moja artystka wstala i harce murowane
daniel do 21 musi siedziec tabletki polknie i tez niech zmyka spac bo na 8 jutro do szkoly
a mi jakos oczy sie zamykaja ale po 22 juz mi spanie odejdzie
magda75, no mnie się nie dało upilnować, ale u mnie był wielki ogród i wielki sad, więc moimi kryjówkami były oczywiście drzewa pełne jabłek
A G to samo, był trochę rozstrzepany więc możliwe że młody też taki będzie choć wolałabym żeby był spookojnym aczkolwiek nie za spokojnym dzieckiem. Z resztą ja sobie tak mogę marzyć a życie pokaże samo co to będzie
A laski pewnie kumulują siły na jutrzejsze pogaduchy po weekendzie i większość pewnie śpi, bo ta niedziela do kitu jest szczerze mówiąc
szczęśliwa mama, u mnie o odrabianiu lekcji nie było mowy... Myślę że jakby tak postawili w dzisisjeszych czasach taką Uleczkę jak wtedy to na bank stwierdziliby adhd. Owczem odrabiałam lekcje, ale ile przy tym płaczu było. Zawsze coś ciekawszego znajdywałam. Teraz mam tak, że jak mam jakąś pracę do zrobienia to od razu się za to biorę...
[ Dodano: 2009-10-11, 20:51 ]
Ale ja tak tylko miałam do końca podstawówki, bo potem się wydoroślało całe szczęście i inne priorytety się wybrało niż zabawa
powiem Ci szczerze uleczka170,że podejrzewam u Pawła ADHD ,pytałam o to już neurologa do którego chodzę z Pawłem i Paweł ma lekarstwo od niej na uspokojenie ,psychologa do którego chodzę z pawłem i nikt mi nie chce pomóc w tej sprawie bo słyszałam,że jak wcześnie za to się bierzemy to idzie wyleczyć tą chorobę ,ale niewiem gdzie mam się udać ,niewiem gdzie szukać pomocy?????