Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 paź 2009, 17:06

nie pamietam co komu mam pisac :ico_zly:

leona, milej szkoly :ico_oczko:

anusiek, bedzie dobrze,nie stresuje sie :ico_nienie:
więc wszystko chyba w normie
- nie chyba a napewno :-D

Patrycja.le, super brzusio :ico_brawa_01:

geheimnis, Ty sie nie daj zarazkom,bo jak cie dopadnie to wymeczy 5 dni jak nas :ico_olaboga:

Ja caly dzien spedzilam z moja psiapsiolka,wpadla do mnie,bo byla dzis na lowach i przyniosla sliczne rozowe ogrodniczki dla Zuzki i sukieneczke,pogadalysmy,posmialysmy sie ,zjadlysmy obiad i pojechala do siebie,dzien szybko zlecial a za 2 godzinki bedzie mezus :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-10-12, 17:33 ]
stawiam za 29 tydzien :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2009, 18:30

witajcie :-) doczytalam i wiekszosc zapomnialam :ico_wstydzioch:
anusiek daj koniecznie znac po wizycie, co Twoj gin na to napinanie brzuszka powie, a ja trzymam mocno kciuki za zdrowko Twojego malenstwa :ico_sorki:
Patrycja brzuszek bardzo zgrabny :ico_brawa_01:
stawiam za 29 tydzien
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale ten czas pedzi :ico_szoking:

u mnie nic specjalnego, zrobilam dzisiaj 3 prania, poprasowalam, posegregowalam jablka w ogrodku - zgnilki wywalilam na kompost, ladne pojda na przetwory, ale tylko jedno wiaderko do domu przynioslam, reszte ulozylam w jednym miejscu, niech maz dzwiga :-) bylam jeszcze na spacerku i zrobilam z mezem zakupy, a on teraz przygotowuje kolacje na cieplo, bo caly dzien sie obijal...
jutro dentysta i wieczorek informacyjny w szpitalu - robi sie powaznie :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-10-12, 18:31 ]
o, widze, ze przeskoczylam dzisiaj w 3. trymestr :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 paź 2009, 21:04

Helen, super,gratulujemy 3 trymestru :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2009, 21:21

gratulujemy 3 trymestru
dziekujemy :-)

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 paź 2009, 00:02

Helen, iw_rybka, gratuluję kolejnych tygodni :-) :ico_brawa_01:
oczywiście dam jutro znać, jak tylko wrócę. Martwi mnie mniejsza ilość ruchów i słabsze są :ico_noniewiem: już sama nie wiem może sobie wymyślam ale nie były zdecydowanie mocniejsze :ico_noniewiem:
dobrze że jutro mam tą wizytę :ico_sorki: ja jestem czasem panikara więc na pewno lekarz mnie uspokoi i będzie ok.
spokojnej nocki życzę wszystkim :-)

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 paź 2009, 08:45

Hejka!
Dziękuję za miłe słówka :)
Ja wczoraj byłam u ginka i ze mną i Mańkiem wszystko w porządku. Maleńki rośnie jak na drożdżach i ma już uwaga 1350kg :D Więc wczoraj byłam w niebowzięta że same dobre wieści od lekarza. No i mam zacząć brać żelazo, bo teraz jest większe zapotrzebowanie bo dzieciątko rośnie bardzo teraz.
Helen, super że już 3 trymestr :)

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 paź 2009, 09:43

Witam dziewczynki,

Ja też mam dobre wieśći. Co prawda lekarz nie badał mnie bo przy antybiotyku (globulki) nie ma sensu ale posłuchaliśmy serduszka i ślicznie głośno i miarowo bije.
Antybiotyk mam brać jeszcze dwa dni i koniec. Mam nadzieję, że bakterie się wyniosą na dobre.
Lekarz powiedział, że mały może mniej się ruszać bo rośnie i ma coraz mniej miejsca a ja mam być cierpliwa w stosunku do niego :-)
i mam usg w niedziele, więc podejrze maluszka :ico_brawa_01:

:ico_tort: za 29 tydzień! smacznego :ico_oczko:

Patrycja.le, cieszę się że u Was też dobrze :ico_brawa_01:

lilo

13 paź 2009, 11:26

Patrycja.le, anusiek, super że wszystko w porządku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

I za kolejne tygodnie i miesiące dla wszytskich :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja się trochę martwię o maluszka bo ten katar mi nie chce przejść :ico_zly: Nos zatkany, głowa ciężka, masakra.... :ico_sorki: I nigdy nie wiesz czy większe zło to leki czy te szalejące bakterie :ico_placzek:
Wiem że bez sensu jest się martwić, bo i tak mam niewielki wpływ na to co się dzieje no ale trochę się jednak myśli...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 paź 2009, 11:59

anusiek, Patrycja.le, cieszymy sie razem z wami :ico_sorki: :ico_sorki:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2009, 13:07

hejka

ja po szkole :ico_oczko:

rano tak zmarzlam ze szok :ico_chory:
tylko 3st byly
no i sie zastanawiam nad wyciagnieciem zimowej kurtki tylko juz to widze jak ja bede w niej wygladala :ico_noniewiem:
no ale chyba jeszcze poczekam bo adidasy nie pasuja a zimowych butow jeszcze nie mam

Patrycja.le, anusiek, dobrze ze po wizytach wszystko ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Patrycja ale duzy chlopak z twojego synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ciekawe ile moj teraz wazy :ico_noniewiem: :ico_oczko:
I nigdy nie wiesz czy większe zło to leki czy te szalejące bakterie
mi sie wydaje ze gorsze sa te bakterie :ico_noniewiem:
a masz cos na ten katar?? stosujesz wode morska moze??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”