pracy! niech się dobrze pracuje
a mój mały też się czasami budzi w nocy ale rzadko,twu twuuu!!! zależy od dnia,jak dużo wrażeń,typu zakupy jakaś podróż to wtedy po takim dniu troche się budzi,chyba przeżywa :-D

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

10 paź 2009, 14:16

juz jesteśmy.....
więc spóźniony :ico_tort: od nas :ico_zdrowko:
relację z podróży wklepie jak sie ogarniemy, bo przylecielismy dzis o 4 nad ranem :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 paź 2009, 21:03

Kochane ja tylko na szybko czytam i troche napisze :ico_noniewiem:
relację z podróży wklepie jak sie ogarniemy, bo przylecielismy dzis o 4 nad ranem
a teraz jeszcze Natka też chora
dużo zdrowia dla córki
dla Ala na urodzinki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :581: 100LAT 100LAT

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2009, 21:09

slonko2008, przegapilam urodziny Antka ale nadrabiam
Wszystkiego Najlepszego zdrowka samych szczesliwych dni
Obrazek

mam nadzieje ze sie w koncu spotkamy bede na swieta w polsce :ico_oczko:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 paź 2009, 11:48

Hej dziewczyny :)

Witaj Zirca! Czekamy na zdjecia Ala i Twoje na Teneryfie :) i relacje z podrozy - wyjazd udany? Pio zrozumial,ze jestescie najwazniejsi na swiecie?? :)

A ja latam zabiegana :) jednego dnia nie pamietam co robilam dnia poprzedniego :( u nas brzydka pogoda a mala nosi, bo chce na podworko. Dzisiaj mimo pogody jak przestanie kropic to znowu ja wezme chociaz na 30 minut.

Pisze temat pracy magisterskiej nr 2 i 3, bo promotor stwierdzil,ze boi sie ze nie zdaze sie obronic do wrzesnia :ico_szoking: :ico_szoking: nonono, ja nigdy nie mialam problemow z pisaniem prac i planuje obronic sie najpozniej we wrzesniu - a najlepiej w czerwcu (ale sesja na PK moze mi w tym troche przeszkodzic)

Poza tym Nina nauczyla sie puszczac buziaczki, pieknie tanczy przy muzyce, coraz wiecej gada i gada - i chociaz ostatnio ma biegunke i troche nam marudzi to i tak jest pocieszna i kochana :)

Jak tylko uporzadkuje sprawy z uczelnia to nabiore troche oddechu :)

Milej niedzieli Wam zyczymy :)

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 paź 2009, 12:23

Obrazek
Wszystkiego najlepszego Aluś dużo szczęścia i radości

Wiola gratulacje z powodu dostania pracy :ico_brawa_01:
Yoanna zdjęcia super i Ninka miała świetnych gości :ico_brawa_01: torcik jak motylek wyglądał :ico_brawa_01:
tak króciutko do was pisze mnie jakis dół jesienny dopadl normalnie nic sie nie chce :ico_noniewiem:
Buziaczki dla wszystkich

Wróć do „Przedszkolaczki”